Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thanned [Dedyk]

Inhuman

Serwer  

133 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy użytkownicy sieci internetowej, znajdujący się na tej oto stronie internetowej, będąc w tymże temacie. ZAMKNĄĆ KU*WA RYJE!

Zróbcie kupie, herbate, 4 kanapki, zjedźcie se na ręcznym i jak wrócicie serwer będzie działał. Mało się nie pozabijacie bo serwer ma małe opóźnienie. Teraz co drugi serwer tak ma!

Pozdrawiam, Magister.

Tyś kiedy Magistra widział.

UkINXJ3.jpg

• Odpowiedzi 276
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I tak jesteś kurwa pedał.

hahah. A Ty wiesz co to jest słowo "pedał" ? . Przeczytaj na wiki, i wróć jak się dowiesz.

Masz nieźle z głową człopcze.

Opublikowano

następny , fakt poszukaj poprzedniego mojego posta. Szkoda że coś tutaj napisałem , widać kilometry hejtów... echh :<

ja nie hejtuję ''tak jak ty'' :]

Opublikowano

Drodzy użytkownicy sieci internetowej, znajdujący się na tej oto stronie internetowej, będąc w tymże temacie. ZAMKNĄĆ KU*WA RYJE!

Zróbcie kupe, herbate, 4 kanapki, zjedźcie se na ręcznym i jak wrócicie serwer będzie działał. Mało się nie pozabijacie bo serwer ma małe opóźnienie. Teraz co drugi serwer tak ma!

Pozdrawiam, Magister.

Magister? Koło magistra to Ty moze kiedys lezales co najwyzej.

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

Ludzie czy wy naprawdę jesteście takimi idiotami czy udajecie? Jeśli komuś się nie podoba (Powiem grzecznie) niech w******ala ...

Patrząc na wasze posty nie wiem czy się śmiać czy płakać... Chcecie grać na serwerze ? Siedzcie cicho do 18 i potem grajcie. Nie chcecie ? Do widzenia ! Nikt was tutaj na siłę nie trzyma, a posty które tutaj umieszczacie pokazują tylko na jak niskim poziomie jesteście ... Pzdr dla kumatych Peace !

Opublikowano

Co wy lecicie w balona z nami ? czekałem tą godzinę dodatkową a teraz znowu w balona ? jak nie umiecie postawić serwera to nie postawiajcie boże tylko kase w błoto wywalicie..

Opublikowano

tylko mam nadzieje że wraz z startem serwera włączą też stronkę żebyśmy się mogli zarejestrować

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

Co wy lecicie w balona z nami ? czekałem tą godzinę dodatkową a teraz znowu w balona ? jak nie umiecie postawić serwera to nie postawiajcie boże tylko kase w błoto wywalicie..

zamknij ryj!!!! niechcesz NIE GRAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Opublikowano

Analfabetyzm

wiesz wgl co to jest analfabetyzm ? polecam wikipedie :F

a cUd MJUt specjalnie napisałem :FF

pokolenie debili nadeszło :3

WxLme.png

By. Cristiano

:D

Opublikowano

JA PIERDOLE TYLE RAZY JUZ PYTALEM NIECH KTOS KURWA WRESZCIE MI POMOZE! CZEMU MI KLIENT NIE DZIALA!>!>!>>!

podmieniłeś pliki w pack i lib?

Najlepsze serwery mt2 już odeszły

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...