Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGuanek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chce mi się pisać, ale ktoś by mógł to zrobić za mnie. Chodzi tutaj o definicję słowa "stabilność". Administracja chyba nie za bardzo orientuje się jakie jest jego znaczenie, skoro uważają to gówno ten serwer za stabilny.

@AW

Nie polecam. Głównie z powodu administracji.

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jeżeli HA uważa , że są ataki DDoS to dla czego włącza na 2 min serwer , i wyłącza na 30 minut ? gdyby były to ataki DDoS HA by nie mógł włączyć serwera .

mumup.jpg

Opublikowano

Nie ma to jak serwer wyłączony i od razu dzieci mają pomysł na napisane " A NA NIBY NAPISZĘ POD ICH TEMATEM ŻE TO JA IM ZAATAKOWAŁEM " . Zalosne

Ataki ddos nawet nam nie ruszyły serwa inteligenci, tylko jak widzicie problem jest z zalogowaniem się na serwer bo jest jakaś dziura.

Opublikowano

Nie ma to jak serwer wyłączony i od razu dzieci mają pomysł na napisane " A NA NIBY NAPISZĘ POD ICH TEMATEM ŻE TO JA IM ZAATAKOWAŁEM " . Zalosne

Ataki ddos nawet nam nie ruszyły serwa inteligenci, tylko jak widzicie problem jest z zalogowaniem się na serwer bo jest jakaś dziura.

Serwer jest online zapraszamy

wesolych.png

xxx

15961668440157620438.png

Opublikowano

Praktycznie to każdy serwer od innego coś zrzyna ale po prezce widze że ten to całkowita kopia

system statystyk,ulepszania,zegar w dt,bony w epikach nawet ustawienie nowych npc po mapach...ulepszacze na epiki,o % na pomyślne ulepszenie "ulepszaczy" nie wspomne

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

Wbije i obczaje ;d

,,To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.''

Jonathan Carroll

Opublikowano

Jest problem z maszyna, Czekamy na odpwoiedz technika z serwerowni, po tym czasie wszystko bedzie ok, na razie trzeba uzbroić w cierpliwosc

36503585711403155839.jpg

ForGame.pl Serwerownia Gier i TS3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...