Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ankieta - WASZE ULUBIONE PIWO :)

Raqszpaq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie przepadam za browarami, jak już coś wypiję to te bardziej słodkie jak Warka Strong czy Lech Mocny, lubię tez Desperadosa i na tym chyba koniec.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

@up masz się czym chwalić,gratulację dla rodziców,sam chodze do gimnazjum i nigdy nie piłem żadnego piwa.Chyba bardziej mam się czym pochwalić ? :)

wiesz, okazyjnie coś tam można wypić, sam tak robię, ale masz rację, że chwalenie się kto ile wypił i czego jest głupie. Ogólnie teraz alkohol jest wyznacznikiem fajności w gimbazach.

nie ma kasztelana, nie głosuje

Opublikowano

wiesz, okazyjnie coś tam można wypić, sam tak robię, ale masz rację, że chwalenie się kto ile wypił i czego jest głupie. Ogólnie teraz alkohol jest wyznacznikiem fajności w gimbazach.

nie ma kasztelana, nie głosuje

No dobra ale po to piwo jest od 18 lat tak samo i pety.U mnie to 90% ludzi z gimnazjum pali i pije.A za 15 lat połowa z nich skończy na ulicy albo już będzie przewracać się w grobie na lewo i prawo.Choć w 90% przypadkach to jest popis przed kolegami a nie że ,,o wypiję sobię bo dobre''.

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Admin Cienia
Opublikowano

Jak robisz ankietę to tutaj a nie na jakiś za***ny fejsbuk

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...