Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[N] Spis wypłacalnych reklam NX

Piecu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok. Ale wchodzę tam i widzę reklame za 1290NX i co mam dalej zrobić? To nie jest płatne?

Na niektóre musisz mieć starter, bo musi dać kod z sms.

Zazwyczaj te reklamy po 100-300 nx są całkiem darmowe. A te po 1k+ płatne, ale nie dużo.(nie rób z głównego konta, bo całą kasę wcina :()

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Ok. Ale wchodzę tam i widzę reklame za 1290NX i co mam dalej zrobić? To nie jest płatne?

Zależy jaki rodzaj reklamy, czy free, mobile czy też inne :)

Free są za darmo

Mobile - są w pewnym sensie płatne, gdyż uruchamiasz subskrypcję

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Aha to już bardziej się opłaca kupić PSC za 50 zł i będę mieć 13.000 NX ale szkoda mi kasy. Dlaczego nexon nie zrobi tak by było ferr?

Czemu Niemiec za 50.000NX płaci 50Euro przy zarobkach 1.500 Euro, a Polak 250zł przy zarobkach 1500zł? Powinniśmy 50zł płacic. I dlaczego Nexon zrobił dla Niemców grę w ich języku? Co oni im dali? Może napiszemy do Nexona naszą sprawe z NX :D?

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Aha to już bardziej się opłaca kupić PSC za 50 zł i będę mieć 13.000 NX ale szkoda mi kasy. Dlaczego nexon nie zrobi tak by było ferr?

Czemu Niemiec za 50.000NX płaci 50Euro przy zarobkach 1.500 Euro, a Polak 250zł przy zarobkach 1500zł? Powinniśmy 50zł płacic. I dlaczego Nexon zrobił dla Niemców grę w ich języku? Co oni im dali? Może napiszemy do Nexona naszą sprawe z NX :D?

Cena jest stała dla wszystkich państw, nic nie poradzisz na zarobki jakiejś osoby w Polsce a w Niemieckim państwie...

Jest niemiecki język bo tam większość osób z Niemiec, siedzibę mają z Luxemburgu a jak wiadomo tam język urzędowy to Niemiecki, Francuski i Luksemburski, dlatego :)

Nie ma sensu pisać do nexona bo oni polskę mają w 4 literach :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Zrobiłem z 15 reklam ze strony nexona na smsy i dostałem wczoraj

09.08.13 NEXON Cash 1,990 PTS TokenAds NXCash 1990.00

I czekam na reszte ;p

Opublikowano

Wiecie moze o co chodzi że mam tylko 3 darmowe reklamy? (jestem polaczony z fb)

1375735056-U683421.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...