Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGuanek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie Polecam serwer

1.Kopia Dr2

2.nikt nie gra

3.Team złodzieje

4.Gown* a nie serwer

ss

na dowód że nikt tam nie gra

818c1727117bce534e815a2930d03307150.254.196.253sss.pngUpload with http://Wrzucajtu.pl

a tu jak chcecie sobie czitować ; ]

818c1727117bce534e815a2930d03307150.254.196.253czit.pngUpload with http://Wrzucajtu.pl

http://metin2mod.tk/multihack.html

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

Nie polecam !!!

KOPIA Draenor2 !!!

nie obrażaj Twórców Draenora bo to co ci złodzieje zrobili z tymi plikami to jest żenada

EDIT@

Przepraszam Panie Polonisto następnym razem się poprawie ;((

Opublikowano

nie obrażaj Twórców Draenora bo to co ci złodzieje zrobili stymi plikami to jest żenada

stymi ... Człowiekuuu że Ty masz siły wgl.. podziwiam Cie za to, ze Ci się to nie nudzi, bo naprawdę w życiu musi się nudzić... żeby siedzieć i tylko pilnować, aż ktoś napisze posta, żebyś ty mógł odpisać...

Opublikowano

Nawet najlepszy serwer bez graczy się nie utrzyma a to kopia Draenor'a

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Jakbyście sami zrobili taki server to bym zagrał ale że wszystko skopiowane z draenor2 to się pierdolcie :>

Opublikowano

nie dziala server yo?

Serwer cały czas online

Zapraszamy

ps

Pozdrowienia dla hackierów słabo wam coś te DDosy idą kiedy shakierujecie serwer ?

15961668440157620438.png

Opublikowano

Sprostowanie - na serwerze nie gram.. Ale irytuja mnie Wasze wypowiedzi, że kopią Dreanor, a Dreanor pierdolnal gotowca z elitepvp, jakbyscie sie troche interesowali to byście wiedzieli że pliki są ogolno dostępne dla każdego, każdy może pobrać i puścić serwer. A każdy hejt co pisze że kopią dreanora to niech wie że Dreanor też skopiował gotowca z elite pvp. Tyle w temacie

Opublikowano

Sprostowanie - na serwerze nie gram.. Ale irytuja mnie Wasze wypowiedzi, że kopią Dreanor, a Dreanor pierdolnal gotowca z elitepvp, jakbyscie sie troche interesowali to byście wiedzieli że pliki są ogolno dostępne dla każdego, każdy może pobrać i puścić serwer. A każdy hejt co pisze że kopią dreanora to niech wie że Dreanor też skopiował gotowca z elite pvp. Tyle w temacie

Podbijam prawda.

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

z czasem bedzie wiecej graczy bo dopiero clienta pobierają. serwer naprawde fajny, zero lagów oczywiscie na starcie nie padł. zadnego off nie ma a prace tylko w nocy trawją.

Opublikowano

Wprowadziliśmy kilka poprawek dotyczących wierzchowców , naprawione czytanie medali do 10 poziomu konia co 3 godziny , i kilka drobnych oraz poprawki z zabezpieczeniami systemu

Zapraszamy do Gry Administracja ForGame.pl

15961668440157620438.png

Opublikowano

Serwer dobry, dopracowany.

Ale mało dropi szkatułek i klucz jak dla mnie.

82398773732626369279.png

i haters

Opublikowano

Nie opłaca się grać, strasznie mało osób gra, miałem tu grać do końca, ale rezygnuję, nie ma z kim pykać prawie.

82398773732626369279.png

i haters

Opublikowano

Jeżeli każdy będzie oceniał jak 2 posty wyżej to nikt nie za gra, Ja wejdę, mam nadzieje że graczy przybędzie.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...