Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack][EU] LoadedCheats

Piecu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 214
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiadomo jak dlugo bendzie jeszcze spam?

Bo juz 25 a mialo 18 byc koniec

Opublikowano

Testowałem wersję VIP i jest zajebista, w fire teamie dajesz unlimited ammo + fast fire [czy jakoś tak] i z pistoletu zdobywasz więcej punktow niz goscie z miniguna. 0 crashów, aimbot ma funkcje takie jak płynne poruszanie + ustawienie kątu działania, czyli nie będzie akcji że idziesz do przodu i nagle walisz gościowi z tyłu head shoota. Na prawdę warto jest wydać tą kasę, bo zdobyć + pobawić się można więcej niż zapłacicie :) Zreszta z no-recoilem to nawet podstawowa broń jest lepsza niż m416cqb. Także nie czekajcie na darmową wersję, bo się jej nie doczekacie. Dziwi mnie tylko że oni potrafią zrobić tak zajebistego cheata z ~40 funkcjami, a za darmola to żadnej z nich nie idzie dostać.

Opublikowano

@up, masz racje

Tez kupilem vipa i poprostu zajebista :D, na FT exp i kasa leci jak niewiem. A wiec wydac ta kilka zlotówek na tego hacka to warto. ;)

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

bo tam nie masz wpisywac swoj login tylko swoje ID. logujesz sie na stronce i u gory pisze: ID=XXXX (tu cyferki)

kopiujesz cyferki do hacka a haslo wpisujesz normalne

@edit

ma ktos LTC5? bo dostanie bana niedlugo xD

Opublikowano

dalej spami i chyba bedzie spamic. LC zrezygnowalo chyba z publica bez spamu

@edit

@down za glitch, na tej nowej mapie Junk Flea 2 wszedl na dach. nikt nic nie napisal i nikt sie nie zglosil to juz dalem raport :)

i tak go zraportowalem to nie zaslaniam nicku:

J2FxUAS.png

mai21SF.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ej mam problem poniewaz laduje sie gra idzie ten ludzik i jak skonczy biec to sie gra wylacza . a pobralem te 2 rzeczy co pisaly zeby hacka odplaic pomocy

Opublikowano

Ej mam problem poniewaz laduje sie gra idzie ten ludzik i jak skonczy biec to sie gra wylacza . a pobralem te 2 rzeczy co pisaly zeby hacka odplaic pomocy

moze juz nie dziala nie wiem nikt na nim nie gra bo robi spam wiec i tak sie go nie oplaca sciagac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...