Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack][EU] LoadedCheats

Piecu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działa świetnie, NIE SPAMUJE. tylko że trzeba trochę aimbotowi pomagać jak osoba namierzana się porusza i skacze ;)
Jeżeli komuś nie działa to zapewne nie ma Frameworka i innych programów potrzebnych do działania takich haczków ;)
@edit Haczka pobierałem prosto z linka od pieca tak więc jak pobierzecie z tego downloadu co podaje w temacie to macie gwarantowane : NO SPAM !

Pozdro, Mastreek

... Chciałbyś/ałabyś przeczytać coś ciekawego na mojej sygnaturze, wybacz. Nie mam pomysłu !!! ... :P

• Odpowiedzi 214
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa świetnie, NIE SPAMUJE. tylko że trzeba trochę aimbotowi pomagać jak osoba namierzana się porusza i skacze ;)

Jeżeli komuś nie działa to zapewne nie ma Frameworka i innych programów potrzebnych do działania takich haczków ;)

@edit Haczka pobierałem prosto z linka od pieca tak więc jak pobierzecie z tego downloadu co podaje w temacie to macie gwarantowane : NO SPAM !

Pozdro, Mastreek

Od jakiego Pieca?

Opublikowano

Pozdro, Mastreek

skoncz pisac glupoty -.-

Tutaj dowód ze SPAMUJE

TcRyY4g.jpg

Opublikowano

Ok, przed chwilą wszedłem i spamował ...
Nie kumam tego bo wczoraj nie spamował, nie kumam. Wytłumaczy ktoś ? :D
@upx3 , up, down : No ok, wczoraj nie spamował, i nie wiedziałem że był update i spamuje. spokojnie, bez nerwów... ;)
@upx2 no od PiecuPL to ten ktory utworzyl ten temat nie ? patrzyłbyś :)

... Chciałbyś/ałabyś przeczytać coś ciekawego na mojej sygnaturze, wybacz. Nie mam pomysłu !!! ... :P

Opublikowano

Tutaj nawet screny potrzebne nie są, wystarczy wejść na stronę główną cheata

GwcH5Ed.png

TMastreekPL - Co tutaj do nie ogarnięcia? Po prostu update był - Nowe funkcje w cheacie VIP i dali do testowania.

Cheat normalnie działa. Ale trzeba czekać aż skończy się TRIAL VIP (no chyba ze ktoś chce grać z spamem) , a skończy się w Poniedziałek 18 marca 2013 roku. ;D

http://www.loadedcheats.net/forum/index.php?tabid=28

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

pogram z 20 sekund na serwerze i odrazu Kicked by Elite Moderator :( jest wykrywalny?

nie, po prostu jest spam na chacie i kazdy widzi ze jestes hackerem wiec od razu dostajesz kicka. poczekaj do poniedzialku, we wtorek juz nie bedzie spamu

Opublikowano

E ludzie a moze wiecie o ktorej bendzie public??

nie, po prostu jest spam na chacie i kazdy widzi ze jestes hackerem wiec od razu dostajesz kicka. poczekaj do poniedzialku, we wtorek juz nie bedzie spamu

Jest napisane 3.11.2013 do 3.18.2013 a ty napisales poczekaj do poniedzialku, we wtorek nie bendzie spamu czyli to o 23.59 bendzie spam czy w poniedzialek do ktorej godziny czy wgl we wtorek ??

Alo jeszcze wczesniej do 26grudnia 2012 mial byc koniec spamu a byl w nomym roku czy sa opuznienia?

I tralalala... koniec tematu ;D

Opublikowano

Sprawdzałem teraz nadal jest spam, public będzie jutro, no chyba że coś się im opuźni.

Szkoda ze to nie japonczycy robili oni zawsze do przodu xD ;D

Opublikowano

na stronie nic nie pisze ze maja opuznienie trzeba bedzie codziennie sprawdzac, wystarczy ze sie zalogujecie w loaderze i bedziecie widziec czy pisze ,,public'' czy ,,vip trial''

Opublikowano

Klikasz Combat Arms Eu Trial VIP dajesz Load i włączasz Combata. Cała filozofia :P W Combacie menu hacka masz pod klawiszem Insert :) Mam nadzieje że pomogłem :)

esar.png
Opublikowano

I nadal trail nawet kacalo mi sie od nowa registernac potem pisalo ok i dalem activate konto i nadal trail ile to bendzie trwalo ;/

Opublikowano

To wpisałem ogarniam tego hacka ale chodzi mi ze zrobilem se nowe konto i kazało mi activate ktory activate bendzie ze public bendzie ??

Opublikowano

Włączam hacka , Włączam CA..
Biegnie ten "ludek" gdy przestanie biec powinno pokazać się okno logowania to u mnie wywala CA.. ;/
Co zrobić ?

x3y0yyffdci9.png

By Me . ; D

Opublikowano

Włączam hacka , Włączam CA..

Biegnie ten "ludek" gdy przestanie biec powinno pokazać się okno logowania to u mnie wywala CA.. ;/

Co zrobić ?

masz zainstalowane frameworki i visuale C++ ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...