Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS] SpeedWars.Com.PL ] 24.7

Agent-Pepe

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdy się loguje na serwer 1

taki błąd:

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Unable to save result set in /opt/lampp/htdocs/inc/class/mysql.class.php on line 23

Não foi possível executar a query '
SELECT * FROM `pl1`.`sessions` WHERE `userid` = '248' AND `username` = 'DyeR'
'

Opublikowano

hmm

niby 4 osoby w grze, a ja nie mogę się zalogować:

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Unable to save result set in /opt/lampp/htdocs/inc/class/mysql.class.php on line 23

Não foi possível executar a query 'SELECT * FROM `pl1`.`sessions` WHERE `userid` = '195' AND `username` =

Opublikowano

Zastanawiam się, czy jest sens gry na tym serwerze.

Przez ponad pół dnia serwer nie dzała, gdy w końcu właściciel jest dostępny nic z tym nie robi...

Opublikowano

wkrótce nowe dodatki na serwerze działające forum plemienne , ranking graczy na kontynęcie,ranking plemion na kontynęcie,rekrutacja masowa

Budowniczy
Opublikowano

Nie mogę wybrać kierunku? Loguje się chcę stworzyć wioskę (muszę wybrać kierunek) i mnie cofa do wyboru kierunku. WTF?

Opublikowano

wybierz ten kierunek i zaloguj ponownie na serwer przez stronę główną czasami ten błąd występuje..

Chciałbm dodać , że wkrótce powstanie nowy serwer na 2 vps ten serwer będzie partnerskim z speedwars :)

Opublikowano

Takie same parametry bedzie miał?

Może na czas świat wyłączyć serwer, niech ludzie spokojnie jedzą sobie barszcz z uszkami, a nie co 30min zaglądają czy nikt ich nieatakuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...