Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS] SpeedWars.Com.PL ] 24.7

Agent-Pepe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zarejestrowałem się, zalogowałem i wylogowałem po 5 min. Serwer może niektórym się podobać, jednak ja do tych osób nie należę.

ps. Ale napisać muszę, że wszystko działa jak należy tzn. lagów nie odczułem.

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coś przeczuwam, że gracz Top2 to pan o nicku na tym forum Agent-Pepe, a więc założyciel serwera.

Działalność takich graczy jak Czemu?, CoTy?, Serio? i Arsenal jest dość niepokojąca.

Już różnych informacji można się na ich temat dowiedzieć, są tacy co piszą, ze to dwaj bracia mają te konta, inni, ze jedna osoba, a znajdą się nawet tacy co twierdzą, że to osoby posiadające opcje admina.

Lecz co ja mogę wiedzieć mając niespełna 100k pkt

Wg. mnie serwer jako prywatny idealny do odbicia się od globalnego serwera Polskiego.

Gdyby nie te osoby opisane wyżej...

Opublikowano

Agent Pepe coś nieaktywny...

Jednak gorąco zapraszam na serwer, pomimo takiej prędkości nie znalazłem żadnych bugów. Język to nie problem.

Gdyby tak było 20 osób online to by było już dobrze bo jak narazie to jest góra 8, w porywach do 10.

W 2-3h można spokojnie zdobyć +/- 400k pkt.

Widzę, że ostatnio coraz więcej plemion powstaje, brakuje tylko graczy by je zapełniać.

Serwer jak na prywatny to dla mnie jest idealny (no może brakuje takich pierdółek jak 100% spolszczenia, dokładny ranking, przesuwana mapa...) tylko brakuje dla niej porządnej reklamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...