Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[N] Spis wypłacalnych reklam NX

Piecu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czyli rozumiem,że reklamy które proszą o numer tel są płatne, ofkors jezeli nie zostaną wycofane sms-em zwrotnym dezaktywującym?

94619314548671740065.png
  • Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Trzeba zmieniać IP przy tym?

Bo jak wchodzę i wybieram Poland żadna reklama nie wyskakuję.

Nie trzeba zmieniać IP - za zmienianie IP jest ban.

Spróbuj przez inną przeglądarkę i przeczyść cały rejestr ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

pytanie mam czy przy wypełnianiu jakieś ankiety lub czegoś innego podajecie prawdziwe dane czy wymyślacie, bo ja wymyślałem i nie wiem czy wypada pisać do nich o przyznanie nx za reklamę , którą zrobiłem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

pytanie mam czy przy wypełnianiu jakieś ankiety lub czegoś innego podajecie prawdziwe dane czy wymyślacie, bo ja wymyślałem i nie wiem czy wypada pisać do nich o przyznanie nx za reklamę , którą zrobiłem

Nie trzeba podawać prawdziwych(chyba że masz 18+ lat). Jeśli podałeś załóżmy,że 13 lat to możesz tych nxów nie dostać. Zależy też, którą ankietę wypełniałeś bo w niektórych może to przejść, a w niektórych nie.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

A jak już zrobię tą reklamę to jest jakieś potwierdzenie że mi doładowało nx czy coś bo jakoś mi nic nie przybywa...

Opublikowano

Dupa nie działa nic za każdym razem jak wyślę ticketa dostaję odpowiedź, że ta oferta wymaga potrącenia a Twój telefon nie może być obciążony w związku z czym nie jest przyznana wirtualna waluta... a zaznaczę, że mam kasę na koncie...

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...