Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] M2bob premium.

masterofek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodziło mi o EasyMetin kolego :) zadałeś takie pytanie więc Ci udzieliłem odpowiedzi :)

Mówisz, ze jak miało się konto dawniej . A te 2 dni free są liczone od czasu zalogowania ?

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Aha, no spoko;p

Czas jest liczony od ok. 22:10.

2@up

No nie wiem czy tak szybko wyjdzie, postaram się popracować nad m2bob, bo 40zł za 40 dni to nie jest tanio w porównaniu do np. Niemców gdzie 10euro to dla nich jak 10zł -.-

Opublikowano

Już oni spewnością skutecznie zablokowali różne obejścia więc myślę, ze nic nie wskurasz :D Jeszcze raz spytam 2 dni free naliczane sa od zalogowania sie na bota ? czy darmowy jest tylko do 26.12.2012 ?

Opublikowano

jezus ten typ już mógłby dać sobie spokój z tym mobem calutkim do kupienia ,chociaż niech zostawi przywoływanie mobów i hs'a żeby blokował bez reszty już sie jakoś obejdzie

Opublikowano

No mi wskoczył już 4 ribek ;) Idę sobie film obejrzeć jakiś;p Jakbyście mieli jakieś ciekawe info czy coś to pisać.

Opublikowano

Z aol miałem same problemy nie polecam, właściwie musiałem robić formata przez ten syf, po przeglądarki nie chciały działać.

Opublikowano

Jeden ban poszedł :< W sumie, szkoda, bo nie wykrył (SM) przed nickiem i wywalilo, chodz znaczek gm wisiał, bo chodził koło mnie :D a z 10 razy mówiłem sobie wyłaź już z tej gry to nie, mój móżg musiał :D

Opublikowano

moglby ktos podac link gdzie sie zarejestrowac zeby muc potem kupic/pobrac boba?

Opublikowano

Kupował ktoś już boba? czy jak się wpłaci to jest to pewny zakup? nie będzie jakiś problemów po zakupie? Prosze o dop bo dziś Wigilia może sb prezent zrobię ^^

Opublikowano

Czyli rozumiem, że wszystko przebiegło sprawnie i dalej można bocić :) 40zł to nie majątek, może też się skuszę...

Opublikowano

mozna kupic tylko w paypal bota? jest inny sposob? nie mam konta na paypalu wiec mam problem

Opublikowano

z tego co wiem to bedziesz musial czekac jeszcze na listonoszke zeby odebrac karte czy cos, wiec troche to zajmnie, jest ktos chetny zeby zarobic z 20zl ekstra? potrzebuje zeby ktos kupil mi 2x doladowanie do bota, zrobimy aukcje na allegro czy cos, pisac na gg 8598771 dogadamy sie

edit!

kupie 3x doladowania do bota po 40dni przez allegro (zarobisz 30zl) pisac gg, bede kolo 13-14

Opublikowano

zakładał ktoś konto wcześniej i nie jest mu potrzebne? chodzi o boba

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...