Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[N] Spis wypłacalnych reklam NX

Piecu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pytanie , z czego kartą najbardziej się opłaca robić te reklamy ?

i czy teraz są jakieś wypłacalne ?

Ja zawsze z Orange. Nie bierz z Play bo czasami w wyborze operatora nie ma takiej opcji, a jak jest to pisze "numer niewlasciwy", najlepiej Orange lub T-mobile

Opublikowano

niektore reklamy sa niewyplacalne tzn jak nie masz szmalu na koncie to nie dostaniesz nx , w tym momencie wiekszosc jest takich maksymalnie 10k nx na dzien dzisiejszy mozna wyciagnac przynajmniej tyle mi sie udalo na jednej karcie z orange.

Opublikowano

wykonałem wszystkie te reklamy (11chyba) ze startera Orange , natychmiast dostałem 6k NX , co z resztą reklam ? , wiem że większość jest niewypłacalna , ale z tego co pamiętam że jest napisane zwykle gdzieś czy reklama jest udana czy nie udana(zaakceptowana/niezaakceptowana/czeka na akceptację) , gdzie to sprawdzić ?

Opublikowano

wykonałem wszystkie te reklamy (11chyba) ze startera Orange , natychmiast dostałem 6k NX , co z resztą reklam ? , wiem że większość jest niewypłacalna , ale z tego co pamiętam że jest napisane zwykle gdzieś czy reklama jest udana czy nie udana(zaakceptowana/niezaakceptowana/czeka na akceptację) , gdzie to sprawdzić ?

http://www.mpcforum.pl/topic/758203-tut-jak-sprawdzic-czy-dobrze-wypenilimy-reklame/

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

To macie od wujka Kheosa reklamy którymi wbiłem 14k nx zrobiłem je wczoraj i doszło tylko 10k dziś kolejne 4 ;) (uzywałem jednej karty z orange)

post-75503-0-72406900-1371128082_thumb.jpg

post-75503-0-36054400-1371128096_thumb.jpg

post-75503-0-08213400-1371128112_thumb.jpg

Opublikowano

To macie od wujka Kheosa reklamy którymi wbiłem 14k nx zrobiłem je wczoraj i doszło tylko 10k dziś kolejne 4 ;) (uzywałem jednej karty z orange)

Dziwne sam je też robiłem i ze wszystkich 7k zdobyłem :/ (też Orange karta)

Opublikowano

Zróbcie jeszcze te reklamy

735ae4e8a4985.png

Nazwa reklamy: Dołącz do nas i wygraj nowy iPhone (dokładnie nie pamiętam ale chyba to jest ta reklama)

Ilość NX: 2,200

Nazwa reklamy: Inernet zbyt wolnye?
Ilość NX: 530 (doszło 710 :P )
Rodzaj: Mobile

1370976539-U390167.png

Nazwa reklamy: Odkryj to!

Ilość NX: 1640 (mi doszło 2190)

Rodzaj: Mobile

Dodatkowe Info: Starter z T-Mobile, NXy doszły odrazu

1370547182-U390167.png

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakieś wieści co do wypłacalnych reklam w tym momencie?

Co to znaczy wypłacalne reklamy? Skoro nie dostałeś punktów za wykonanie jakiejś oferty, to po przedstawieniu dowodów możesz się odwołać w tokenads i wtedy muszą przyznać Ci punkty.

Opublikowano

Co to znaczy wypłacalne reklamy? Skoro nie dostałeś punktów za wykonanie jakiejś oferty, to po przedstawieniu dowodów możesz się odwołać w tokenads i wtedy muszą przyznać Ci punkty.

o,O nie nabijaj postów jak nie wiesz co piszesz ( a teraz piszesz idiotyzmy) :)

Opublikowano

o,O nie nabijaj postów jak nie wiesz co piszesz ( a teraz piszesz idiotyzmy) :)

Wiem co piszę, bo sam w tym siedzę. Nie moja wina, że nie potrafisz dogadać się z tokenads. ;)

NXy za dzisiaj. <3

OmTg83M.png

OtAlDST.png

Opublikowano

Wiem co piszę, bo sam w tym siedzę. Nie moja wina, że nie potrafisz dogadać się z tokenads. ;)

NXy za dzisiaj. <3

Tak tak panie kolego , 2/14 reklam na telefon a reszta to ściąganie jakiegoś gówna na komputer/facebook , których nie polecam ;d

poza tym coś dziwnego , bo połowy tych reklam nie ma

Opublikowano

Tak tak panie kolego , 2/14 reklam na telefon a reszta to ściąganie jakiegoś gówna na komputer/facebook , których nie polecam ;d

Nie wiem jakim sposobem wyliczyłeś dwie reklamy na telefon. :D Było ich o wiele więcej. A co do reszty reklam... Panie specu, a nie polecaj sobie, lecz jak sam widzisz - tym sposobem dorobiłem się w jeden dzień 6300 NX. :)

Po połączeniu konta TokenAds z Facebookiem dostaje się więcej punktów i więcej ofert. ^_^
Opublikowano

Nie wiem jakim sposobem wyliczyłeś dwie reklamy na telefon. :D Było ich o wiele więcej. A co do reszty reklam... Panie specu, a nie polecaj sobie, lecz jak sam widzisz - tym sposobem dorobiłem się w jeden dzień 6300 NX. :)

Ja dzisiaj 2600 NX zdobyłem only Mobile sposób, mnie to wystarczy , specem nie jestem a co do pana to musisz sobie zasłużyć żeby tak do mnie mówić ...

Po połączeniu konta TokenAds z Facebookiem dostaje się więcej punktów i więcej ofert. ^_^

Oczywiście a potem moje dane są na portalach dla gejów itp. nie dziękuje ^_^ ( oczywiście wiem że moge zrobić fake konto)

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Chciałbym nazbierać troszkę NX za free. Ale działa ten sposób z reklamami? Jeżeli tak to jak to zrobić i z jakich?

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...