Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] No Zoom Range Headshot

Keniger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

hah xD oni mając statystyki robią gówno.... raporty na aimbotów albo nie odczytują albo ignorują ....

jednym słowem mają w dupie ;x jak darmowe to aimboty dozwolone....

niech nam na święta zrobią taki prezent że przeczytają zgłoszenia i pobanują botów :)

YAY

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

EEEEEEEEEEEEEE ??????????? CZY JA SIĘ ZNAJDUJĘ NA WŁAŚCIWYM FORUM ??? NIE SĄDZĘ ALBO TO WY POMYLILIŚCIE MIEJSCA >.<

KURWAAAAAAAAAAA TO JEST FORUM O CHEATACH IDIOCI JEBANI !!! MÓZG MI SiĘ ROZTOPIŁ NICZYM SER I WYPŁYNĄŁ PRAWYM UCHEM ;______________; Masz kurwa problem to wypierdalaj !

Nie pomyśleliście że mam również inne konta kretyni ? Mam 4 konta gdzie dwa z nich są z bety. I nawet 30 lvla nie maja tylko jeden ma 8 a drugi 16 wiec bitch please, gram kurwa po 20 minut rundke raz na ruski rok. Zwykle to napierdalam w bf3 lub inne gówna. Wiec bez takich mi tutaj

Mozecie sobie kurwa raporty pisac mam to w dupie i tak jak Avium napisał chuj z tym zrobią wyjebią w kosmos i chuj. Widzisz sam na siebie wyrok pisze, wstawiam filmiki z cheatami nawet mi pod nimi grożą i nadal gram, bez niczego a jednak nadal je mam nawet jest pokazane w ostatnim filmiku o M82A3 mój gameplay bez niczego i nadal cheat o.O toż to szok

JEŻELI JESZCZE RAZ KTOS NAPISZE COŚ O CHEATACH LUB INNYM GÓWNIE TEMAT ZAMYKAM, WYPIERDALAM W KOSMOS !

<EOT>

OndteAw.png
Opublikowano

Myślisz że tym co napisałeś to że ktoś się ciebie przestraszył

Trochę kultury i nie mów nam że zrobiłeś to bez jakiś wspomagaczy : )

Zamknij ten temat bo tylko się ośmieszyłeś

Chłopiec bez mutacji nas obraża za prawdę

Opublikowano

Nikogo nie strasze, po prostu gdybyś był na moim miejscu twój mózg by się też rozpłynął.

Kultura ? Nie tutaj sie nie da ;f

Ośmieszyłem ?

Chłopiec bez mutacji ? Wtf ? Słyszałeś kiedyś dziecko bez mutacji, nie sądzę :)

OndteAw.png
Opublikowano

Bulletdrop - opad pocisku, na dalekie odległości musisz celować powyżej głowy.

Dlatego nie gram snajperem, za ciężko się gra, szybko skończy Ci się amunicja, lepiej grać szturmowcem z celownikiem M145.

Opublikowano

Jaką myszke masz? Mógłbyś podać co tam sie kryje w skryptach tego macro?

E8400 E0 @4,2GHz 1,4V Co Scythe Mugen II

4x2GB DDR2 Hyperx Black Edition @1240mhz -- Gigabyte EP45-UD3R

Saphire HD7770 1GB @1400mhz AccereloExtreme

OCZ VERTEX 2 128GB i 750GB WD Black 64mb

Tagan 600W -- Silentum PC Gladius 800 FAKE

Opublikowano

Wiecie co ?? już z tym przesadzacie macie pretensje o głupie macro...(lepiej miejcie pretensje do cheaterów-aimbotów) bo ja takie coś sam osobiście potępiam,a skoro widzę,że inni mają też takie samo zdanie to dlaczego wstawiacie tutaj cheaty do bfplay4free ? dlaczego piszecie posty o linki do cheatów ?? zakażcie to i wywalcie stąd wszelkie spisy cheatów/linków/tematów jakie tutaj są na forum i tyle na temat.

A teraz druga kwestia tego macro no to lecimy (takie głupie wprowadzenie żeby nie było :P jakiś ale) kto prowadzi i wydaje wszelkiej maści bfplay4free ?? Ea ?? - tak

No oczywiście,że tak no to dlaczego taka firma wypuściła/dopuściła myszki z ich logiem,która sama osobiście wspiera macro ??

Niech mi ktoś na to pytanie odpowie ??

A tutaj podaje dowody i wgląd myszki by Ea

41IDIAkkWRL._SL500_.jpg

I stery tej myszy jak widzicie jest nawet słynna zakładka Macro i co wy na to ?? Macro zakazane,a myszka sama posiada taką funkcje dobre sobie oO

51MlGVonAuL.jpg

Opublikowano

Niewiem z czego robicie zamieszanie... Z tego co wiem macro jest od rozrzutu pocisków ani od bulletdropu... to po co kłutnia o cos innego, moim zdaniem to jest zwykłe szczęscie, bo napewno nie jest to skill(widać na innych filmikach jak gra)

Opublikowano

Aimbot>Auto shoot>cel>head=headshot na filmiku ależ to proste keniger ^^

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Stary ale ty jesteś pajac...

Od teraz mnie hejtujesz ? Daruj sobie. Jezeli to takie proste to znajdz aimbota, zrob tak jak napisałes i wstaw tutaj filmik to uwierzę.

OndteAw.png
Opublikowano

Ok dziś do 24 wstawię :) ale nie mam snipera z bronią bez celownika więc będę musiał pożyczyć od kumpla :P cziteże jeden

Filmik mam tylko muszę wrzucić-tzw rano bo jest noc xD

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Widziałem Hacka, Te trzęsienie to był aimbot ;D ale mniejsza z tym, wystarczyło włączyć samego aimbota bez Esp ;D

ale nie ma co się czepiać :P sam gram na cheatach bo to jest forum of CHEATÓW a nie jakieś babskie wytykanki " na chuj ci cheat? graj normalnie" Keniger ma racje, jak komuś się nie podoba to proste : WYPIERDALAĆ! powinno załatwić sprawe

MPC FORUM - MULTI PLAYER CHEAT FORUM

Opublikowano

Ok dziś do 24 wstawię :) ale nie mam snipera z bronią bez celownika więc będę musiał pożyczyć od kumpla :P cziteże jeden

Filmik mam tylko muszę wrzucić-tzw rano bo jest noc xD

onononononon czekamy ; o

@@@@@@EDIT

Nonononon :D 24H i nadal nie ma twojego super filmiku ; o

OndteAw.png
Opublikowano

ja to tylko coś napisze do tych co wyzywają że cheaty mają:

PO jakie gówno ich wyzywacie? proste jak nie umią grać to instalują cheaty.... proste jak but.... te osoby mają inny pogląd na cheaty i tyle.... :)

nie chce nikogo obrażać ale tak jest ;) bo czemu ktoś z skillem miałby używać cheatów ? to tak jak w realu jesteś słaby w sporcie ?/w nauce? bierzesz używek .... może i debilny przykład no ale DLA MNIE to jest na pewno w pewnym szensie podobne :)

a wyzywanie od (cenzor) (cenzor) (cenzor).... nic nie da ;) osoby mają jakiś inny podgląd na ten temat i tyle :)

sam kiedyś miałem o to wonty itp i coś koło 20% z moich ostrzeżeń to jest od tego :)

to jest mpc forum... forum o cheatach więc ? wyzywanie od cheaterów to debilny pomysł i tyle ;3

tak tak wiem spaaaam :) ale poprostu miałem chęć napisać do osób które wyzywają cheaterów ;x

YAY

Opublikowano

Nieee, jak używasz cheatów to jest beka xD Nie mozesz porównywac reala z kompem ;__; bo to całkiem co innego :O Moze dla niektorych granie na wspomagaczach daje frajde : o Wbijanie expa etc xD Jak chcesz sie pobawic to bez cheatow :P

OndteAw.png
Opublikowano

Co ty wiesz o zabijaniu , przy snajperce :P. A co do filmu wyglądało jakbyś miał aimbota, gracz pewnie była AFK namierzyłeś sobie na spokojnie i pyk.

12VQE.png

;=)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...