Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz kogoś do gry? Chcesz się zapisać na let's play? Napisz tutaj!

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

REKRUTACJA DO GILDI MDMA, Nowa powstała gildia, będziemy grali również na hardcorach. Pare osób z ekipy juz grało i ma jakieś doświadczenie.

Wymagania :
-7/10 PVP - Będzie sprawdzane!  ;) 
-Brak patolki
-Wiek 13+ 
-Nie szumiący mikrofon
-Lekkie doświadczenie, chociażby na EasyHc
- Miłe zachowanie oraz kulturalne

Oferujemy :
Dobrą zabawe
Miła Gra
Ogarnięci liderzy
Wspomnienia , Nie szukamy osób które poprostu chcą innym zepsuć gre.

Nie tolerujemy!
- Nózek 
- Obrażania innych graczy. 

Proszę administrację o przeniesienie postu na odpowiedni dział w razie jakichkolwiek problemów.ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHĘTNYCH NA TEAMSPEAK3 : xyz Prywatny teamspeak na rekrtuacje! Kanał 2 MDMA REKRTUJACJA!
DZIĘKUJĘ

CS:GO I wiele więcej.

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mój pseudonim: Myślę nad tym

Mój wiek: 19

Ilość poszukiwanych osób: 1-2

Dodatkowe informacje: Szukam kogos do wspólnego nagrywania różnych serii z różnych gier np: cs:go, minecraft itp. (aktualnie nagrywać nie dam rady za słaby sprzęt) Najlepiej jak byś miał 17-20+ lat 

Kontakt: Skype tsdaro

gg 16104793

Status: Aktualne

Opublikowano

Mój pseudonim: Hubert

Mój wiek: 15

Ilość poszukiwanych graczy: 8

Dodatkowe informacje: Szukam osób chętnych do gry na prywatnym serwerze Minecraft. Chciałbym aby był to zwykly survival, coś w stylu kwadratowej masakry. 

Brak lagów gwarantowany. Jest plugin umożliwiający home, warp, i login. Wersja 1.11. Udostępniam też własnego ts'a. 

Kontakt: Prywatna wiadomość

Status: Aktualne

Opublikowano

Witam serdecznie.

Mam na imię Adam i pochodzę z Poznania. Mam 26 lat.

Mój Pseudonim: Sej0ng

Ilość poszukiwanych graczy: Do 5

Dodatkowe Informacje: Poszukuje osób do wspólnej gry na moim serwerze survival. Polegałoby to na tym że byśmy grali jak na singlu tylko tyle że w większej ekipie (Coś jak Kwadratowa masakra)

posiadam własny serwer oraz teamspeaka do użytku graczy. Poszukuje oczywiście osobę odpowiedzialną za serwer. Która wgra pluginy i przejmie opiekę nad serwerem.

Kontakt: Prywatna wiadomość.

Opublikowano

Witam was. Mam na imię Dominik ,mam 17 lat i postanowiłem stworzyć ciekawy Projekt. Mianowicie serwer Minecraft.

Taki typowy Survival bez zbędnych pluginów. Proszę  o składanie podania na PW. Szukam ludzi zaufanych ,aktywnych na Serwerze jak i na TeamSpeaku.

Wzór podania:

Imię:

Posiadanie TS: (tak/nie)

Doświadczenie w grze:

Coś o sobie: (Opcjonalnie)

Mój Pseudonim: quumoR

Ilość poszukiwanych graczy: Max10

Dodatkowe Informacje: 

Opublikowano

Mój pseudonim: Hubert

Mój wiek: 15

Ilość poszukiwanych graczy: 8

Dodatkowe informacje: Szukam osób chętnych do gry na prywatnym serwerze Minecraft. Chciałbym aby był to zwykly survival, coś w stylu kwadratowej masakry. 

Brak lagów gwarantowany. Jest plugin umożliwiający home, warp, i login. Wersja 1.11. Udostępniam też własnego ts'a. 

Kontakt: Prywatna wiadomość

Status: Aktualne  (16 styczeń 2017)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Frakcja DarkRiders poszukuje ludzi także do gry na serwerze MedievalLords.

Mój pseudonim: Egze, Egzequtor

Mój wiek: 666 lat (to bardzo dużo)

Ilość poszukiwanych osób: max 50

Dodatkowe Informacje: Szukam osób chętnych do gry na serwerze MedievalLords, zapraszam także do frakcji DarkRiders. Wersja 1.11, Survival + Frakcje. Jest obecnie mała populacja serwera, ale planujemy ją rozwinąć do max 50 graczy. Więcej informacji PW, pytajcie śmiało, jest dużo do powiedzenia.

Kontakt: Prywatna wiadomość

Status: Aktualne (27 stycznia 2017)

O tak.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mój pseudonim: Hubert

Mój wiek: 15

Ilość poszukiwanych graczy: 10

Dodatkowe informacje: Szukam osób chętnych do gry na prywatnym serwerze Minecraft. Chciałbym aby był to zwykly survival, coś w stylu kwadratowej masakry. 

Jest plugin umożliwiający home i  warp. Oczywiście będzie włączona whitelista. Wersja 1.11. Udostępniam też własnego ts'a. 

Kontakt: Prywatna wiadomość

Status: Aktualne (04/02/2017)

Gość Matrixen
Opublikowano

Mój pseudonim: Darkon

Mój wiek: 16+

Ilość poszukiwanych osób: bez limitu

Dodatkowe informacje: Poszukuje osób do grania na serwerze priv na modach. Znajomość chociaż podstawyowych modyfikacja (buildcraft, mekanism, Tinker's Construct, Iguana Tweaks). Głos po mutacji

Kontakt: TS3:188.165.121.223 lub skype:polskirainer.

Opublikowano

Mój pseudonim: Quzi14

Mój wiek: 17

Ilość poszukiwanych osób: 5 (na chwilę obecną)

Dodatkowe informacje: Poszukuję graczy do luźnego grania na moim serwerze, coś a'la Kwadratowa Masakra czysty survival, bez żadnych pluginów ze względu, że serwer stoi na wersji 1.11.2. Na chwilę obecną nie oczekuję od nikogo posiadania ts'a lub innego komunikatora, bo ważne jest dla mnie aby był kontakt na chacie w samej grze. Chciałbym żeby się do mnie osoby zgłaszały, które mają chęć grania i współpracowanie ze sobą :)

Kontakt: PW

Status: Aktualne (12.02.2017)

Opublikowano

post-397646-0-05586700-1487002065_thumb.png

Witam!

Mam 16 lat i poszukuję ludzi do gildi

Nasza Gildia to [sKRT]

Rodzaj Serwera:

HC i EasyHC

Wymagania:

-Ukończone 14 lat

-Teamspeak 3

-Podstawowa znajomość chodzenia po kordach i F

-Akceptacja Młodszych osób w gildi.

Ilość poszukiwanych osób:

ok.15-20

Kontakt:

ts3 - ts3user.pl

(nad poczekalnią poszukaj kanał premium #7)

Zapraszamy cieplutko  :)

post-397646-0-05586700-1487002065_thumb.png

Z miłą chęcią pomogę.

dc.eterniacraft.pl

dcb4f296b85e4dba245861bbfa30655a.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gildia Vampires poszukuje rekrutów!

Mój pseudonim:

VENOM

Mój wiek:

14, poszukuję osób o podobnym wieku, minimalnie 12 lat, maksymalnie 16 lat.

Bez limitu, im więcej, tym lepiej,

Dodatkowe informacje:

Szukam osób do gildii na serwerze Survival-Factions: mineheroes.net

Stworzyłem gildię o nazwie Vampires, po prostu skojarzyłem to sobie z jadem czyli moim nickiem.

Gildia dopiero co powstała, nie posiadam ani bazy, ani ludzi, ani niczego. Właśnie dlatego poszukuję ich coraz więcej!

Mam nadzieję, że jeśli ktoś zgłosi się do gildii będzie szczerze pomagał we wszelkiej rozbudowie.

Celujemy w topkę, piękna baza, zbiorowy magazyn, własny pokój i wszystko czego potrzebuje gildia!

Mam nadzieję na świetną zabawę i dużo spędzonych godzin w pomaganiu gildii stać się tą najlepszą!

Wymagania:

• Obowiązkowy Discord, nie trzeba mówić, wystarczy słuchać. 
  • Minimum 12 lat, maksymalnie 16 lat
  • Mutacja nie jest wymagana, ba, sam jej nie posiadam. Wymagam jednak, aby osoby z mutacją nie pruły się o to, że ktoś jej nie ma!
  • Wychowanie. Bez wyzwisk, bez przekleństw. Jesteśmy gildią, która zachowuje się przyzwoicie, a jakiekolwiek wyzwiska na chacie lub Discordzie będą karane.
  • Dość częste przebywanie na komputerze. Nie chodzi mi tu o 24/7. Wystarczy godzina dziennie, nawet nie.
  • I z tym przechodzę do kolejnego punktu - wymagana obecność codziennie. Tak jak mówiłem, godzina, nawet nie. Jeśli kogoś nie będzie w dany dzień, niech to po prostu mi zgłosi dzień przed na jaki okres czasu go nie będzie i wszystko zostanie zaakceptowane

Kontakt:

PW na forum - wtedy podam zaproszenie do Discorda.

StatusAktualne

Opublikowano

WITAM!

Szukam osób do ekipy w celu wspólnego grania na serwerach typu hardcore.

WYMAGANIA:

- 14-16 lat.

- sprawny mikrofon oraz komunikator głosowy teamspeak3.

- nie przeżywanie tak bardzo tego co sie dzieje w grze.

KONTAKT:

- pw na forum.

- gg: 52033020

DZIĘKUJE ZA UWAGĘ ;)

Opublikowano

WITAM

Szukam osób do wspólnego grania na zwykłym serwerze minecraft, wersja od 1.10 w górę, najlepiej 1.11.2

WYMAGANIA

- wiek od 14/15 lat w górę

- działający micro oraz do uzgodnienia komunikator głosowy (teamspeak 3 albo discord)

- trochę wolnego czasu  :D 

INFORMACJE

mój wiek - 20 lat

moja nazwa w mc - Damian31/Wodzu

Ilu osób szukam - do czterech osób

Dodatkowe info - jak znajdzie się osoba do gry to wykupię serwer mc na którym będziemy grać

Kontakt - pw na forum, lub Steam (ten sam kot w logu, nick Damian31)

Czy aktualne - TAK

01100010 01110101 01101101 << nie tłumacz tego bo będzie bum!

Opublikowano

Mój pseudonim: 2kapko1
Mój wiek: 19
Ilość poszukiwanych osób: 15
Dodatkowe informacje: serwer na paczce skyfactory 3 bez ograniczeń wszystkie bloki dozwolone
Kontakt: w celu skontaktowania się zapraszam na mojego steam http://steamcommunity.com/id/2kapko1

P.S. Liczę na ogarnięte osoby 

Opublikowano

Gildia Vampires poszukuje rekrutów!

Mój pseudonim:

VENOM

Mój wiek:

14, poszukuję osób o podobnym wieku, minimalnie 12 lat, maksymalnie 16 lat.

Bez limitu, im więcej, tym lepiej,

Dodatkowe informacje:

Szukam osób do gildii na serwerze Survival-Factions: mineheroes.net

Stworzyłem gildię o nazwie Vampires, po prostu skojarzyłem to sobie z jadem czyli moim nickiem.

Gildia dopiero co powstała, nie posiadam ani bazy, ani ludzi, ani niczego. Właśnie dlatego poszukuję ich coraz więcej!

Mam nadzieję, że jeśli ktoś zgłosi się do gildii będzie szczerze pomagał we wszelkiej rozbudowie.

Celujemy w topkę, piękna baza, zbiorowy magazyn, własny pokój i wszystko czego potrzebuje gildia!

Mam nadzieję na świetną zabawę i dużo spędzonych godzin w pomaganiu gildii stać się tą najlepszą!

Wymagania:

• Obowiązkowy Discord, nie trzeba mówić, wystarczy słuchać. 
  • Minimum 12 lat, maksymalnie 16 lat
  • Mutacja nie jest wymagana, ba, sam jej nie posiadam. Wymagam jednak, aby osoby z mutacją nie pruły się o to, że ktoś jej nie ma!
  • Wychowanie. Bez wyzwisk, bez przekleństw. Jesteśmy gildią, która zachowuje się przyzwoicie, a jakiekolwiek wyzwiska na chacie lub Discordzie będą karane.
  • Dość częste przebywanie na komputerze. Nie chodzi mi tu o 24/7. Wystarczy godzina dziennie, nawet nie.
  • I z tym przechodzę do kolejnego punktu - wymagana obecność codziennie. Tak jak mówiłem, godzina, nawet nie. Jeśli kogoś nie będzie w dany dzień, niech to po prostu mi zgłosi dzień przed na jaki okres czasu go nie będzie i wszystko zostanie zaakceptowane

Kontakt:
PW na forum - wtedy podam zaproszenie do Discorda.

Status: Nieaktualne

Opublikowano

Gildia MALA poszukuje rekrutów!

Mój pseudonim:

MiFu

Mój wiek:

16

25-30

Dodatkowe informacje:

Szukam osób do gildii na serwerach HC.

Gildia dopiero co powstała,. Właśnie dlatego poszukuję osób!

Wymagania:

• Obowiązkowy ts3, trzeba mówić.
  • Minimum 13 lat, maksymalnie 17 lat
  • Mutacja nie jest wymagana, sam jej nie posiadam. Wymagam jednak, aby osoby z mutacją nie pruły się o to, że ktoś jej nie ma!
  • Wychowanie. Bez wyzwisk, bez przekleństw. Jesteśmy gildią, która zachowuje się przyzwoicie, a jakiekolwiek wyzwiska na chacie lub ts3 będą karane.

Kontakt:

ts3: s112171.ents.pl

StatusAktualne

Z miłą chęcią pomogę.

dc.eterniacraft.pl

dcb4f296b85e4dba245861bbfa30655a.gif

Opublikowano

Gildia MALA poszukuje rekrutów!

Mój pseudonim:

MiFu

Mój wiek:

16

25-30

Dodatkowe informacje:

Szukam osób do gildii na serwerach HC.

Gildia dopiero co powstała,. Właśnie dlatego poszukuję osób!

Wymagania:

• Obowiązkowy ts3, trzeba mówić.
  • Minimum 13 lat, maksymalnie 17 lat
  • Mutacja nie jest wymagana, sam jej nie posiadam. Wymagam jednak, aby osoby z mutacją nie pruły się o to, że ktoś jej nie ma!
  • Wychowanie. Bez wyzwisk, bez przekleństw. Jesteśmy gildią, która zachowuje się przyzwoicie, a jakiekolwiek wyzwiska na chacie lub ts3 będą karane.

Kontakt:
ts3: s112171.ents.pl

StatusAktualne

Powiesz mi może dlaczego skopiowałeś mój post SŁOWO W SŁOWO i zmieniłeś jedynie nazwę gildii, discorda na tsa? Nawet ten sam regulamin... Zgłoszę to, bo dość długo nad nim siedziałem, żeby wszystko ogarnąć.

Opublikowano

Witam!

Mam 16 lat i poszukuję ludzi do zagrania na różnych paczkach modów, na przykład Tekkit Classic, w razie potrzeby możemy nawet pograć na własnym serwerze postawionym przez Hamachi.  ;)

Wymagania:

11-16 lat

Teamspeak 3/Skype

Max. 3 osoby

Kontakt:

Skype - koxupolska15

Prywatna wiadomość - PW!

Zapraszam  :)

5250340783.png

Opublikowano

Szukam osób hętnych do gry 10
Nick niciel
Wiek 18
serwer Premium serwery najlepiej fteebulid
Osób 0~10
Status aktywny
Kontakt curse: merlin122
priv

Ps będe uaktulniał opis

Opublikowano

Mój pseudonim:Zieniu92

Mój wiek:24

Ilość poszukiwanych osób:kilka

Dodatkowe informacje:mam wykupiony serwer tylko niema z kim grać

Kontakt:PW lub GG:478-542-02

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...