Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] dobór postaci do carrowania gier na 800-1200 elo

Sence °

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bardzo dobry poradnik, przyda mi sie do carrowania moich noob teamow z mojego 900 elo :)

leci +

wroce za chwile i powiem wam ile meczow wykarowalem z tym i ile mam elo

// Bardzo dobry poradnik, wykarowałem się już poza elohell, gdzie nie ma już noob teamów, teraz tylko leciec po złoto :)

http://scr.hu/9f6/cecxk

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wy tu piszecie o jakich postaciach co i gdzie. Rozumiem Was. Ale teraz tak: gram z typami którzy biorą karme i darka na bota nie mowiac gdzie ida. nawet nikt nie wie czy darek na solo czy wtf. biore tristane bo lubie ta postac i trzeba adc. Biore, co sie okazuje? darek idzie na bota z karma a ja solo top haha. Postawcie sie w sytuacji czlowieka ktory musi sie uzerac z takimi typkami :D a pozniej mowcie o pickach bo ja mam to 1100 elo. Mam 4:2 co prawda lipe mam przez 2 sezon ale nie wazne. Wazne jest to ze nawet nie mam z kim grac bo inni psuja mi gre. Irytuje mnie to i jak ktos moze co zrobic w takiej sytuacji to prosze o odpowiedz. Mam obraniania wszystkich jako mundo albo bycia adc grajac supportem :)

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

Tak wgl. Kata powinna byc w "Tier OP" niszczy wszystko na midzie nawet taki malza który ją kontruje robi gówno .. Jeśli gankujesz ciagle linie i nie zapominasz o farmie to masz 100% win chyba że twój team jest 5-10 i ty masz z tego 5 killi to już ciężej więc troszke survi i jest naprawde OP

Gram aktualnie na

Nick :

Klasa :

Poziom :

Królestwo : Jinno

Opublikowano

Generalnie tezy zawarte w tym poradniku są tak głupie, że ręce opadają niczym płetwy. Uczenie ludzi gry bez supporta, który ma moc odwrócenia całego TF to najprostszy sposób żeby Ci ludzie zgnili w "elo hell". Pozycjonowanie postaci w tych tierach też nieprzemyślane i oparte o jakieś zasłyszane kawałki. A co do wychodzenia z elo hell, podstawa to mieć przynajmniej ze 2 ogarnięte picki na każdą pozycję i wybierać z pośród tego. Druga ważna rzecz to używanie mózgu i niedawanie się za często ukatrupić. Jeśli nie opanuje się podstaw mechanicznych gry to żadne picki nie pomogą, a jeśli uda się je opanować to tylko myśleniem można wygrać.

Opublikowano

Wy tu piszecie o jakich postaciach co i gdzie. Rozumiem Was. Ale teraz tak: gram z typami którzy biorą karme i darka na bota nie mowiac gdzie ida. nawet nikt nie wie czy darek na solo czy wtf. biore tristane bo lubie ta postac i trzeba adc. Biore, co sie okazuje? darek idzie na bota z karma a ja solo top haha. Postawcie sie w sytuacji czlowieka ktory musi sie uzerac z takimi typkami :D a pozniej mowcie o pickach bo ja mam to 1100 elo. Mam 4:2 co prawda lipe mam przez 2 sezon ale nie wazne. Wazne jest to ze nawet nie mam z kim grac bo inni psuja mi gre. Irytuje mnie to i jak ktos moze co zrobic w takiej sytuacji to prosze o odpowiedz. Mam obraniania wszystkich jako mundo albo bycia adc grajac supportem :)

jezeli ty rozegrales 6 rankedow i placzesz o noobow to przestan grac w ta gre-

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...