Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video|Tutorial] Podstawy Latania w BFP4F By Keniger :D

Keniger

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak jest :D W Us i Ru xD Będzie w następnym filmiku ;P

To jest jedyne co potrzebuje... Bo mnie krew zalewa gdy czekam 3 minuty (lub więcej) a tu helka jest z drugiej strony i ktoś zajmnie nosz KUR :D

Wesołego jajka...

Tak a propos ... Pogramy kiedyś Keniger ?? Sory za te wyzwanie tam z tym filmem z macrem ale no poniosło mnie :D

POZDRO

Opublikowano

Keniger bez urazy ale moim zdaniem troche lipny ten filmik ma mało czasu i nie dużo wnosi do sprawy, coś mi sie zdaje ze chcesz tylko zbić % :P

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Po 3 postach dopiero do tego doszedłeś ?

Nie, nie zależy mi na zbijaniu % bo i tak mam ponad 30 :) Mam na to wyjebane...

Jezeli coś sie nie podoba to narka :D Nikt cię tutaj na siłę nie trzyma. Poradnik jest dla totalnych laików...

OndteAw.png
Opublikowano

Po 3 postach dopiero do tego doszedłeś ?

Nie, nie zależy mi na zbijaniu % bo i tak mam ponad 30 :) Mam na to wyjebane...

Jezeli coś sie nie podoba to narka :D Nikt cię tutaj na siłę nie trzyma. Poradnik jest dla totalnych laików...

Kolego upraszam sie o kulture, idzie zgłoszenie do moderacji za wulgi pozdro :)

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Wiesz że gówno z tym zrobią ? Po pierwsze jeżeli wysyłasz raport to nie pisz że to robisz, po drugie "kolego" ? WTF, sorry nie toleruję pedalstwa i nie jestem twoim kolegą. Narka.

Proszę cię wyjdź z tego tematu jak ci coś nie pasi...

Prosiłem o krytkę lecz konstruktywną a twoja jest żałosna.

OndteAw.png
Opublikowano

Oki oki, już mniej więcej wiem co i jak będzie w następnym odcinku :P

Będzie to dalej heli, jednak w filmiku będzie o :

- Taktyki

- Różne figury heli.

- Jak zdobyć helikopter

- Walka 1 vs 1

- Omówienie map (AA)

- Jak omijac Stingery i Rpg.

W kolejnym o Jetach to cos wymyślę jeszcze xD Będzie praktycznie to samo co w tym jendnak z tą różnicą że latać będę samolotem xD

OndteAw.png
Opublikowano

Oki oki, już mniej więcej wiem co i jak będzie w następnym odcinku :P

Będzie to dalej heli, jednak w filmiku będzie o :

- Taktyki

- Różne figury heli.

- Jak zdobyć helikopter

- Walka 1 vs 1

- Omówienie map (AA)

- Jak omijac Stingery i Rpg.

W kolejnym o Jetach to cos wymyślę jeszcze xD Będzie praktycznie to samo co w tym jendnak z tą różnicą że latać będę samolotem xD

Powodzenia że ominiesz moje rpg :)

Opublikowano

Ten o heli następny to bynajmniej z 15 jak nie lepiej :D

O jetach będzie tak jak w/w najpierw około 5 minut a pozneij to samo ;d

OndteAw.png
Opublikowano

Keniger nagraj lepiej jak lądować samolotem, bo zawsze gdy ląduje to się rozbijam.

Lądować samolotem? po jaką cholerę robić coś takiego?Głupota, totalna głupota.

Co do latania nisko - na Oman masz AAV na A,B i D, które tylko czekają na takie niskie loty, a nie uciekniesz od każdej wieżyczki, po drugie, każdy mechanik, który zobaczy, że 5m nad jego głową przelatuje heli od razy bez zastanawiania się wyciąga tracera po czym od razu strzela z RPG, na mapie takich jak Dragon Valley nie uda ci się polatać 5min jak będziesz się trzymał ziemi, jak grasz z ogarniętymi ludźmi to od razu będą kampić APC, lub, co bardziej śmieszne - czołgiem.

Jak już chcesz coś osiągnąć w powietrzu to rób to z inteligencją, pamiętaj, że każdy ma swoją walkę, nie będą na ciebie czekać, aż podlecisz na 5m i puścisz w nich salwę z rakiet.Jak będziesz się starał latać nisko, co panowie wyżej wypowiedzieli słowem"efektywnie" to wyciągnij też pewne wnioski, latasz nisko to nawet idiota z M2 w humvee będzie ci strzelać po szybach, co dopiero czołgi co od razu po 400dmg ci zabierają czy APC co serią zbierają po 470-500dmg(trafionych pocisków)

Opublikowano

...każdy mechanik, który zobaczy, że 5m nad jego głową przelatuje heli od razy bez zastanawiania się wyciąga tracera po czym od razu strzela z RPG...

Bitch please... Ja to robię bez tracera... Szybciej, łatwiej, efektywniej i efektowniej :)

Opublikowano

A tam marudzisz xD Jak wiesz gdzie jak i co to dasz rade. Ja mowie tylko na DV latam nisko :P reszta w chuj wysoko i tylko nurkuj e

OndteAw.png
Opublikowano

Moim zdaniem amatorsko jest z tracerem.

Mi tak jest łatwiej, szybciej i zabawniej.

I bezcenne teksty typu:

"WTF"

"LOL"

itp.

@EDIT

Pozdro poćwicz

Co prawda ja tak robie w P4F

Opublikowano

To jeszcze napiszcie na jakich serwerach gracie, teraz grałem na OG Oman Only i gosc o nicku ghost_adriano urzadzal mlocke latajac tuz nad ziemia, no ale widocznie przeciwnicy byli nieogarnięci.

Opublikowano

Latać nisko trzeba się nauczyć, czasem jest to przydatne, czasem nie. Stingery nie zawsze niszczą tych, co latają przy ziemi, często lustrują też niebo i szukają Jetów lub heli transportowych.

Co do filmiku - niezły, myślałem że dasz omówienie samego gameplay'u (gdzie latać na różnych mapach, jak celować itp.), ale skoro będzie w następnym filmie to ok.

Ja osobiście latam z dużą czułością myszy, bo nigdy nie wiem, czy będę grał piechotą, czy trafi się heli, i przy ziemi - nie ukrywam, daje to więcej zacieszu :D

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Jak to sa podstawy latania, to ja jestem Mieszko II. Albo malo wiesz o lataniu, albo ci sie nie chcialo robic tego (nazwijmy to) "tutoriala". Po samym filmiku nawet "troche" widac, ze zabardzo nie wiesz gdzie strzelac aby trafic w punkt.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Kurwa >.<

1338768789tu-sie-jebnij.jpg

Wiesz co to jest newbie ? A jak masz zamiar hejtować to w/w i spierdalaj bo mnie twoje komentarze gówno i tak obchodza...

Dawaj 1 vs 1.

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...