Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] M2bob 1.7.6 za free (Po aktualizacji 2.0.0)

kantor012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Kochani. Mam dla was poradnik, jak ominąć zabezpieczenie m2boba, które każe nam ściągnąć nową wersję.

Otóż, nie tylko chowa komunikaty różne, ale też da się grać. Opiszę teraz po kolei co powinniśmy robić.

Prosiłbym abyście wykonali kopię swojego pliku m2bob.dll.

1. Otwieramy plik m2bob.dll notatnikiem.

2. Kombinacja klawiszy CTRL + F (szukaj)

3. wpisujemy m2bob.eu

4. To, co się zaznaczy jako m2bob.eu (stroną z którą się bot łączy) usuwamy.

5. Zapisujemy plik, i cieszymy się darmową wersją m2bob'a.

Jedyny minus to to że auto login nie działa.

To chyba tyle. Dziękuję i życzę wesołych świąt,

Kantor012.

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lajkujcie tego typa ;D Tzn. Możemy sobie pobocić jeszcze przez kilka h dopóki Bob sie nie zorientuje ;]

2z50k9j.png
Opublikowano

ej a mam pomysł przeciez jak aktualizacja metka pl wyjdzie to bob starszy nei bedzie działał wiecie co robic? wszystkie pliki skopiowac do 1.7.6 i w tym pliku m2bob.eu usunac to strone moze zadziała

Opublikowano

wiesz moze czy da sie jakos moze cos zrobic zeby podmienic jakis plik zeby ta wersja 1.7.6 dzialala na 19 deimos bo na 2.0.0 dziala a na 1.7.6 nie ? jakis pomysly koledzy? :/

Opublikowano

slait lub sandmann już to zauważyli i zaktualizowali bota (bynajmniej mi) bo już 3 razy próbowałem odpalić, i po 3 razie klikania na zielony trójkącik wywaliło z gry... Póki nie bedzie pliku m2bob z najnowszej wersji, nie ma możliwości dojścia do botka...

Opublikowano

Nadal tak samo mam, wie ktoś czemu?

afix.jpg

a potem log, i to z błedem ch

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

a ja ni mam wersji wczesniejeszej tylko sama 2.0.0, gdy chcę sie zalogować na bocie to mi wyskakuje komunikat i kieruje na strone m2bob.eu i tam jest jakis klucz nie wiem co zrobic pomożcie pls

Opublikowano

usunąłem wszysktie stronki i nie działa kurwa, lipton bo skrzynki bym podrppil

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...