Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] M2bob premium.

masterofek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu nikt nie wspomniał o płatności paysafecard taką kartę kupujemy w kiosku i nie musimy bawić się z paypalem. W cenniku na m2bob pisze że karta 50zł = 10$ = 40dni

Mam pytanie czy ktoś to wypróbował?

guzgame.com

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

OOO to ja też się podłączam do pytania. Zaciekawiłeś mnie speeder3. Lepiej by było tak zrobić (przez paysafecard) bo mniej zabawy z tym by było. Jednak dalej nurtuje mnie pytanie czy oni dają od razu po zapłacie dane itp i od razu można grać, czy trzeba czekać jednak na listonosza?

Opublikowano

Jak czytałem o tej metodzie płatniczej to piszą że od razu wszystko powinieneś dostać coś takiego jak sms i zastanawiam się nad kupnem tym sposobem ,ale wolałbym się jednak upewnić (wypowiedź kogoś kto już kupował tą metodą by mnie upewniła)

guzgame.com

Opublikowano

do paypala nie trzeba zadnej karty...

zakladasz konto paypala za free przelewasz kase na niego express ze swojego konta bankowego przewalutowujesz na ojro i placisz ..

sam mam paypala i nie raz cos sie zamawialo

2401477507.png\
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...