Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Najlepszy mod/gm na mpc?

Krzysssss

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gm: MrPiotrek122 - on pratycznie wszystkiego mnie nauczył, przyjął na Kida, awansował na Mod i "opiekował" się mną.

Opublikowano

Makin? Przecież to nie Global Moderator, a najlepszych adminów się nie wybiera. :-)

Od zawsze Antix i Wredna, nie wiem jak przez ten czas poznaliście Antixa, ale jeżeli tak jak ja, to wiecie dlaczego.

Opublikowano

Ja zawsze jak miałem jakąś sprawę to pisałem do Gamusa,spoko gość

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Wyrażam zgodę na dyskusję. Ale jeżeli zacznę się hejty i głupie pisanie, ten fajny, a ten głupi etc. to temat zamkniemy. Jeżeli ktoś będzie wypisywać osoby które nie są w Teamie Mod lub GM to także dostaną 5% za spam.

Mounthains

Teraz wlep mi 5% i pokaż, jaki jesteś groźny.

@Edit: Brawo! W tytule nie ma słowa "obecny", a ktoś, kto nie jest autorem tematu nie będzie mi narzucał co mam pisać.

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Topik bez sensu. jeżeli miałoby mieć to ręce i nogi, to formą powinna być ankieta.

Nie ogarniecie tego wszystkiego .

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...