Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] No Zoom Range Headshot

Keniger

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lepiej pomóżcie mi z moim gównianym pb, w temacie "

[Q] RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe initialization failed POMOCY !"

Jak ktoś wie o co chodzi to niech pisze w tym temacie:

LINK: http://www.mpcforum....-failed-pomocy/

Z góry dziękuje jeśli ktoś chętnie pomoże, bo dawniej grałem w tą gre tydzien temu ściągnąłem i zainstalowałem i dupa grać nie moge .. .

Więc prosze z dobrej woli jak ktoś wie i sie tym PB orientuje w tych sprawach podobnych bo JA JESTEM ZIELONY Z PB .. .

Pozdrawiam

Macko

Opublikowano

co to jest to macro wgl? czemu ty nie nosisz claymore'ów granatów ani uleczeń?

E8400 E0 @4,2GHz 1,4V Co Scythe Mugen II

4x2GB DDR2 Hyperx Black Edition @1240mhz -- Gigabyte EP45-UD3R

Saphire HD7770 1GB @1400mhz AccereloExtreme

OCZ VERTEX 2 128GB i 750GB WD Black 64mb

Tagan 600W -- Silentum PC Gladius 800 FAKE

Opublikowano

>.< Czy ty tutaj widzisz coś innego niż broń i całą grę ??

GDZIE JEST ESP GDZIE JEST CROSSHAIR GDZIE JEST INNE GÓWNO OD CHEATA ??

NIE MA LOL !!

Macro jest źle ustawione bo nie powinna mi broń tak latać bo zamiast lecieć w góre leci w drugą stronę ;___;

I to nie jest fart ;f Umiem tak robić bez problemu, będzie montage jak bez problemu sciągam gości bez zooma na takiej odległości, po prostu już wiem jak grac tą bronią tak samo jak w bf3 też da sie takie cos zrobić i dużżżżżżżżżżżżo filmów jest na yt :P

Jeden wielki skill i Chuj.

Sprawdzcie sobie na G4G albo Bfp4f Tools takie zawody jak Best Snipers czy coś takiego ostatnio się odbywały i zdobyłem 5 miejsce wsród graczy z całego świata... Wiec bitch please bez takich mi tutaj, po drugie tyle w tą grę wpierdoliłem że szkoda by mi teraz tego było :c

OndteAw.png
Opublikowano

NIE MA LOL !!

Macro jest źle ustawione bo nie powinna mi broń tak latać bo zamiast lecieć w góre leci w drugą stronę ;___;

I to nie jest fart ;f Umiem tak robić bez problemu, będzie montage jak bez problemu sciągam gości bez zooma na takiej odległości, po prostu już wiem jak grac tą bronią tak samo jak w bf3 też da sie takie cos zrobić i dużżżżżżżżżżżżo filmów jest na yt :P

Jeden wielki skill i Chuj.

Sprawdzcie sobie na G4G albo Bfp4f Tools takie zawody jak Best Snipers czy coś takiego ostatnio się odbywały i zdobyłem 5 miejsce wsród graczy z całego świata... Wiec bitch please bez takich mi tutaj, po drugie tyle w tą grę wpierdoliłem że szkoda by mi teraz tego było :c

NIE MA LOL !!

To wszystko da się wyłączyć ;) Dla mnie to aimbot i macro. Ja bym się żegnał z kontem bo za macro jest ban.

Opublikowano

Ja jeszcze takiego nie widziałem żeby dało się wyłączyć esp i dalej aimbot by działał ;__;

Wiesz ile już na mnie raportów było ? 7 Każdy z nich oddalono :P

OndteAw.png
Opublikowano

Ciekawe... Twoje k/d to 77% z czego z pistoletu masz 135 zabić w głowę na 166 zabić. To niemożliwe^^

Lepiej się nie pogrążaj koleszko.

Opublikowano

A jednak : o

Btw, tak to sobie możesz mówić do kolegów z podwórka. Gram w to gówno od bety wiec bitch please troche skilla przybylo dawaj 1 vs 1 albo wystartuj w zawodach to wtedy pogadamy ; o

OndteAw.png
Opublikowano

no niestety up ma racje xD nikomu nie wmówisz że 135 gościu z pistoletu trafiłeś na 166 dedów....

edit

dobra że masz jakieś zajebiste pro elo skille to okay ale z sniperki... nie musisz tym się tak chwalić o.0

YAY

Opublikowano

no niestety up ma racje xD nikomu nie wmówisz że 135 gościu z pistoletu trafiłeś na 166 dedów....

edit

dobra że masz jakieś zajebiste pro elo skille to okay ale z sniperki... nie musisz tym się tak chwalić o.0

Hehe ^^ Jedank musiałem xD Bo takie coś to od jakiegoś czasu mi się zdarza ; o

OndteAw.png
Opublikowano

A poza tym na twoim kącie na youtube jest filmik jak tez używasz innych czitów ; ) jeszcze się chwalisz w komentarzach ze masz to ze strony MPC-Forum : )

Opublikowano

YYY l0l let me see that o.O

Aimbot ^^ autonamierzanie <3 mnie nie wrobisz <3 znam sie na bfp4f bo gram już w to od bety (1,5 roku) ;s

Gram też od bety i nie 1.5 roku tylko 2 lata ziomek :D

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...