Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thanned [Dedyk]

Inhuman

Serwer  

133 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 276
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zamknijcie mordy bambry jebane po kiego chuja spamujecie ?.. Napisał ,że sie w bazie coś pomieszało ,a kurwa nadajecie jak jakieś pokrzywdzone losem dzieci ,którym zabrano zabawke z piaskownicy ... Zamknijcie ryje i czekajcie aż naprawi. Tak ciężko wam wytrzymać pierdolone 20-10 minut bez metina ?>> Przepraszam z góry za bluzgi ale to jest kurwa chore zamiast siedzieć cicho i czekać to kurwa spamujecie jak pojebani .. A prawda jest taka ,że nawet kurwa nie wiecie co to baza mysql ..

1284282093u138092.png

34080977.jpg

Sygna By

Grapes ZAKAZ KOPIOWANIA !

1284282093u138092.png

Opublikowano

Najlepsze było ja wbijam Wojem eq na sure stoje wbity w ziemie patrze na bony 2,5k kryt bon hp 100k bon ......

E P I C - F A I L

Opublikowano

@UP

Kurwa reset jest, zacznij czytać TUMANIE. Czytanie ze zrozumieniem,pisał że się zmieniło w tabeli, a ty wolisz napisać post zamiast przeczytać...

przytkaj i nie odzywaj sie, napisałem że latwiej będzie usunąć konta , bo chyba nie myślisz że zostana ci te itemki matole?

Opublikowano

Przecież napisali wam, że cofneły się tabelki z itemami z bety i jak trafiło się komuś ID jakiejś postaci z bety to się miało jej eq (nawet to założone) i dlatego jak ktoś miał założone eq sura na szamanie to postać bugowało (wbijało w ziemie)... Chyba proste...

Opublikowano

przytkaj i nie odzywaj sie, napisałem że latwiej będzie usunąć konta , bo chyba nie myślisz że zostana ci te itemki matole?

Sorki, to nie miało być do ciebie, tylko do tego botka który spamuje "czemu jestem wbity w ziemie"...

Opublikowano

Tak trudno wgrać zapytania do tabelki player :

TRUNCATE player;
TRUNCATE player_index;
TRUNCATE quest;
TRUNCATE item;
TRUNCATE safebox;
TRUNCATE guild;
TRUNCATE guild_comment;
TRUNCATE guild_grade;
TRUNCATE guild_member;
TRUNCATE affect;
TRUNCATE marriage;
UPDATE land SET guild_id=0;

Opublikowano

OFFNIJCIE SERWA NA PÓŁ GODZINY I OGARNIJCIE TO DO PORZĄDKU BO BĘDZIECIE ZMIENIAĆ CFGI W BAZIE FTP NA SZYBKO I ZAWSZE JAKIS INNY BLAD WYSKOCZY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...