Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co zmienilibyście w Lol'u?

stokarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

możliwość rozmowy z graczami, nowa grafika, buffy starych postaci, nerf op syndry, buff urgota, lepszy dobór enemy ( nie tylko wg. elo ), wybierasz lane i szuka ci team ( np. wybierasz adc i szuka ci suppa, mida, topa, jungle - np. Wszyscy po za adc mają bana dla ciebie, dla mida adc / toperzy )[ postacie] mają bana itd[ brak troll picków ]

graphic.png

Opublikowano

Zmieniłbym dobieranie graczy na rankedach , powinno szukac wedlug jakiej pozycji ktos gra + srednie elo teamow powinno byc mniejwiecej rowne.

Zbyt duzo dzieci insta lock 0/10 etc.

Opublikowano

Żeby było widać nick przywoływacza, który odrzucił grę. Jak to nasz kolega, to mu wpierdolić.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Taaa, już wam RIOT interfejs zmienił to był ból dupy.

wrócił bym na stary interfejs, wprowadziłbym zasadę, że nie trzeba grać z jeban.. supportami, tylko bierzesz co chcesz i idziesz gdzie chcesz, tak jak kiedyś (ehh ;/)

Nikt Ci nie karze grać supportami. Możecie iść w 4 na topa i nikt Ci nic za to nie zrobi.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Dałbym sobie 99999999 RP, i 9999999999999kkkkkkkkkkkk elo.

Opublikowano

Rankedowe solo duo 3vs3

ArronBaDo - darius to już nie jest ten co kiedyś :D , nie muszą nerfa dawać bo innym pickiem go pojadę jak chce , dużo osób którzy grają dariusami zbyt pewnie się czują.

ale co do diany.. to od długiego czasu myślę że powinien być nerf takie moje zdanie , ona nie potrzebuje dużo feed i farmy wystarczy trochę + dobry gracz i już robi rzeź :P a jak jeszcze trafisz na feedera w drużynie który będzie przeciwko niej na linie to zmiłuj się boże... później się męczyć trzeba.

Mogliby zrobić tak:

3vs3 - 2 mapki i nowa i stara i można sobie wybrać na jakiej chce się grać.

Rankedy solo duo 3vs3 ... w ch*j bardzo bym chciał żeby były a nie tylko dla teamów :) bo wole grać 3vs3 a za 5vs5 aż tak nie przepadam.

Co do tego że losuje 100win / 1000win itd to zgodzę się że to jest źle ale i tak te 1000win grają większość jak cipy ;d za przeproszeniem :) jeżeli ktoś potrafi grać to z takim wygrywa ja często mam ludzi po 1000 wygranych i nie którzy naprawdę grają jak... chyba ktoś im te gry wyccarowywał cały czas.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

W Wowie jest pewna rzecz jak dungeon finder ale nie będe wam tego opisywał jak to tam wygląda.

Mamy 5 opcji przy naciśnięciu graj wybrania mapy i dołączenia do kolejki , mianowicie :

Wybierasz (tylko jedną opcje)

Topper

Midder

Jungler

Ad Carry

Support

I jak nam znajdzie taki team to jest 0.1% na trollpick , leave.

Do tego , do wyboru mamy tylko postacie z roli ktorej wybraliśmy czyli np:

Wybieramy supporta i do wyboru mamy tylko:

Sona

Soraka

Nunu

Zyra

Nami

Blitzcrank

Lulu

i cała reszta supportów.

Takie coś to byłaby dla mnie BAJKA!

możliwość rozmowy z graczami, nowa grafika, buffy starych postaci, nerf op syndry, buff urgota, lepszy dobór enemy ( nie tylko wg. elo ), wybierasz lane i szuka ci team ( np. wybierasz adc i szuka ci suppa, mida, topa, jungle - np. Wszyscy po za adc mają bana dla ciebie, dla mida adc / toperzy )[ postacie] mają bana itd[ brak troll picków ]

Chłopie , syndra ma NAJNIŻSZE win ratio w grze...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...