Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Irnal.pl [Dedyk]

monogi1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JAK NA TYM JEBANYM SERWIE SPOT w V2 OGARNAC? WBIEGA JAKIS HELLER I KURWA FULL SPOTA OGARNIA A JA ARCHEREM NIC NIE OGARNIAM KURWA MAC!!! ZJEBANY SERWER!!!!!!!!!!!!!!!!! W DUPE RUCHANY MOGE DOSTAC NAWET 100%%%%%%%%%%%%%%%

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dam wam dokladnie to co robie:

-Wlaczam patcher

-Patchuje

-Wkladam do pla

-Wlaczam

-Blad podczas laczenia sie z serwerem

-Tak samo robie z diamondem

-To samo wyskakuje

Pomoze ktos?

2435676187.png

Opublikowano

Mam problem. Patchuje mi się wszystko, gdy klikam start to wyskakuje coś o metin2client.bin. WTF?. a w folderze tego pliku nie mam

Proszę o pomoc, bo nei rozkminiam już tego.

@UP

Nie mam takich plików

Opublikowano

LUDZIE !!!! OGLOSZENIE MAM!!! DZIALA MI DZIALA!!! HAMMERMT2 ODRAZU MOGLEM WRZUCIC!!! pobierzcie se hammera i bd wam dzialac

2435676187.png

Opublikowano

Ja wrzuciłem do innego jakiegoś serwera i mi nie działa . Spatchowało się i przy włączaniu się robi czarny ekran , słychać dźwięk błędu i wyłącza się ;/

Opublikowano

Server juz onnline ... Mieliśmy problem bo atakowali nas byc może znowu to zrobią ....

Team speak jeszcze off bedzie informacja na forum jak włączymy

68888487823051815750.png

Opublikowano

Server juz onnline ... Mieliśmy problem bo atakowali nas byc może znowu to zrobią ....

Team speak jeszcze off bedzie informacja na forum jak włączymy

Z

Zróbcie lauchera, bo jak odpalam all sie patchuje i jak dopalam to wyskakuje ze nie ma pliki metin2client.bin.

Opublikowano

Patchera najlepiej wgrac do Metin2.pl zpatchowanego wtedy nie bedziecie mieli problemów

Eq na start : Klikasz w zwój witamy w Irnal.pl Dostajesz pelerynki buty wiatru

potem w zwoj Dodatkowe Informacje po czym udajesz sie do Straznika Miejsciekgo po dodatkowy Ekwipunek

68888487823051815750.png

Opublikowano

Dobry pomysł na server, ale nie widziałem bardziej niedopracowanego servera ... , na 1 level bez eQ, Szeptu nie da się otworzyć bo wywala, tak samo opcji gry . Ale gram dalej, mam nadzieję, ze to poprawicie w najbliższym czasie .

l9xk4.jpg

Opublikowano

Schantal to może mi wytłumaczysz co z tym mieczem u sury jest dla jakiej klasy BM czy WP.?

Opublikowano

ej ja mam w hammerze to klikam start gry i loadlocaleerror(locale/de/locale_game.txt) a na plu nie wyszukuje serwera czy jakos tak

ten serwer to jeden wielki niewypal

2435676187.png

Opublikowano

Mam tak, że nie moge szeptać, bo gdy klikam "Szept" gra się wyłacza...macie jakieś rady jak to naprawić? Patchera mam w cliencie PL'a nie spatchowanego.

Żyj tak, aby nikt nie musiał po Tobie sprzątać

Opublikowano

GA w ogóle nic nie pomaga. Możesz pytać i prosić a i tak nic nie odpowie tylko sobie biega po mieście. Totalny zlew na graczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...