Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Procesor czy Ram

xXSuperClownXx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A drogo jest taka wymiana??

@BTW

Skoro Intel Core 2 Duo to shit, to czemu w FC3 i jakże innych grach jest jako minimum,lub średnie detale?

Bo taki jest marketing?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@UP

Ale patrz, w każdej nowo wydanej grze ten procek jest zawsze na minimum, poza tym ja prosiłem tylko o lepszy procek, a nie odrazu płyta ram itd. Chciałem po prostu lepszy procek od aktualnego. ..

Opublikowano

@UP

Ale patrz, w każdej nowo wydanej grze ten procek jest zawsze na minimum, poza tym ja prosiłem tylko o lepszy procek, a nie odrazu płyta ram itd. Chciałem po prostu lepszy procek od aktualnego. ..

Zaraz nie wytrzymam i zamknę ten coraz bardziej idiotyczny temat.....

Mówimy ci co i jak, a ty kurwa wyjeżdżasz z czymś innym nie opłacalnym itd. jak nie chcesz nas słuchać to wypad.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@UP

Co kurwa kid mod wota może wiedzieć? Weź.. jesteś coraz bardziej irytujący, jak tobie się coś nie podoba to ty nie odpisuj.Ty wkurwiasz połowę tego forum,nie ja. Jak czytać nie umiesz to wróć do przedszkola, nie rozumiesz że ja chciałem lepszy procek od swojego, a nie od razu kurwa jakąś płytę, ramy bóg wie co więcej. Weź się nie wypowiadaj nigdy więcej w moich tematach, nie życzę sobię tego, każdy twój post w moim temacie będzie zgłaszany. Weź się wgl odwal i idź wota pilnować a nie kłótni szukasz i wkurwiasz ludzi... Idiotyczne to są twoje odpowiedzi, nie mój temat.

@TOP

Czekam na dalsze wypowiedzi..

Opublikowano

@UP

Co kurwa kid mod wota może wiedzieć? Weź.. jesteś coraz bardziej irytujący, jak tobie się coś nie podoba to ty nie odpisuj.Ty wkurwiasz połowę tego forum,nie ja. Jak czytać nie umiesz to wróć do przedszkola, nie rozumiesz że ja chciałem lepszy procek od swojego, a nie od razu kurwa jakąś płytę, ramy bóg wie co więcej. Weź się nie wypowiadaj nigdy więcej w moich tematach, nie życzę sobię tego, każdy twój post w moim temacie będzie zgłaszany. Weź się wgl odwal i idź wota pilnować a nie kłótni szukasz i wkurwiasz ludzi... Idiotyczne to są twoje odpowiedzi, nie mój temat.

@TOP

Czekam na dalsze wypowiedzi..

Jestem MODERATOREM tego działu więc proszę cie uspokój się nikt nie ma zamiaru po raz setny tłumaczyć ci, że JAK CHCESZ WYMIENIĆ CPU, TO TRZEBA TEŻ MOBO, A JAK MOBO, TO I RAM.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@2 up

zgadzam się

@top

jak sprawdzałeś na systemreqeuimentslab .... jakieś gry to w procku miałeś to X a jak kupisz ten procesor to w niektórych grach ci się poprawi i będziesz miał to V zawsze pare fps to coś niż mieć tyle samo ... to moje zdanie.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jestem MODERATOREM tego działu więc proszę cie uspokój się nikt nie ma zamiaru po raz setny tłumaczyć ci, że JAK CHCESZ WYMIENIĆ CPU, TO TRZEBA TEŻ MOBO, A JAK MOBO, TO I RAM.

Ale czy ty do kur** nie rozumiesz że ja chce CPU lepsze od tego co ja mam, ale pod moją płytę?

Najlepsze cpu pod moją płytę, oraz lepsze od tego co mam to C2D... Jprdl..

Opublikowano

@2 up

zgadzam się

@top

jak sprawdzałeś na systemreqeuimentslab .... jakieś gry to w procku miałeś to X a jak kupisz ten procesor to w niektórych grach ci się poprawi i będziesz miał to V zawsze pare fps to coś niż mieć tyle samo ... to moje zdanie.

Jeżeli się nie znasz, to po kiego się wypowiadasz? Wzrost wydajności jak jak wspomniał Daniel bedzie wynosił 1FPS więc z tymi swoimi durnymi wypowiedziami skończ

Ale czy ty do kur** nie rozumiesz że ja chce CPU lepsze od tego co ja mam, ale pod moją płytę?

Najlepsze cpu pod moją płytę, oraz lepsze od tego co mam to C2D... Jprdl..

A ty rozumiesz, że to wzrost wydajności 1FPS? Skoro sam wiesz lepiej, to po co się tutaj pytasz?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Jeżeli się nie znasz, to po kiego się wypowiadasz? Wzrost wydajności jak jak wspomniał Daniel bedzie wynosił 1FPS więc z tymi swoimi durnymi wypowiedziami skończ

A ty rozumiesz, że to wzrost wydajności 1FPS? Skoro sam wiesz lepiej, to po co się tutaj pytasz?

Durne wypowiedzi to ty masz. Sam się na niczym nie znasz, więc nie oceniaj innych. Naprawdę irytujesz połowę forum, tak samo w moich tematach nie życzę sobie, żebyś ty tam odpowiadał.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jprdl ale z was <ekhem> :D I o co tu się kłócić. Jak chce ten 1-2 FPS więcej to niech kupuje, ja mu tylko mówię że się nie opłaca :P

Flap ogarnij się trochę bo mod ma być przykładem a nie powodem do hejtu

btw. w specyfikacjach jest napisane pewnie Core 2 Duo, jednakowoż modeli jest dużo ;f

Opublikowano

Jprdl ale z was <ekhem> :D I o co tu się kłócić. Jak chce ten 1-2 FPS więcej to niech kupuje, ja mu tylko mówię że się nie opłaca :P

Flap ogarnij się trochę bo mod ma być przykładem a nie powodem do hejtu

btw. w specyfikacjach jest napisane pewnie Core 2 Duo, jednakowoż modeli jest dużo ;f

Niech sobie hetują mam pomagać i to robię nie ważne za jaką cene.

@Top

Rób sobie co chcesz kupuj sobie C2D, semprona czy co ty tam chcesz, ale nam nie zawracaj więcej dupy skoro sam wiesz lepiej.

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...