Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] M2bob premium.

masterofek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak widać już skończyło się darmowe bocenie.

I teraz pytanie do tych co już kupowali premium,

w jaki sposób płaciliście i jaki jest najbardziej opłacalny?

Jeżeli mam internetowe konto a nie chce płacić za pomocą paypala to jak to zrobić?

A teraz druga sprawa:

Czy sami będziecie płacić?

Czy wg. was opłaca się?

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

podpinam się do tematu, dajcie linka jeśli można też z stroną gdzie się płaci i z "pobieraniem"

Opublikowano

Zrobiłem wszystko jak należy, konto zrobiłem, pobrałem tą wersję, następnie wybrałem język, metinclien.bin, wpisałem dane i pisze mi: Please fill all fields. Przecież wszysko zrobiłem, nie ogarniam ;/ Wie ktoś o co chodzi?

Opublikowano

a w jakiej wersji bota ściągacie ? mi się wyświetla tylko ta 1.7.6. a zarejestrować się nie idzie.. klikam i strona bez odzewu.. też chce bota jeszcze na 2 dni :P

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

tzn mi działa starsza wersja, nei wiem jakim cudem ale działa ,wklejalem pliki setting i desing ze starej wersji do tej 2.0.0 odpaliem cos wyskoczylo wylaczylo odpalilem znowu pisalo zeby mkupil potem odpalilem te 1.7 .... i działa cos :D

Opublikowano

proszę oto one:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bdcb3698d41b3587.html

a tak na marginesie to jak ktos ma zamiar kupywać ten abonament to lepiej w easymetin kupic tanszy

Opublikowano

EasyMetin prawie taka sama cena, i nie wiadomo czy wgl działa :P

Co do błędów, to dodam tylko że w miejsce loginu i hasła trzeba wpisać te passy jakie podało się na stronce ( nie te z metina).

Innych pomysłów nie mam.

PS. metin musi być spatchowany.

Opublikowano

Ja nie korzystam. Chyba jednak trzeba zapłacić, aby działało. Nie ma nikt pojęcia czy można w jaki kolwiek sposób zapłacić przez smsa? Bo jak na razie widzę to w grę wchodzi tylko płacenie kartą.

Opublikowano

Dobra poszukałem, jeżeli wcześniej nie miałeś konta (ja miałem) to nie dostaniesz tych 2 darmowych dni, przez SMS nie można płacić dla PL.

Opublikowano

O ile dobrze słyszałem ten bot już nie działa ; ] Wiec koniec grania na czitach panowie ;)

Co nie działa jak mi już trzeciego riba dropnął xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...