Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thanned [Dedyk]

Inhuman

Serwer  

133 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

połowa z was miałaby problem ze stworzeniem głupiej strony internetowej, a macie pretensje, że serwer chwilowo nie działa

nie wiem czy to uzależnienie od tej gry i chwilkę poczekać nie możecie czy naprawdę jesteście tacy zryci

• Odpowiedzi 276
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Słuchajcie, o 18:00 usuniemy wszystkie postacie, usuniemy wszystkie itemy, dodamy itemy na start i włączamy! Dla hejtów: nikogo tu przecież na siłę nie trzymamy, na prawdę. Po prostu zapomnieliśmy usunąć itemy z bety, to wszystko.

sygnaturac.png
Opublikowano

kto poda link do strony kurde to dam Like ; x

Ty jesteś jakiś inny? Strona padła... Poczekaj chwile to się wszystkiego dowiesz...

Pozdro dla takich dzieciaków jak Ty!!!

Opublikowano
Ryjj Apa3. Lamusie. Twoja gildia to gówno.

ahahahhahaha odezwał się kutas który kopiuje prezki z innych serwerów twoja gildi OurHistory to jest dopiero gówno na gównami

Pozdrawiam Apa3

Opublikowano

Słuchajcie, o 18:00 usuniemy wszystkie postacie, usuniemy wszystkie itemy, dodamy itemy na start i włączamy! Dla hejtów: nikogo tu przecież na siłę nie trzymamy, na prawdę. Po prostu zapomnieliśmy usunąć itemy z bety, to wszystko.

bez jaj ..
sygnatura2u.png
Opublikowano

... Zostawię to bez komentarza... Można prosić gg?

Opublikowano

Ty jesteś jakiś inny? Strona padła... Poczekaj chwile to się wszystkiego dowiesz...

Pozdro dla takich dzieciaków jak Ty!!!

a ty jestes żałosny ja tu nie siedzę na tej stronie 24h jak ty żebym wiedziała co się dzieje a ty masz jeszcze jakieś pretensje , co za no life.

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

Ludzie ale macie problem,to tylko człowiek każdemu może się zdażyć jakaś pomyłka,a wy odrazu wyzywacie i wgl jak dzieci z GIMBAZY....

Opublikowano

Pytam 6x WIĘC SIę nie dziwcie ,że teraz zrobię spam*Oczekuję na odpowiedz*

Czemu mi client nie działa? pobrałem tego nowego , + Nakładka wszystko dobrze dodałem do folderu "pack".. Odpala plick "Thanned.exe" Włącza mi się czarne okno gry i od razu wyłącza. pomocY!

( SPAM W CELU ZOBACZENIA WIADOMOŚCi...)

Czemu mi client nie działa? pobrałem tego nowego , + Nakładka wszystko dobrze dodałem do folderu "pack".. Odpala plick "Thanned.exe" Włącza mi się czarne okno gry i od razu wyłącza. pomocY!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie wchodzcie na strone www.thanned.pl to nie jest główna strona, gdyby była to by działała

Rejestracja jest chyba płatna bo nigdzie nie ma darmowej

Chyba ze to jest tak jak na hamachi ze gm robi konta.

A teraz tak serio trzeba oczekiwać aż bedzie info ze jutro odpalą .

50ccab5d1d8b0.png

Opublikowano

Dlaczego o 18:00 ponowny start? Po prostu niech będzie to pełna godzina, każdy się przygotuje. Również my[team].

I tak jesteś kurwa pedał.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Dlaczego o 18:00 ponowny start? Po prostu niech będzie to pełna godzina, każdy się przygotuje. Również my[team].

no ok wszystko jasne ale co ze stroną bo reje nie działa

Opublikowano

UP

Aha....czyli dlatego ze ty wbiles 31 lvl to maja zostawić postacie z zrobionymi itemami... ?

niezla logika

jejku ... chyba nie zrozumiałeś intencji wypowiedzi. Zastanów się trochę nad nią , a może coś wymyślisz ;]

13735324352268179080.png

Opublikowano

Drodzy użytkownicy sieci internetowej, znajdujący się na tej oto stronie internetowej, będąc w tymże temacie. ZAMKNĄĆ KU*WA RYJE!

Zróbcie kupe, herbate, 4 kanapki, zjedźcie se na ręcznym i jak wrócicie serwer będzie działał. Mało się nie pozabijacie bo serwer ma małe opóźnienie. Teraz co drugi serwer tak ma!

Pozdrawiam, Magister.

W dupie ja mam, te wasze warny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...