Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co zmienilibyście w Lol'u?

stokarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym się dowiedzieć co gdybyście mogli zmienili w Lol'u?

Ja na przykład dodał bym coś co istnieje w Docie czyli sterowanie sojusznikami którzy są afk.

Myślę, że było by to świetne rozwiązanie bo załóżmy, że taki sojusznik ma statystyki 20/0/0 riven ale nagle wywaliło mu prąd w domu i opuścił rozgrywkę. A my gramy supportem. No to taką riven można bez problemu carrować.

A jakie wy macie pomysły?

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Wprowadzenie nowej mapy oraz udoskonalanie grafiki.

Nowa mapa powiedzmy 7v7 dałaby nowy start niektórym graczom, kto wie, może nawet nowy ranking?

Udoskonalona grafika zapowiadana była już dawno temu, póki co nie widać mega skoku.

Opublikowano

7 na 7 to za dużo, 6 vs 6 by było ok, aby 1 osoba mogła iść do Jungli i nie trzeba "solo topa" ;p

Jak najbardziej jakąś nową mapkę oraz postać <całkiem inną niż te, co ostatnio dodali>, ponieważ większość postaci bazuje na poprzednich... Osłabiłabym również niektóre champy ;p

Opublikowano

Wprowadzenie nowej mapy oraz udoskonalanie grafiki.

Nowa mapa powiedzmy 7v7 dałaby nowy start niektórym graczom, kto wie, może nawet nowy ranking?

Udoskonalona grafika zapowiadana była już dawno temu, póki co nie widać mega skoku.

Hehs na takiej mapie 7v7 to w tf troszke cienko z fps'ami

@Topic

Moim zdaniem ogólnie w LoLu nie trzeba za dużo zmieniać, może ceny champów, run?

Opublikowano

dodatkowy serwer który byłby stworzony dla osób które chociaż 3 razy dostały ostrzeżenie za afk czy flame po takich 3 ostrzeżeniach te osoby miały by przenoszone konta na ten serwer. Aby wrocic na zwykle serwery taka osoba musialaby zgarnac przynajmniej 50x honora czy coś w tym stylu a honory trzeba by było rozdać przynajmniej 3 na mecz inaczej nie wrócimy do lobby

xxxxxxx

Opublikowano

Haha, takie "wyroki w zawieszeniu" w lolu by było świetne :D Leavujesz za często? Po co ban, graj z tymi co też leavują! Kto wie, może będzie mega komulacja i taka drużyna cała wyjdzie z gry bez /ff :ninja:

Co do tego "co bym zmienił" to te skórki za RP...Wg. mnie świetne by było jakby skórka kosztowała 10x więcej IP niż postać RP. Dajmy na to masz Ashe za 300RP to jej jakąś skórkę za 3k IP... A legendarną "królową Ashe" 2x drożej...Ci co kupują RP dalej by kupowali, ale Ci co po prostu na to nie mają pięniędzy mogliby "ciężkim zapierdolem w grze" na to zarobić :) Na moje gusta byłby i wilk syty i owca cała ;)

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Coś co mnie irytuje od zawsze...zmiana matchmakingu na rankedach. Obecnie o ile się nie mylę to patrzy tylko i wyłącznie na ELO. Jak dla mnie mogli by wprowadzić więcej "składaowych" tj.: ilośc wygranych/przegranych normali, ilość banów/raportów, ilość honoru, ilość wygranych/przegranych rankedów, itd. itp.

Oraz zmiana tego, że się więcej ELO traci niż zyskuje - przegrywam zabiera mi 12 ELO, a jak wygram to dostanę 5 oO.

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

Losowanie drużyn...

Moja drużyna średnia wygranych gier 100/150, przeciwna 400/500...

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

wrócił bym na stary interfejs, wprowadziłbym zasadę, że nie trzeba grać z jeban.. supportami, tylko bierzesz co chcesz i idziesz gdzie chcesz, tak jak kiedyś (ehh ;/)

<>

Opublikowano

Ja bym zmienił system dobierania graczy bo np. wczoraj miałem typa 30lvl 50 winów a w przeciwnym sami co mają po 1000-.-

To niby po stosunku wygranych do przegranych dobiera, choć fakt - jest to zdupczone.

Opublikowano

Wyjebałbym diane i dariusa.

Dwie najgorsze i najbardziej chujowe postaci w grze.

Darius full tank 600 true dmg z ulta kurwa, co to jest ?

Łatwo skontrować te dwie postaci, ale jak ktoś nie ogarnie dariusa na topie i go feednie to marny twój los, to samo diana ;/

Poza tym zmieniłbym interfejs na stary, tak jakoś ten mi nie przypadł do gustu, przywróciłbym siłe natury, usprawnił system dobierania przeciwników i zmienił kilka osób w supporcie, do tego dałbym powiedzmy co miesiąc 1-2 ticket na sprzedaż postaci i skórki, przywrócił śnieżną mapę ! Kazałbym ocelotom i innym streamerom grac Viktorem żeby ludzie w końcu zaczeli go brac, bo jest super postacią, a nikt nie gra, bo wszyscy myślą, że słaby... Buffnąłbym Trundla, zmienił tekstury postaci sivir i annie, bo teraz są to najgorsze tekstury w grze, zmienił passyw katariny, żeby nie robiła penty na każdym meczu, przywróciłbym stare przeliczniki Urgota, bo teraz jest cholernie słaby, przywróciłbym Nocturnowi starą odległośc przyciągnięcia ultem i zrobił coś z Renektonem, bo jest strasznie useles.

Opublikowano

Zmieniłbym support Riotu xD

btw. ogólnie ceny champów, skórek zmienił o 100/200 RP (legendarne i niektóre te wyższe) + mapki i widok kamery zza pleców (żart).

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

btw.

jestem ciekawy jak by wygladal system taki jak jest w wowie - wybierasz pozycje na jaką chcesz iść i tak ci szuka, wtedy trollpicków już by nei było.

I byłby spis ile jest supportów,adc i jugnlerow w kolejce zebys mogl zmienic sobie na inna pozycje.

xxxxxxx

Opublikowano

Chat głosowy już widzę, flame na czacie mi wystarczy. Zmieniłbym hmmm... nic jak dla mnie ta gra jest świetna, gdyby coś zmienili większość z was jak typowy polak pieprzyła by, fuck you riot znowu wszystko zmieniacie a ja się już przyzyczaiłem etc.

@down nie obrażam, mówie jakby było, nie mam 12lat a 13 :)

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

btw.

jestem ciekawy jak by wygladal system taki jak jest w wowie - wybierasz pozycje na jaką chcesz iść i tak ci szuka, wtedy trollpicków już by nei było.

I byłby spis ile jest supportów,adc i jugnlerow w kolejce zebys mogl zmienic sobie na inna pozycje.

wyszukiwałoby pewnie 10 minut taki mecz, ale jest pewność przynajmniej, że nie trafisz na troll zjeba :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...