Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świńska Grypa W Polsce

energy

+  

91 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? gotowy na A/H1N1?

• Jestem ubezpieczony przed ni? ju? od tygodnia
      11
    • Mam zamiar co? wymy?li? ju? niebawem
      7
    • My?le o tym ale nie ?pieszy mi si?
      17
    • Poczekam a? stwierdz? epidemi? w TV
      56

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ukraina już cała zarażona i liczba nosicieli rośnie co najgorsze jest bardzo blisko polski ale to nic. . . 2-3 dni temu dowiedziałem się już o zarażonych tym gównem w Warszawie (a to szczególnie blisko mnie bo mieszkam w Kaliszu) i mówie pierdole. Teraz bez bandany się nie ruszam i tylko wyłącznie ściągam ją w szkole w klasie lub u siebie w domu. Skoro jeszcze tydz temu w Ukrainie byli zarażeni w Kijowie a dziś pół Ukrainy ma ten syf to z Polską będzie tak samo, pierw Warszawa potem reszta. Co myślicie o tym syfie? i czy macie zamiar już podjąć jakieś kroki od teraz żeby zabezpieczyć się?, czy jednak stawiacie na odwage i wolicie poczekać aż w tych zasranych wiadomościach kiedy bedzie już za późno coś próbować działać i żałować że nic wcześniej nie zrobiliście?

ja czytałem że to ściema i to jest zaaranżowane bo na Ukrainie wybory już blisko a Juszczenko jest na przegranej pozycji,a tak to może coś wskóra ;p

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
ja czytałem że to ściema i to jest zaaranżowane bo na Ukrainie wybory już blisko a Juszczenko jest na przegranej pozycji,a tak to może coś wskóra ;p

Sciema to nie jest :) Naprawde tyle ludzo choruje. Ale to przez to , ze nie jedza polskiej kielbasy ;]

jA Nop

Gość Mounthains
Opublikowano

Do wawy mam troszke daleko ^^

Ale nawet gdyby mi się coś stało to bym dopiero podjoł działania jak bym miał grype :P

Opublikowano

Brakuje mi odpowiedzi "Mam to głęboko".

I tak się nie zarażę, tak samo było z resztą gryp...

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Nie ma co się martwić trzeba poprostu często wietrzyć mieszkanie unikać bliskich spotkań oraz unikać tłumów...

Wirus jest groźny ale można się przed nim chronić czy my przed każdą zimą będziemy panikować? Wirus i tak będzie się mutował... Czy to zakończy ludzkość? Nieee na pewno coś się znajdzie :)

narutogangsearchui4.jpg

Opublikowano
Wedlug mnie to jedna wielka propaganda zeby efz mogl na szczepionkach zarobic ^^

Propagandą jest wymyślanie samych wirusów. Przecież to oczywiste, że taki HIV czy tam SARS sam z siebie nie powstał. "Świńska grypa jest śmiertelna"- nieleczona owszem. To nie jest żadna "nadzwyczajna grypa". Wystarczyć położyć się do łóżka, łyknąć antybiotyk i wyleżeć. A jak na Ukrainie brak leków i ludzie maja w dupie czy są chorzy to jak im się nie dziwić, że umierają. Osobiście zaznaczyłem punkt 2 ( sam nie wiem czemu).

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano
Wedlug mnie to jedna wielka propaganda zeby efz mogl na szczepionkach zarobic ^^

taż tak twierdzę

@podobno to w szczepionkach są wirusy

Opublikowano

Od wczoraj mam grype... oby to nie byla swinska grypa ;/

Straszna sprawa.. cala noc spac nie moglem, budzilem sie caly spocony do tego wysoka temperatura ;/

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

DIE!

DIE!

DIE!

DIE!

DIE! PAPA!

@A tak na serio -mam w dupię tą chinśką grypę (napisałem specjalnie),

dupa ona mnie obchodzi - jak dedne to dednę (wkońcu i tak by się to stało).

Nie wybrałem żadnej opcji bo nie ma właściwej

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano
DIE!

DIE!

DIE!

DIE!

DIE! PAPA!

jeśli niema właściwej poco piszesz bzdety spamie??

najlepiej gdy bd w tv juz;p

i tak polski rzad nic nie robi w tym celu zeby zabezpieczyc wszystkich,..,.

Opublikowano
prędzej virus się jeszcze raz zmutuje, zanim będzie epidemia w Polsce.

Maseczki nie dają ci za dużo, jedynie gdy jesteś zarażony i nie chcesz innych zarażać(tak słyszałem od nauczycielki od WOSu).

A USA, jedna z firm farmaceutycznych specjalnie rozprzestrzeniła virus grypy A/H1N1, żeby zarobić na szczepionkach. Doktor, który to odkrył, zdążył jeszcze opublikować to w mediach, później "zmarł".

PS> Jakiego programu używać do ściągania mp3?

HAHAAH to było dobre :D:D

Ja się nie boje.

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano
HAHAAH to było dobre :D:D

Ja się nie boje.

Zwłaszcza to "PS" pasowało wyśmienicie do reszty posta.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano
Od wczoraj mam grype... oby to nie byla swinska grypa ;/

Straszna sprawa.. cala noc spac nie moglem, budzilem sie caly spocony do tego wysoka temperatura ;/

x2, też jestem chory i mam podobne objawy ; ] I najlepsze jest to, że mieszkam ok. 30km od granicy z Ukrainą ^^

Opublikowano

a ja tam żre jak żarłem rąk i tak nie myje przed obiadem i jem nie umyte owoce i nie myje rąk po odtykaniu zwierząt :D a co do świńskiej to życie

notoacta250.png

Opublikowano
x2, też jestem chory i mam podobne objawy ; ] I najlepsze jest to, że mieszkam ok. 30km od granicy z Ukrainą ^^

ja jestem z dolnego slaska

PS. zarazilem tez mojego psa xD

biedny sie teraz meczy

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano
DIE!

DIE!

DIE!

DIE!

DIE! PAPA!

no to nie masz ciekawego życia - bynajmniej to wynika z twojej wypowiedzi.

Mnie sie zyje pieknie, wszystko prawie co chcialem zrobic w zyciu juz zrobilem a zostalo mi dorobic sie $$$ i ozenic sie. Dlatego bede panicznie omijal takie gowno.

A teraz najciekawsze, skoro virus ciągle się mutuje to nawet jak zachorujesz i wyleczysz się z tego? to jaka pewność że pozostałości nie zostaną po tym i kiedyś twoja kobieta urodzi dziecko z kwadratowa glowa?.

Stad moja nadmierna porfilaktyka wobec tego shitu.

2006-2010

Opublikowano

Bez szczepienia, chodze w masce ;D U mnie w klasie średnio po 10 osób teraz lazi do budy, u kolegi w klasie było raz 5 ale i tak lekcje nadal były, ponad połowa uczniów jednego dnia nie przyszła

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

A ja powiem szczerze, że olewam tą grype ... zyje dniem przjme sie jak zostanie oficjalnie ogłoszona epidemia a narazie bawie sie jak zawsze i żyje jak zawsze ...

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano

ktos powiedzial ze szczepionka byla tesrowana tylko na zwierzetach.

i ma racje.

w sumie to nie bylo nawet testowane przez oficjalne zrodla tylko przez jakiegos milego doktora z ukrainy.

zaszczepil fredki.

i wszystkie pozdychaly.

podobno ta sszczepionka ma dodatek rteci. nie biore tego gowna.

od jakiegos czasu zaczynam coraz bardziej wierzyc teoriom spiskowym itp.

i wydaje mi sie albo nie jestem pewien ze ta grypa jest wywolana szcztucznie wykonana w laboratoriach.

ale to tylko moja opinia.

na grype na pewno nie bd sie szczepil.

a co wy sadzicie o tej grypie?

.

Gość Mounthains
Opublikowano

kurva a ja wcale nie choruję ;<

poprostu nie umiem -,-

Opublikowano
i wydaje mi sie albo nie jestem pewien ze ta grypa jest wywolana szcztucznie wykonana w laboratoriach.

Coś w tym jest, kiedyś była ptasia grypa która pokonaliśmy H5N1 a teraz mamy nowy shit, świńska AH1N1

2006-2010

Opublikowano
ktos powiedzial ze szczepionka byla tesrowana tylko na zwierzetach.

i ma racje.

w sumie to nie bylo nawet testowane przez oficjalne zrodla tylko przez jakiegos milego doktora z ukrainy.

zaszczepil fredki.

i wszystkie pozdychaly.

podobno ta sszczepionka ma dodatek rteci. nie biore tego gowna.

od jakiegos czasu zaczynam coraz bardziej wierzyc teoriom spiskowym itp.

ale to tylko moja opinia.

na grype na pewno nie bd sie szczepil.

a co wy sadzicie o tej grypie?

Moim zdaniem sztucznie w laboratorium, przez najbogatszych ludzi świata, którzy poprostu chcą być bogatsi zarabiając na szczepionkach. Wkładają kapitał w modyfikacje choroby, a potem w szczepionkach im się zwraca... Tak moje teorie spiskowe są złeee i wogóle, ale przestancie sami sobie mydlić oczy, to na 100% jest wywołane przez człowieka

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...