Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyciąganie maksymalnej ilości FPS w Minecraft

Bum662

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Matrixen
Opublikowano

A znasz jakiś inny podobny program który jest darmowy??

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mam pojęcia po co wam jakieś 100-900. Fps jeżeli odczówalne będzie max 90 . O odczówalność klatek na sek jest odp monitor . Zwykle są 60-90hz . Tyle ile jest hz tyle wam wystarczy fps . Po co komputer męczycie na więcej. ? No chyba że serio ktoś ma monitor 900hz . Chyba że zamiast monitora macie televizory . Jeżeli tak to polecam 50 cali .

Opublikowano

Nie mam pojęcia po co wam jakieś 100-900. Fps jeżeli odczówalne będzie max 90 . O odczówalność klatek na sek jest odp monitor . Zwykle są 60-90hz . Tyle ile jest hz tyle wam wystarczy fps . Po co komputer męczycie na więcej. ? No chyba że serio ktoś ma monitor 900hz . Chyba że zamiast monitora macie televizory . Jeżeli tak to polecam 50 cali .

Do nagrywania ???

@topic

Bardzo dobry poradnik pomocny itp :)

Ja teraz mam 100 FPS'ów (przed twoim poradnikiem) a  podczas nagrywania 10-20...

A z twoim poradnikiem mam teraz 350 FPS'ów, 100 podczas nagrywania :)

zDj8kgO.png

Opublikowano

Mine mam na SSD, proc i5 4670k @StOcK Mody to opti i reii mam 100-300 fpsów, a typek na tym samym configu tyle, ze ma GPU 760 ma 1k fpsów. Od czego jest to zależne?

Opublikowano

Mój komputer wyciąga po 70, 100 fps więc nie wiem czy mi się opłaci. Tak czy inaczej Tutek przydatny :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sam to wymyśliłem po za defragmentacja czyszczeniem rejestru to samo sie zrobiło wcześniej bo potrzebował bo coś nie dzialało. :D
Fajny poradnik polecam go wszystkim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...