Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGuanek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra, dajcie spokój bando hejterów .

Jebać to , że serwer jest bardzo podobny do dreanor'a ... Może nawet i zabrali te pliki , walić.

To jest jedna pierdolona gra , od której jesteśmy uzależnieni...

I przestańcie pierdolić głupoty z ddosami , bo jedynie co możecie zrobić temu serwerowi , to spam na czacie ...

Nie lubię ludzi dreanora , chodzi o tą gorszą stronę, bo graczy szanuje. Ale ścierwo Balmor'owe i dreanor'owe to niezłe gęby...

A gdy chodzi o czyny , to nikogo nie ma . Tyle w temacie i bez pierdolenia o ddosach .!!!!!

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

ciyk.jpg

Tak wygląda Wasza reklama?

nie dość że ukradliście cały projekt to jeszcze macie czelność reklamować jego marną kopię na oryginalnym Draenorze na którym twierdzicie że nikt nie gra?

Opublikowano

@up tym filmem Albator , padnie po 2 dniach jezu tak chamsko się pytać .

Edit/ Ale nie wiadomo czy to ma coś wspólnego z albator.

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Ten Albator to nie wypał i gówno a nie serwer . Dobrze ze tutaj mało graczy gra , nie warto pochlebiać tym co kradną gotowe pliki . Jutro startuje ogarnięty HARD, zapraszam do obejrzenia zapowiedzi Me***2Wor** . Jeden z administracji robił pliki co do niektorych rzeczy na tym serwie , warto obejrzeć .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przyjemnie się gra, akurat teraz coś z logowaniem się stało, ale to pierwszy raz od kiedy gram.

W sumie to wszystko byłoby ok, gdyby trochę więcej wartościowych rzeczy ze skrzynek dropilo i więcej ludzi.

Polecam

Opublikowano

czemu nie mogę sie zalogowac ? cały czas zostaniesz połączony z serweem wie ktos moze ?

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

Serwer online. Nie ma żadnej cofki ani nic. Jeśli ktoś ma zbugowaną postać można spokojnie ją odbugować poprzez skrypt na stronie.

Dzisiaj też w nocy technik będzie pracował nad polepszeniem komfortu gry.

Opublikowano

nie wiem dlaczego wypisujecie tu,że ukradli itd.? - to ich sprawa

Dla użytkowników i graczy metina ważne jest to aby na serwerze była miła atmosfera,serwer był stabilny, było dużo graczy i nie było bugów... więc nikt nie chce ciągle czytać,że coś ukradli... kto chce to zagra,serwer godny polecenia.

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

moze mi ktoś pomóc ? mam caly czas zostaniesz połączony z serwerem :xx ..wczoraj sb normalnie gralem i obojętne jest czy odpalam przez Patchera czy lunchera , odbugowywalem postac na stronie dalej nic .

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

xxx

58615817944279342242.png

"Można spędzić w sposób sensowny lata z jednym człowiekiem po to, by mu pomóc w zrozumieniu siebie."

Opublikowano

ahh... ta stabilnosc. Mortai where re u ? Powiedz jeszcze raz jaki jest serwer ? XDD

@up.

0 bugow bo administracja draenora wszystkie wyeliminowała.

a kto ma znac bugi to i tak zna :*

3KIpGJ1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...