Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ankieta - WASZE ULUBIONE PIWO :)

Raqszpaq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

90% głosów to będą głosy gimbusów, co to wypiły 1 piwo na pół i się za znawców uważają.

hola hola:), sam chodze do gimbazy, a pilem juz chyba kazde piwo po pare razy, najlepszy lech :)

Opublikowano

@up masz się czym chwalić,gratulację dla rodziców,sam chodze do gimnazjum i nigdy nie piłem żadnego piwa.Chyba bardziej mam się czym pochwalić ? :)

Widać że Kujon jesteś ^^

Opublikowano

Albo po prostu nie ciągnie go do popisów przed kumplami...

Kogo ciagnie to ciagnie. Ja pije, bo lubie(nie, nie jestem w gimbazie). Lech oczywiscie :)

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Lulz. Wyluzujcie. Większosc osób w gimbazie pije. Przynajmniej okazyjnie. Nieraz widziałem "kujonków" zezgonowanych na imprezach.

Wg mnie (tak tak, ucznia 3 gimbazy) najlepszym piwem jest "Hubert", kosztuje 2zł ma 4.5%. Tanie, nie do nawalenia się tylko do spokojnego picia. Najgorsze piwo jakie piłem to V.I.P z biedronki. Pfu, to w ogóle nie piwo. A i nie trawię żubra.

Ok, teraz hejtować.

PS: Nie piję codziennie czy co tydzień. Tylko okazyjnie, imprezki, urodziny.

skpUo.png

Opublikowano

@up masz się czym chwalić,gratulację dla rodziców,sam chodze do gimnazjum i nigdy nie piłem żadnego piwa.Chyba bardziej mam się czym pochwalić ? :)

ja niepije do zgonu ;D, okazyjnie się mozna napic? co nie?

a po 2 piwkach nic się nie dzieje ;D

Opublikowano

JAPIERDOLE. Dla was wszystko jest dla szpanu. Pije, bo może lubi? Co wam do tego? A wy już kurwa od razu, że szpanuje przed kolegami, absurd...

65994253024037513199.png
Opublikowano

Ja tam pije kasztelana najbardziej mi smakuje tak po prostu i jestem w gimnazjum i nic wam do tego to nie te czasy za młodości moich rodziców teraz wszystko można dostać w każdym sklepie :) najgorszy jak dla mnie jest harnaś siki jakieś :)

Opublikowano

Tatra, Lech, Zubr.

Co do gimbazy i etanolu w kazdej postaci, jak pija okazyjnie, nie do zgonu to raczej swiat sie nie zawali. Ale zawsze lepiej unikac klopotow.

Opublikowano
już nie mogę go dostać...

Wykluczyli z produkcji czy czekasz na dowód ? ; p

Opublikowano

hola hola:), sam chodze do gimbazy, a pilem juz chyba kazde piwo po pare razy, najlepszy lech :)

1355618779-U407107.png

Mogłeś użyć słowa "przedszkola" rymowałoby się i bardziej by pasowało.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

Widać że Kujon jesteś ^^

Kujon bo nie pije? Typowy gimbus.

Sam nie pije a mam 20 lat.

Gimbaza tak ma pije dla szpanu potem się stacza (nie wszyscy) a później mają problem z alkoholem. 70% os z mojej byłej klasy mają problem z nałogiem. Rozumiem pić dla smaku lub pić ale tak by się nie najebać.

Ale dzisiaj jest tak że tylko Ci są się nawalą jak prosie są fajni w świecie.

Ten dzisiejszy świat jest pełen pozerów i debili.

Opublikowano

Piwa nie pije, bo mi podchodzi wole wódeczkę albo whisky.

Ale jak już mam wybierać które najlepsze, to wybrałbym lecha

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...