Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak przekonać rodziców do tego, żeby pozwolili mi kupić sobie tableta?

Zimny4Ever

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, mam problem, ponieważ chcę kupić sobie tableta, ale rodzice nie pozwalają mi

Ponieważ mam trzy pały, jedną dwójkę z 5 trójek, reszta czwórki i piątki zero szóstek.

Podobno do nich trochę* pyskowałem.

Bedom likii :D

Opublikowano

nie wiem w jakiej klasie jestes ale oni nie chca ci kupic bo jestes nieuk. 3 banie to troche za duzo. wez z nimi w uklad, poprawisz masz tableta nie to nie. chodzi o to ze znam to i wielu innych tez to zna, czym wiecej masz "zabawek" tym mniej sie uczymy.

Opublikowano

Pfff

Powiedz że się powiesisz

Ja miałem 4 pały na koniec powiedział że jak nie zdam to się powieszę i mnie przepuścili :D

Opublikowano

Elo, mam problem, ponieważ chcę kupić sobie tableta, ale rodzice nie pozwalają mi

Ponieważ mam trzy pały, jedną dwójkę z 5 trójek, reszta czwórki i piątki zero szóstek.

Podobno do nich trochę* pyskowałem.

Bedom likii :D

Ja napisalem dobry egzamin, pouczylem sie troche i mam dobre punkty. Teraz bawie sie nowym cackiem :)

61093c6efb.png

Opublikowano

Ucz sie lepiej. Jestem w 2LO i zaskoczyłem moja mame ocenami. Powiedziała, że mi kupi tableta pod choinke, ale odmowiłem, niewiadomo po chuja takie cos. Jak coś chce przeczytac w necie, to mam laptopa, a ksiązki na ekranie czytac nie mam zamiaru.

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Ja napisalem dobry egzamin, pouczylem sie troche i mam dobre punkty. Teraz bawie sie nowym cackiem :)

A co to za cacko i za ile autro chce tableta swoją droga teraz taka moda też sobie kupiłem Galaxy note 10.1

Opublikowano

zastrasz ich ze jak Ci nie kupia tableta to zabijesz ich w nocy nozem, nawet nie beda wiedziec kiedy .

powiedz ze dzieki tabletowi bedziesz sie lepiej uczyl

a na koncu oglos ze masz miec tableta do poniedzialku. czyli wigilii jesli go nie dostaniesz najpierw zabijesz ich a potem siebie,

a jezeli sie nie dadza nabrac i bedzie juz wtorek to powiedz ze sobie jaja robiles zeby nie bylo zenady . xD

mam nadzieje ze Ci pomoglem...

Opublikowano

Rozpal na środku ich sypialni ognisko.

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Pierwsza zasada dobrego kontaktu z rodzicami - żadnych żądań.. W momencie gdy zauważą Twoją roszczeniową postawę (biorąc pod uwagę kiepskie oceny), to się jeszcze bardziej zaprą. Lepiej na tym wyjdziesz jak poprosisz i posuszysz trochę im głowy, ale nie bezczelnie i bez grożenia. Radzę również zrobić coś z ocenami (nie dla tableta, ale dla samego siebie to zrób..)

Mi się udało wyprosić niedawno - powiedziałam dlaczego mi tablet potrzebny i obiecałam dołożyć trochę kasy jak dostanę stypendium.

#don't care

Opublikowano

Pfff

Powiedz że się powiesisz

Ja miałem 4 pały na koniec powiedział że jak nie zdam to się powieszę i mnie przepuścili :D

sory ale kto tu jest większym debilem? Ty czy Twoi nauczyciele? poziom edukacji w polsce się tak obniża że niektorzy powiedzą że jutro do szkoly nie przyjda i dostaną 5

Opublikowano

Powiedz im, że mają ci kupić tableta, jeżeli się nie zgodzą to zagroź samobójstwem. Nie uwierzą ci, że jesteś zdolny do czegoś takiego więc powiedzą żebyś dał im "święty spokój", wtedy musisz się powiesić, przeciąć sobie tętnice, skoczyć z dachu wieżowca. Twoi rodzice wpadną w rozpacz i będę żałować, że nie kupili ci tableta. Co prawda nic ci to nie da ale wielu użytkowników tego forum będzie zadowolona.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...