Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gorgony [Dedyk]

AnichilatoRR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie bo juz pobieram ...

Czy jest tutaj zwoj do zmiany profki z bm na wp ? Bo nie wiem czy jest sens meczyc sie bmem od poczatku i wogole tu grac ?

wakow9.png
  • Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to jest gowno nie serwer najgorszy serwer na jakim grałem ulepszacze b.drogie kasa nie powiem dobrze dropi ale serwer ma sporo wad 1 jest naprzykład client który sie wyłancza sam jest bug z bryłkami złota kupujesz za 400kk a sprzedajesz za 80kk pozdro nie opłaci grac na serwie!!!

Opublikowano

to jest gowno nie serwer najgorszy serwer na jakim grałem ulepszacze b.drogie kasa nie powiem dobrze dropi ale serwer ma sporo wad 1 jest naprzykład client który sie wyłancza sam jest bug z bryłkami złota kupujesz za 400kk a sprzedajesz za 80kk pozdro nie opłaci grac na serwie!!!

Bylki sie wymienia u sury debilu ! A nie sprzedaje.. Pograj troche a nie peirdolisz ze sa bugi.

Zostanę GRAFIKIEM

serwera dedykowanego MT2 !\

GG: 45220437

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No to tak. Wbiłem na serwer bo po prezce miał potencjał, i w sumie na początku było fajnie. Jednak z czasem zaczęły wychodzić dziwne kwiatki typu bugi. Więc:

DT/WW ciągle zbugowane. Wbiłem 130 lv do kowala doszedłem tylko raz. Po ostatnim restarcie serwera.

Dzwonek który robi się z bambusa ma mniejszy dmg magiczny jak i fizyczny od samego bambusa. Taka tradycja dla klasy magicznej na privach z tego się robi powoli.

Żenująco niski drop na Metin Lanidzie. Sporadycznie złote żaby i drewniane bramy. Nigdy nic nie poleciało na tak zwanych oponkach, bez względu na lv postaci.

Katakumby. tylko pierwsze piętro. Na drugim nie ma już nic.

Biolog i NPC mu podobne. Ogólnie porażka po całości. Bonusy dochodzą tylko w teorii w praktyce ich oczywiście nie ma. Same nagrody nie odzwierciedlają trudu jaki wkładacie w zrobieniu questa.

Notki przywódcy. Do oddania 50 sztuk co godzinę. W teorii 50 może 60 godzin. Oddawałem 3 tygodnie. Ostatnie 2 notki oddawałem dwa dni. Dziennie oddawałem około 7 notek. Nazwijmy to moim pechem. Idziemy po nagrodę a tam 10 na wybrana klasę(które ofc nie dochodzi)

i niebieska ebonitowa szkata a z niej wielkie nic. Pięć notek to 25kk u npc przeliczcie sobie ile na tym idzie stracić.

Zielarz Hao i jego kwiaty. Skoczyłem tylko pierwszego questa. Miałem zbierać jakieś tam łzy. Owe chwasty rosą na mapie od 115 lv gdzie nie da się normalnie przemieszczać bo lagi niemiłosierne. Nie tylko u mnie. Szansa na pomyślne zerwanie kwiatu na oko jakieś 3% nie więcej. Do oddania 25 sztuk w tym oczywiście kwiat może być złej jakości. Roślinki mają w zwyczaju występować w miejscach gdzie bez KM trudno si e dostać. Gdzieś w skale, środku mury, Na górze gdzie nie można wjechać czy na dnie rzeki. Nagroda iście epicka. Naszyjnik którego nawet nie ma w systemie ulepszeń. Możecie go sobie wybonowąc nosić i płakać na własna głupotą. Sam item jest nie przerabiany, nawet go plusować nie można. Bony wrodzone to 20 na uniknięciu strzały i 15 do wita. Prawdziwy szał jak na serwer gdzie eq 4x15 abs to dzień stania w m1. Od sceptyka dowiedziałem się że od hao jest cały taki "fantastyczny" set i jak mi się nie podoba to mogę odejść z serwera. Zgodnie z życzeniem "uroczej" administacji odchodzę z serwera bo dla mnie syf. Zapewne populacja w Chunio spadnie teraz o jakieś 10%.

2sbu2dv.png

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...