Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video|Tutorial] Podstawy Latania w BFP4F By Keniger :D

Keniger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Keniger chcesz to idź z nim 1 vs 1 a nie chwalisz się jak bardzo masz obszerny słownik jezyka polskiego, ograniczając sie do słów typu 'kur*wa', 'spie*dalaj'...

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurwa >.<

1338768789tu-sie-jebnij.jpg

Wiesz co to jest newbie ? A jak masz zamiar hejtowa栴o w/w i spierdalaj bo mnie twoje komentarze g i tak obchodza...

Dawaj 1 vs 1.

Lol, czlowieku lecz sie, lecz. Sam napisales ze krytyka mile widziane, wiec sam sie jebnij w ten pusty leb, bo jak ogladam ten filmik, to jakbym widzial mojego 5-letniego kuzyna latajacego heli. I pozdro jezeli nie widzisz roznicy miedzy "newbie" a "podstawa"... 1 vs 1? W bf p4f?: DD Panie, jak zes taki kozak, zapraszam na BF3 na padzie, zobaczymy jak ten twoj "skill" w lataniu sie sprawdzi, jestem pewien ze predzej zawadzisz o bunkier zanim ja wystartuje. Myslisz ze umiesz latac, bo pochwala cie jakas dziecinada w przedziale 10-15 lat? Grubo sie mylisz. Czytalem twoje wczesniejsze posty to albo sie wychawales, jaki jestes zajebisty, ale popisywales sie, ze jedziesz cheaterow jak chcesz. Piece of sh1t.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

KRYTYKA ! A TO TWOJE TO GÓWNO A NIE KRYTYKA.

Wiesz jak brzmi KONSTRUKTYWNA KRYTYKA ?

"Nie podoba mi się w tym poradniku to i to, powinieneś to dopracować, latanie nisko nie jest dobre, ale sie napracowałeś i przyznaję że coś w tym poradniku jest..."

W bf3 też mogę sprobować, odblokuje sobie tylko tv : )) Bo new konto moje nicki do kont to :

FutureSound ; bfp4f

ErrorOnPc - bf3

Możemy zaczynać :>

OndteAw.png
Opublikowano

KRYTYKA ! A TO TWOJE TO GÓWNO A NIE KRYTYKA.

Wiesz jak brzmi KONSTRUKTYWNA KRYTYKA ?

"Nie podoba mi się w tym poradniku to i to, powinieneś to dopracować, latanie nisko nie jest dobre, ale sie napracowałeś i przyznaję że coś w tym poradniku jest..."

W bf3 też mogę sprobować, odblokuje sobie tylko tv : )) Bo new konto moje nicki do kont to :

FutureSound ; bfp4f

ErrorOnPc - bf3

Możemy zaczynać :>

tv? bez tv widze tez nie potrafisz grac <facepalm>

Nie ma nic, co mi sie w tym poradniku podoba, nie rob z nim juz lepiej nic, bo nic nie poprawisz, najwyzej bardziej spieprzysz. To nazywasz praca? Nagrac 5-minutowy filmik na yt? Wykaz sie czyms wiecej. Ja, jesli cos robie, to robie to tak, aby inni zrozumieli i cos z tego wiedzieli. Latac sie kazdy sam potrafi nauczyc (chyba ze kogos inteligencja wynosi 0), a ten tutorial - tak jak mowilem - piece of shit. Tyle na ten temat, elo. "GÓWNO" to ten "tutorial". Tyle na ten temat, elo

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Opublikowano

tv? bez tv widze tez nie potrafisz grac <facepalm>

Nie ma nic, co mi sie w tym poradniku podoba, nie rob z nim juz lepiej nic, bo nic nie poprawisz, najwyzej bardziej spieprzysz. To nazywasz praca? Nagrac 5-minutowy filmik na yt? Wykaz sie czyms wiecej. Ja, jesli cos robie, to robie to tak, aby inni zrozumieli i cos z tego wiedzieli. Latac sie kazdy sam potrafi nauczyc (chyba ze kogos inteligencja wynosi 0), a ten tutorial - tak jak mowilem - piece of shit. Tyle na ten temat, elo. "GÓWNO" to ten "tutorial". Tyle na ten temat, elo

Na początek zrób coś swojego, a potem oceniaj innych zjebany gimbusie. Nigdzie na YT nie znajdziesz lepszego poradnika, gdzie wszystko jest opisane dodatkowymi obrazkami, ściągnąłeś nick od jednego z naszych moderatorów, nie potrafiąc wymyślić nic swojego, a teraz hejtujesz każdą tutaj pracę. Nagrał 5 minutowy filmik, ale ty nie nagrałeś nic, więc dopóki nic swojego nie zrobisz, stul mordę plis. WIELKI ZNAWCO I MÓJ MISTRZU ZEN. Twoje wielkie mądrości w tych 80 postach powinny być powbijane w co każdą wieżę w murze chińskim. Na początek dorób się czegoś, bo jak na razie to tylko wchodzisz innym w dupę.

Opublikowano

Na początek zrób coś swojego, a potem oceniaj innych zjebany gimbusie. Nigdzie na YT nie znajdziesz lepszego poradnika, gdzie wszystko jest opisane dodatkowymi obrazkami, ściągnąłeś nick od jednego z naszych moderatorów, nie potrafiąc wymyślić nic swojego, a teraz hejtujesz każdą tutaj pracę. Nagrał 5 minutowy filmik, ale ty nie nagrałeś nic, więc dopóki nic swojego nie zrobisz, stul mordę plis. WIELKI ZNAWCO I MÓJ MISTRZU ZEN. Twoje wielkie mądrości w tych 80 postach powinny być powbijane w co każdą wieżę w murze chińskim. Na początek dorób się czegoś, bo jak na razie to tylko wchodzisz innym w dupę.

Dorob sie czegos... dobre, a skad ty o mnie takie info bierzesz? Dorobilem sie wielu rzeczy. Co do nicku to uzylem go z mysla ze nikt nie ma takiego na forum, wiec stfu. Mowisz ze to jest jedyny poradnik jak latac? Jest ich mnostwo, jeden z nich:

http://www.youtube.c...h?v=377ThtkkEow

W zaledwie 2 minutach opisal 100% lepiej o co chodzi. A Keniger co osiagnal? Postwritera na forum? Lol, pomysl zanim cos napiszesz wielki "obronco" gimbusow, bo widac ze szukasz okazji do klotni. Nie nagralem nic mowisz, robie filmiki z Androida wiec stul pysk prosze, bo moja wiedza na temat tego systemu jest ogromna, wiec przynajmniej cos osiagnalem, a to jest czasochlonna robota. I nie bardzo rozumiem tego "zdania", "WIELKI ZNAWCO I MÓJ MISTRZU ZEN", czy ja pisze, ze lepiej latam lub w czyms jestem lepszy? Nie przypominam sobie. Widze co osiagneliscie, Postwritera, brawo! Filmik tez potrafie nagrac, tylko zeby byl sensowny, to autor juz sie nie mogl postarac. Bo jak lece, to trudno domyslic sie, ze jezeli przechylam myszke do przodu, to heli leci do przodu, nie? Oczywiste rzeczy, nastepny filmik bedzie o czym, moze jak uzywac cyrkla? Bo niektorzy maja problem z tym. A ty tez nie umiesz sobie nicku wymyslic, tylko musisz brac gotowy? Kolejny przyklad na to, ze nie masz pojecia co piszesz, i szukasz okazji do klotni, poszukaj w rodzinie.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Opublikowano

Po pierwsze to co dałeś (filmik) to jeden wielki syf. Nic się z niego nie dowiedziałem, jakość jest okropna, napisy po angielsku, gówno pokazane, wszystko to co tam jest mam równiez zawarte w moim Video :O

Tak osiągnąłem Postwritera, ponad 3tysiącami postów, mam wiecej doświadczenia od ciebie. To Samo SamFlynN

Również chwalisz sie tym że lepiej latasz, bo napisałeś że w bf3 to byś mnie rozwalił zanim bym wystartował o ile wgl bym to zrobil o.O

To ty zacząłeś to wszystko :) Haters Gonna Hate....

Ty masz doświadczenie w androidzie a ja mam doświadczenie w C++ RE, Delphi... Potrafię również język cnc :) Wiec, tak : Albo przestaniesz pisac jebniete posty albo niestety będę musiał coś z tobą zrobić, ponieważ odbiegasz znacznie od całego tematu :P

OndteAw.png
Opublikowano

Po pierwsze to co dałeś (filmik) to jeden wielki syf. Nic się z niego nie dowiedziałem, jakość jest okropna, napisy po angielsku, gówno pokazane, wszystko to co tam jest mam równiez zawarte w moim Video :O

Tak osiągnąłem Postwritera, ponad 3tysiącami postów, mam wiecej doświadczenia od ciebie. To Samo SamFlynN

Również chwalisz sie tym że lepiej latasz, bo napisałeś że w bf3 to byś mnie rozwalił zanim bym wystartował o ile wgl bym to zrobil o.O

To ty zacząłeś to wszystko :) Haters Gonna Hate....

Ty masz doświadczenie w androidzie a ja mam doświadczenie w C++ RE, Delphi... Potrafię również język cnc :) Wiec, tak : Albo przestaniesz pisac jebniete posty albo niestety będę musiał coś z tobą zrobić, ponieważ odbiegasz znacznie od całego tematu :P

Nie nie, ty zaczales. Ja napisalem opinie, a ty musiales mnie wyzywac od najgorszych. whatever, nie chce mi sie juz z toba pisac.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Opublikowano

Jak to sa podstawy latania, to ja jestem Mieszko II. Albo malo wiesz o lataniu, albo ci sie nie chcialo robic tego (nazwijmy to) "tutoriala". Po samym filmiku nawet "troche" widac, ze zabardzo nie wiesz gdzie strzelac aby trafic w punkt.

Skrytykowałeś mnie od tego że nie potrafie latać ! POMIMO TEGO IŻ MNIE NIGDY NIE WIDZIAŁEŚ JAK LATAM ;o

W dodatku napisałeś że zrobiłem to na odwal chcąc tylko lajki i suby, tak z tego wywnioskowałem - w zamian za syf ! Który jest oczywiście mój tutorial -,-

Tak również myślę że to będzie <eot>

OndteAw.png
Opublikowano
Jak to sa podstawy latania, to ja jestem Mieszko II. Albo malo wiesz o lataniu, albo ci sie nie chcialo robic tego (nazwijmy to) "tutoriala". Po samym filmiku nawet "troche" widac, ze zabardzo nie wiesz gdzie strzelac aby trafic w punkt.

Skrytykowałeś mnie od tego że nie potrafie latać ! POMIMO TEGO IŻ MNIE NIGDY NIE WIDZIAŁEŚ JAK LATAM ;o

W dodatku napisałeś że zrobiłem to na odwal chcąc tylko lajki i suby, tak z tego wywnioskowałem - w zamian za syf ! Który jest oczywiście mój tutorial -,-

Tak również myślę że to będzie

Ja pierdole...

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Opublikowano

Cholera jasna, dajcie sobie po razie albo idziecie 1 vs 1 a nie kłócicie się, proszę was ;)

Co do poradnika bardzo rozbudowany nie jest, ale nikt od ciebie niczego nie wymaga, zrobiłeś tak jak to nazwałeś "podstawy latania" i bardzo dobrze ci to wyszlo! Nowym graczom na 100% sie to przyda... będziesz chciał zrobisz obszerniejszy poradnik. Celem tego poradnika bylo pokazanie podstaw sterowania samolotem a nie zaawansowanych manewrów... nie wiem co ci ludzie od Ciebie chcą .. Kawał dobrej roboty :P A jak komus sie nie podoba to niech sobie zrobi sam, i zobaczy ze to nie jest takie łatwe :P

Pozdrawiam

Opublikowano

Admin apeluje do CIEBIE zamknij ten temat....kurwa gość zrobił filmik.... chciał dobrze i co ??? i teraz w "nagrode" jerzdzą po nim jak po świniaku.... ku..... żenada....

polak potrafi....

ps. fajny filmik, prosto i na temat a reszta przyjdzie sama :)

dzbany !!!!

x

Opublikowano

Eeeee tam, przyzwyczaiłem się :D Haters Gonna Hate zawsze ktos taki się znajdzie :P

Ci co są zainteresowani to podziekuja za prace a ci co nie niestety beda sie spierac etc.... Niewazne.

OndteAw.png
Opublikowano

Admin apeluje do CIEBIE zamknij ten temat....kurwa gość zrobił filmik.... chciał dobrze i co ??? i teraz w "nagrode" jerzdzą po nim jak po świniaku.... ku..... żenada....

polak potrafi....

ps. fajny filmik, prosto i na temat a reszta przyjdzie sama :)

dzbany !!!!

Racja temat należało by już zamknąć bo jest różnica między konstruktywną krytyką a wyzywaniem kogoś. Temat stał się nudny nie ma w nim już nic na temat samego poradnika tylko jest to miejsce kłótni różnych dzieci -.-

Jak dla mnie poradnik fajny dobry dla początkujących graczy. Jeden z lepszych jaki dotąd widziałem.

Ps.Jeżeli komuś nie podoba się ten poradnik to nic w tym złego bo ma do tego prawo ale jeżeli zaczyna kogoś obrażać to niech lepiej się nie wypowiada! Najlepiej żeby taka osoba zrobiła własny poradnik wtedy wszyscy z chęcią go ocenimy ;)

GRATULUJĘ CZYTAJĄC TO ZMARNOWAŁEŚ 10s ŻYCIA

Opublikowano

Kurde ja mam taki problem, że jak lece heli i chce nacelowac na cos na ziemi to strasznie mnie w dol sciaga i sie rozwalam o glebe xD

Wyżej latać ?

Opublikowano
Kurde ja mam taki problem, że jak lece heli i chce nacelowac na cos na ziemi to strasznie mnie w dol sciaga i sie rozwalam o glebe xD
Z filmiku praktyki sie nie nauczysz. Sprobuj wszystkie kombinacje lotu, i wybierz ten, ktory cie najbardziej zadowala. Probuj wszystkiego :) teoria nie wystarczy, filmik tez cie nie nauczy latac, co najwyzej nakieruje cie co jakim przyciskiem robic, liczy sie logika.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...