Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Irnal.pl [Dedyk]

monogi1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj!

Startujemy oficjalnie z http://shin.pl/

Interesujesz się grami typu Metin2, Counter-Strike czy Minecraft?

Załóż konto już dziś na naszym forum, pomóż nam się rozwinąć, pomóż nam w reklamie!

Pisz posty, dodawaj tutriale, hacki, publikuj swoje serwery!

Zapraszaj znajomych na nasze forum, stwórzmy razem coś wielkiego.

Poszukujemy również moderatorów, grafików oraz przedewszystkim aktywnych użytkowników.

Liczymy na ciebie.

Jeżeli nie jest to dla ciebie problemem roześlij tą wiadomość do znajomych na gg, fb, gdzie się tylko da.

Zapraszamy, team shin.pl

58615817944279342242.png

"Można spędzić w sposób sensowny lata z jednym człowiekiem po to, by mu pomóc w zrozumieniu siebie."

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

itemy dostajecie od straznika miejskiego po klikniciu misji

usuncie bony na klasy

Opublikowano

Serw off ciekawe czemu. Przestańcie kurw@ temu admowi o wszystko sie pytać tylko widze jaki spam GM GM GM GM GM coś mi nie działa coś mi nie działa coś mi nie działa normalnie kurwa idioci

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

Opublikowano
napierdalamy w shinsoo (nick: rolnik) gildia ApolloTHC zapraszam ;]

szept nie dziala

Uspokój się kurw@, nie widzisz, że mają taki spam, że mnóstwo rzeczy nie działa?

Siedź cicho i czekaj aż wszystko naprawią.

Opublikowano

Powie mi ktos do czego wrzucic patcha ktorego pobralem i go otworzylem pobral sie 2 raz i gdzie go dalej wrzucic? mam pla i privy xenoxa pandore mexilie hammera i diamonda

2435676187.png

Opublikowano

Jak ogarnac calego spota w v2? ludzie po 90lvl wbijaja a ja spota nie ogarniam 1...

Opublikowano

jak ogarnac spota w v2? WKURWIL MNIE TEN SERWER JAK ZADEN. LUDZIE WBIJAJA po 90LVL BIORA CALE SPOTY Z REKI A JA NIE MOGE...

Opublikowano

dla cb pan kurwiszonie nie kolega i sie pilnuj

Na pana to trzeba mieć przynajmniej kulturę a o szacunku nie wspomnę nie posiadasz ani tego ani tego więc stul się .

Opublikowano

ALE JAK KURWA TAKI SPOT OGARNAC JA ARCHEREM 3 GRUPEK NIE OGARNIAM...

Opublikowano

ej i pisze ze all kanaly i logowanie na serwer offline a na gorze ze 30 graczy jest na servie

dlaczego nie moge wejsc na serwer!?!?!?! jak otwieram patcher to pisze blad serwera

2435676187.png

Opublikowano

JAK NA TYM JEBANYM SERWIE SPOT w V2 OGARNAC? WBIEGA JAKIS HELLER I KURWA FULL SPOTA OGARNIA A JA ARCHEREM NIC NIE OGARNIAM KURWA MAC!!! ZJEBANY SERWER!!!!!!!!!!!!!!!!! W DUPE RUCHANY MOGE DOSTAC NAWET 100%%%%%%%%%%%%%%%

Opublikowano

dam wam dokladnie to co robie:

-Wlaczam patcher

-Patchuje

-Wkladam do pla

-Wlaczam

-Blad podczas laczenia sie z serwerem

-Tak samo robie z diamondem

-To samo wyskakuje

2435676187.png

Opublikowano

Mam problem. Patchuje mi się wszystko, gdy klikam start to wyskakuje coś o metin2client.bin. WTF?. a w folderze tego pliku nie mam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...