Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Najlepszy mod/gm na mpc?

Krzysssss

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wyrażam zgodę na dyskusję. Ale jeżeli zacznę się hejty i głupie pisanie, ten fajny, a ten głupi etc. to temat zamkniemy. Jeżeli ktoś będzie wypisywać osoby które nie są w Teamie Mod lub GM to także dostaną 5% za spam.

Opublikowano

Farex i antix sa naprawde mili i dobrze wykonuja swoje zadania :)

Ps . Nie wiem czy farex nadal jest gm ale wiem ze byl

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Ale powiedzcie jeszcze dlaczego bo samo takie wymienianie nie ma sensu <_<

A ogólnie nie jestem w stanie teraz określić kto zasługuje według mojej ocenie na wyróżnienie dobry mod/gm z racji tego iż sam wróciłem niedawno na to forum po niespełna 2 letniej przerwie więc w tym momencie wstrzymam swój głos, pewnie bym zagłosował na osobę która za mych czasów sprawowała tę funkcję aczkolwiek już nie jest na tym stanowisku ale naprawdę wtedy D&G, wykonywał dobrze swoją rolę i mogę stwierdzić, że to była dobra osoba na odpowiednim stanowisku. Co do chwili obecnej nie jestem do końca w stanie tego stwierdzić, musiałbym poobserwować pracę gm'ów by wywnioskować który spisuje się najlepiej. ^^

icecubea.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...