Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack][EU] LoadedCheats

Piecu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko elegancko sekereke i sekieriwo działało aż do dziś, wszystko robie tak jak zawszę, antywirus off, uruchom jako administrator itd. Klikam ok i nic się nie dzieje, nic nie wyskakuje. Kumpel ma identyczny problem i mu też do wczoraj działało.

Sprawdziłem antywirusa, pliki itd itd, wszystko w porządku, a hack dalej nie trybi.

• Odpowiedzi 214
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemka.. Możecie mi pomóc.. Bo jak wpisuje ID i hasło wyskakuje mi coś takiego

http://scr.hu/6kj/9snt0

. Ale passy na 100% są dobre.

wpisujesz ID tzn te numerki z góry strony ? np 7354? czy np nick swój ? musisz wpisywać te numerki...to jest Twoje ID

ehh.:)

Opublikowano

Eh ludzie, pobierzcie hack z oryginalnej strony to nie spamuje, ponieważ na 10k userów, usunęli include odpowiadający za spamowanie.

Na ich stronie można wyczytać:

10K Members Celebration!

- Public Hack doesn't include a automatic spammer anymore but it includes less features !

- Save/Load Menu

NOTE : We have Made few prior changes to the comparison thread as well and we suggest you to check it out.

sygnaturae.png

Opublikowano

Up ma racje i ja też miałem wam to napisać. ; ) na oficjalnej stronie jak pobierzecie to spamiku nie ma ; ) pozdro . a co do hacka to bardzo fajny..

1336679897-U627890.png

Opublikowano

Czy public bedzie kiedys wykrywalny i banowany, czy tak jak ghbsys nie mozna dostac bana? ;) Pozdrawiam

a kto Ci powiedział, że nie będzie nigdy wykrywalny ? dla mnie pub i vip to dwie i te same rzeczy, tylko vip posiada więcej funkcji i trzeba za niego zapłacić...ale podejrzewam że oba działają na takiej samej zasadzie tzn że vip nie jest w żaden sposób odosobniony od publica..poza tym nigdy nie wiesz, że autor hacka nie zrobi nagle czegoś aby można było go natychmiastowo wykryć i zbanować 200high rankerów grających na vipi-e bo nikt mu tego nie udowodni :) vip czy pub i tak jest do wykrycia i kiedys dostaniesz zaa to bana...aktywując vip-a na randze T bana możesz wyhaczyć po 2 latach na GOA..takie moje zdanie :)

ehh.:)

Opublikowano

zarejestrowalem sie, sciagam hacka, wlaczam i gdy sie loguje pisze ze zly login lub haslo to wchodze na ta stronke i sie loguje to pisze ze dizekuja za zalogowanie sie nw dlaczego nie chce sie zalogowac ( avast mam wylaczony )

@edit

sciaglem z oryginalnej strony dalej to samo :/

zalozylem nowe konto i to samo :/ ma ktos stare konto albo mogby mi ktos zalozyc? To prosilbym na pw :)

Opublikowano

Tam musisz podać ID, a nie login.

zalozylem konto na forum i wpisuje tam Id i haslo z loaded cheats

ok juz wiem u gory sa numery i te musze wpisac dzieki piecu

swietnie dziala NIE SPAMUJE

Piecu mozesz te zdjecie wrzucic bo jak ktos popatrzy na tamten i zobaczy ten spam ktorego juz nie ma ;)

http://imageshack.us/photo/my-images/819/magicalsnap201303022011.png/

Opublikowano

Hmm a jednak mam jakis problem WIN7 x64 wszystko mam odpalam CA wczesniej h@cka loaduje i przy H@ckShieldzie wywala CA przestal dzialac i nic nie idzie . Probowalem przez admina i nic . Co mam zrobic ? ;> Pomoze Ktos ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...