Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak przekonać rodziców do tego, żeby pozwolili mi kupić sobie tableta?

Zimny4Ever

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam tak samo. Mam 3 pyzdy na półrocze i Ojciec powiedział, że puki nie poprawię to nie dostanę samochodu. Nie chce się poprawiać, znam to uczucie.

Spróbuj poprosić o kupno, a po świętach weź się do roboty.

Admin Cienia
Opublikowano

Przekonaj że jest on tobie potrzebny, zarzuć dobre argumenty i tyle.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Bez urazy ale jakim trzeba być tumanem zeby mieć 3 banie?

Ja się wcale nie uczę a jestem w 3 gim. po pierwszym semestrze średnia 4.0

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Jestem nieukiem i rozwydrzonym dzieckiem, musicie mi kupić inaczej bende siem bóndowau. Myślę, że on rzeczywiście nie jest Ci potrzebny, chyba że do nauki xD w co nie wierzę.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Porozmawiaj z nimi, powiedz, że poprawisz swoje zachowanie wobec nich, a także oceny do czego właśnie potrzebny były Ci tablet.

Mógłbyś się uczyć wszędzie itp itd etc ehe...

Opublikowano

Powiedz że poprawisz te oceny, pomagaj rodzicom na przykład wynoś śmieci, albo sobie sam zarób, co dziennie przejdź przez całe miasto, grzeb w śmietnikach, wyjmuj puszki i sprzedawaj je :D . To nie jest żart.

Opublikowano

nie wiem po chuj wam te tablety, ja mam komputer i telefon i nie narzekam

Opublikowano

Możesz zarobić $$ przez neta, ja tak zrobiłem i kupiłem sobie za własny hajs tablecika za 450 zł :)

%C3%9Foniek_euw_238_1_nozg.png

Opublikowano

Powiedz że poprawisz te oceny, pomagaj rodzicom na przykład wynoś śmieci, albo sobie sam zarób, co dziennie przejdź przez całe miasto, grzeb w śmietnikach, wyjmuj puszki i sprzedawaj je :D . To nie jest żart.

Napewno to nie jest żart?:D Jaja se robisz.. Oczekuję sensownych odpowiedzi. Co do ocen i pomagania spróbuję ;)
Opublikowano

Bez urazy ale jakim trzeba być tumanem zeby mieć 3 banie?

Ja się wcale nie uczę a jestem w 3 gim. po pierwszym semestrze średnia 4.0

Ludzie które dobrze uczą się w szkole często są o wiele mniej inteligentne od osób słabo się uczących tacy nic nie umieją zrobić sami są po prostu fajtłapami

a ci słabo uczący najczęściej mają dużo większą wiedzę praktyczną, a co najważniejsze umieją pracować i zarobić na siebie a nie tylko siedzieć w książkach i uczyć się rzeczy które nigdy im się nie przydadzą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...