Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS] SpeedWars.Com.PL ] 24.7

Agent-Pepe

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

skończ dogadywać imperial bo rozmowa się skończy inaczej se lepiej pilnuj swój serwer i od mojego wara ..

A co do ddosów to zawsze ktoś może kiedyś zaatakować jakąś stronę jak był ataki na mpc to niby było dobrze ??

Mój się trzyma dobrze. Oj czy ty mi grozisz hedszot?:D

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

synek pisałęm pilnuj swojego serwera a odpierdziel się od mojego i nie wkurwiaj mnie lepiej już ..

Imperialowi żaden mój serwer nigdy nie pasował sam swój niby dawny projekt zakończył ruszył jeszcze na bardziej zbugowanym silniku niż miał haha

@ serwer wyłączam na noc włączę jutro rano zobaczymy czy nadal nie będzie się strona ładowała.

Opublikowano

synek pisałęm pilnuj swojego serwera a odpierdziel się od mojego i nie wkurwiaj mnie lepiej już ..

Imperialowi żaden mój serwer nigdy nie pasował sam swój niby dawny projekt zakończył ruszył jeszcze na bardziej zbugowanym silniku niż miał haha

@ serwer wyłączam na noc włączę jutro rano zobaczymy czy nadal nie będzie się strona ładowała.

Człowieku mowisz, ze zakonczylem i ruszylem? Ty miales z 10 startów i serwerów z czego żaden nie wypalil.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Imperial, pilnuj swojego serwera, wg. mnie ten serwer jest jedyny w swoim rodzaju ze wzgl. na silnik, styl, grafikę itd. itd. :)

Zawsze lepiej poczekać w spokoju aż serwer na nowo ruszy w 100% odbugowany niż grać na bugach nie zawsze korzystnych :)

b_350_20_228BEC_083254_FFFFFF_0B5B99.png

Steam: dziamal

Nick w grze: dziamal

Opublikowano

Nie da się .. Niestety :P Ale sprytna administracja i ogarnięta szybko się tego pozbędzie ? Nie jestem ogólnie znawcą w tym, tylko pisze to co wiem z doświadczenia :P

Opublikowano

Nie wiem czy odczytałeś PW w grze to Ci napisze tutaj

Zablokuj możliwość atakowania podczas ochrony początkującego albo zrób tak że po ataku NA GRACZA automatycznie nam się ta ochrona kończy, bo gość ma jakiś tam czas i może w tym czasie całego Cie przejąć a Ty nic nie zrobisz bo zaatakowac nie możesz :P

Opublikowano

tą wersję będę kupywał silnika jeszcze ^^ to więc wkrótce się pojawi :) zależy od finansowych spraw

@edit tamta wersja jest z starym indexem hehe ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...