Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] M2bob 1.7.6 za free (Po aktualizacji 2.0.0)

kantor012

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1.7.6 działa normalnie, ale tylko do s16. i co dalej ? może ktoś wie, gdzie się znajduje serwerlist w nowym bobie zeby go wrzucić do starego?

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

spik90 dobrze pisze, najprawdopodobniej jest ono w pliku .exe które jest zakodowane i raczej nie da się go rozkodować poszukam jeszcze, może jest w innym pliku ale w to wątpię.

Opublikowano

@spik90. Już w którymś z kolei temacie widzę, jak piszesz, że Tobie działa ale nie podasz.

W jednym temacie napisałeś nawet, że nic nie idzie zrobić, ze pozostaje wersja płatna, co było wprowadzeniem w błąd.

Wchodzisz na MPC, sam pewnie skorzystałeś z wielu cheat'ów ale jak masz już sam to udostepnić nie chcesz. Dla wielu graczy byłoby to "wybawieniem", mi to w sumie obojętne bo od pamiętnych czasów nie grywam na PL'u. Także średnio można pochwalać takie coś, Pozdro

Opublikowano

własnie spik ,ktos wymyśla wrzuca ty korzystasz,ale jak ktoś chce od ciebie to nie bo internet itd.Co chcesz to rób bo to nie moje ale źle postępujesz, to tak samo jakby m2bob powiedział nie wrzuce bo internet itd. żeby każdy postępował jak ty nic prawie by nie było

Opublikowano

Ej co jest z tym bobem 1.7.6 jak prubuje go włączyc to sie pojawia okienko i coś tam po angielsku pisze, że trzeba pobrac nową wersję ze strony boba a tam nigdzie nie ma zakładki Downloand. Bot wcześniej działał mi idealnie.

Opublikowano

Wirus. poza tym plik zajmuje 900kb..

server 1 jest OK 2 nie sprawdzalem

o jednak cos sie zmienilo a bylo OK nie polecam sciagac

Opublikowano

metin2mod.tk to jest expbot co prawda nie ma dmghacka ale można samemu wgrać, fishbot;a trzeba sciagnac oddzielnie tez ze stronki kamera

no wszystko spokoo a jakieś dmg i fishboty polecasz ?
Opublikowano

Uratuje sytuacje bo o 18:00 mają być blasku WSZYSCY SŁUCHAJCIE

jest mod który się nazywa m2mod.tk tym też się tak da :/ tylko picka ustawić się nie da

1.pobrać xxx

2.zrobić kopie oryginalnego folderu metin2

3.zainstalować m2mod.tk do kopi oryginała .

4.włączyć m2mod.tk w kopii

5.zalogować się

6.w czasie gry kliknąć F6 i macie cały panel hacka

to jest mój hack ratunkowy zwłaszcza że baski mają dopić jeśli wam pomogłem proszę o LIKE .

leci like :}
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Działa jestes moim bogiem :D a już chciałem pisac jak zablokowac hs na kamer modzie :D a tak na marignesie to wiedziałem ze trzeba cos zrobic w notatniku z plikiem zeby nei aktualizowalo sie :D albo tylko do odczytu(zrobiłem cfg w cs gdy dostawalem bana perma po resecie cs mogłem wejsc na serwer :D) dzieki jeszcze raz

Ps. PANIE MODERATORZE ZABLOKUJ FORUM DLA WSZYSTKICH Z ZAGRANICY Żeby BOB nic nie zrobil z tym D:

Jak by nie było, to starych wersji już nie zablokują... No niby jak, skoro już nie mogą ich zaktualizować? Pozostało tylko blokować HS-a i samemu poprawiać boba;)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...