Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] No Zoom Range Headshot

Keniger

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

605 metrów to aimbot ;> czemu?

- z takiego dystansu to kogoś namierzyć to sztuka.... albo strzelanie na oślep

- na broniach nic takiego nie masz pokazanego ;> max 104 metry masz ^^ więc pewnie strzelałeś gdzieś daleko samolot ujebał się w góre ty strzeliłeś i tobie zaliczyło killa.... innego rozwiązania nie ma :)

@UP hmm 529metry? u ciebie w profilu pisze tylko 265 :)

YAY

Opublikowano

605 metrów to aimbot ;> czemu?

- z takiego dystansu to kogoś namierzyć to sztuka.... albo strzelanie na oślep

- na broniach nic takiego nie masz pokazanego ;> max 104 metry masz ^^ więc pewnie strzelałeś gdzieś daleko samolot ujebał się w góre ty strzeliłeś i tobie zaliczyło killa.... innego rozwiązania nie ma :)

@UP hmm 529metry? u ciebie w profilu pisze tylko 265 :)

No własnie ;__; też sobie moge namalować o.O

Podaj link do profilu to uwierzymy

OndteAw.png
Opublikowano

Oj Keniger ładnie tu kłamiesz. Po co ci ten program GIMP co? 539m? Przy 250 już się robi mgła... A co do tego twojego superskilla to cie nie gratuluje. Jakoś sprawdziłem aimbota i też mogę zrobić filmik jak zabijam wszystkich moim Deagle 50. Aimbot jak nic... I wogóle czemu taki lvl masz a grasz od bety? Może banują ci konta za czitowanie i zakladasz cały czas nowe?

E8400 E0 @4,2GHz 1,4V Co Scythe Mugen II

4x2GB DDR2 Hyperx Black Edition @1240mhz -- Gigabyte EP45-UD3R

Saphire HD7770 1GB @1400mhz AccereloExtreme

OCZ VERTEX 2 128GB i 750GB WD Black 64mb

Tagan 600W -- Silentum PC Gladius 800 FAKE

Opublikowano

Oj Keniger ładnie tu kłamiesz. Po co ci ten program GIMP co? 539m? Przy 250 już się robi mgła... A co do tego twojego superskilla to cie nie gratuluje. Jakoś sprawdziłem aimbota i też mogę zrobić filmik jak zabijam wszystkich moim Deagle 50. Aimbot jak nic... I wogóle czemu taki lvl masz a grasz od bety? Może banują ci konta za czitowanie i zakladasz cały czas nowe?

No po to mi ten program żeby udowodnić że to nie mozliwe o.O jeszcze na medyku lol

Mam taki lv bo to nowe konto ; o ? Mam 4 konta gdzie dwa z nich są z bety a dwa już od grudnia.

Nie gram zbyt często bo nie mam czasu, na razie jestem chory wiec robie różne bajery ;P

Myślcie co chcecie ;)) Na filmiku nic nie ma jestem czysty ;o

Z reszta co ja pierdole.. Wam i tak nic sie nie da wmówić ;o

OndteAw.png
Opublikowano

Bug :) Takie odległości są niemożliwe z broni :P

Najlepszym przykladem na to jest AAV i samolot, strzelasz, wysiadasz i po chwili boom zamiast z aav to masz kila z broni...

To co podałaś to jest nic.

<eot> Nie spamować mi tutaj o cheatach ani innym syfie...

OndteAw.png
Opublikowano

Keniger ale na twoim kącie na youtube sam sie chwalisz pod filmikiem skąd masz czity dajmy na to że na tym filmiku nie masz czitów ale już na następnym biegasz odpalony :)

Opublikowano

oj wy to jednak jak zobaczycie coś co dla was jest niemożliwe to już wymyslacie jakies sytuacje jakie temu mogły sprzyjać. Stało sie... ja mam 605 kolega 539 i tyle jest możliwe bez aimbota i innych gówien

Opublikowano

oj kurwa typ robi wam filmy, urwa tak wam trudno tumany zjebane zobaczyc jakie on ma pokazy z bronia cale rundy pokazuje jakos nie sie dowidziałem Ab tylko dobrego skilla dwa razy lepszego niz ja.

Co do tematu to całkiem całkiem.

Opublikowano

oj wy to jednak jak zobaczycie coś co dla was jest niemożliwe to już wymyslacie jakies sytuacje jakie temu mogły sprzyjać. Stało sie... ja mam 605 kolega 539 i tyle jest możliwe bez aimbota i innych gówien

Taa jasne ja gram od sierpnia 2k12 i najdalszy ranged kill z broni szturmowej wyniósł 105 a to było z aimbotem, dalej już nikogo nie widać.

Wiec proszę nie pieprzyć głupot że ktoś ma ranged kill 605.

Opublikowano

oj kurwa typ robi wam filmy, urwa tak wam trudno tumany zjebane zobaczyc jakie on ma pokazy z bronia cale rundy pokazuje jakos nie sie dowidziałem Ab tylko dobrego skilla dwa razy lepszego niz ja.

Co do tematu to całkiem całkiem.

no wlasnie ogladam te filmy i ja tam skilla za dobrego nie widze :P jest gdzies na moim poziomie a gra podobno 2 lata

50571a1c35af9234b99355528b5d608e87447462.png
Opublikowano

@UPUP bez przesady, na Super Low widać ze 150 metrów, na Low mgła jest duuuużo dalej, a np. na Dalianie na wysokich grafikach widać statek spod punktu A (ponad 400m)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

na dalinie da sie zobaczyc prawie przez cala mape :P a jest jakas mapa ze po 100 juz mgla ale nie pamietam nazwy

Czyżby Sharqi ?

@ top

Dla mnie to są macro+cheaty=ban. 99,9% impossible. Przyznam RAZ mi się tak zdarzyło z 30 metrów ale to był RAZ z m95 bez żadnych macr.

Mój rekord sniperką to jest 307m.

Opublikowano

Takie coś co pokazujesz nadaje się na zbanowanie twojego ip na forever za cheatowanie.

Ale tak czy siak gratuluje idiotycznego pomysłu.

Ludzie po co wy cheatujecie ? Słyszałem gdzieś takie hasło "Tylko słabi gracze biorą dopalacze". Jesteście tacy słaby albo wkurzeni że musicie oszukiwać ? Nie potraficie grać normalnie ? Co to za przyjemność z gry gdzie wszystko jest ograniczane do chodzenia i klikania LPM ?

@EDIT

Gdy widzę taką osobę - ESC ---> Opuść bitwę i nara dziecku...

Opublikowano

@UP Dobrze mówi, ja kiedyś grałem w Counter strike, tyle że potem na moje ulubione serwery zaczeło przychodzić dużo chaterów, teraz w bfp4f już gra wielu cziterów.

P.S Na jakich grać ust. graficznych żeby mieć najlepszą widoczność ?

Opublikowano

@UP Na jak najwyższych :) Tak mi się wydaje, choć możliwe, że między średnimi a wysokimi nie ma różnicy, nie wiem bo aktualnie jestem zmuszony grać na najniższych.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

@UP

No to jest pewnie, typ sam wydał na siebie wyrok ^^^

Jak jeszcze ktoś nie wierzy to sobie zobaczcie jego staty u Mechanika, m9 13hs/13 kili a reszte broni nie lepsza.

EA powinno coś z tym zrobić, bo co raz więcej bezkarnych cheatów lata po serwerach jak gdyby nic, a tutaj jest na to przykład.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...