Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gorgony [Dedyk]

AnichilatoRR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokładnie jak 2up, w 177 min jest to conajmniej nierealne żeby zrobić takie eq + wbić 130 lvl... to pierwsza sprawa a druga to cheat engine'a nie da się pokazać na handlu, gdyż te rzeczy są " niewidzialne " dla innych graczy. Chyba kolejny serwer okazał się..... jednym wielkim kryzysem, a zapowiadał się naprawde mega.

Opublikowano

Bony zmienimy jutro aby wchodziły lepsze !

Na Metin Land i nowe 3 mapy ustawimy odpowiednie współrzędne teleportu .

Więcej bugów nie ma ... ani żadnych problemów, czyli kwestia 30 minut pracy i jedziemy dalej .

Jesteśmy zaszczyceni , że gościmy tak wielkie grono - które z minuty na minutę robi się coraz większe .

Bardzo Nas cieszy Wasza obecność i liczymy, że zostaniecie u Nas oraz zagościcie na bardzo długo .

To oczywiście początki, raz na miesiąc będzie robiony UPDATE czyli nowość a nawet 2 razy w miesiącu, zależy od czasu przez dom aukcyjny, nowe miasta, podziemny loch pająków, wymiar władców , komnaty smoka itd itd .

Do tego nie zapomnimy o stałych promocjach i eventach !

W dupie mam to co Ty myślisz , rozumiemy się ? Mnie obchodzi to co ja myślę. 
A Twoje zdanie mnie tak je...ie że zaraz dojdę . 
PEACE \m/

Opublikowano

Siema sciagam wlasnie klijeta , jaka klasa polecacie grac? na tym servie

Szaman Klasa Czarnej magi ;x co za idiot pytanie ;x

Do tego nie zapomnimy o stałych promocjach
<33

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Gracz został zbanowany i zablokowany na IP za zabawki CheatEngine, więcej taka sytuacja myślę że się nie powtórzy.

Został także wyrzucony z rankingu.

Wyeliminowany to postać GM'a ; ))

Wchodźcie na ts'a i sie dowiedzcie a nie ploty siac..

boże same dzieciaki

Ok, Sceptyk tez mi powiedzial ze to postac GM to czemu napisal ze zbanowal postac na IP ?? tego nie rozumiem ^^

Opublikowano

NIE WCHODZIĆ NA SERWER KOLEJNY NIEWYPAŁ TORUNIAKA A W TEJ CHWILI POD NAZWĄ HELMUT DZIĘKUJĘ CEDONA, GALVANIZE , GORGONY PEŁNO BUGÓW !!! GRAŁEM I POWIEDZIAŁEM ...

Opublikowano

mam pare ale do tego jebanego servera

1) mapa od 130 lvl potwory daja w chuj mniej expa niz te na 115 ....

2) yangi jak na taki server leca bardzo slabo

3)malze w ogole nie leca....

Opublikowano

Ok, Sceptyk tez mi powiedzial ze to postac GM to czemu napisal ze zbanowal postac na IP ?? tego nie rozumiem ^^

bo to jedna wielka ściema jak ten serwer i wiele innych pod kase ;*

Opublikowano

mam pare ale do tego jebanego servera

1) mapa od 130 lvl potwory daja w chuj mniej expa niz te na 115 ....

2) yangi jak na taki server leca bardzo slabo

3)malze w ogole nie leca....

po 1 im większy lvl tym wolniej leci nie ??

po 2 yangi dobrze leca jak umiesz zbierać !

po 3 małże drop zostanie naprawiony

Opublikowano

po 1 im większy lvl tym wolniej leci nie ??

po 2 yangi dobrze leca jak umiesz zbierać !

po 3 małże drop zostanie naprawiony

naucz sie czytac potwory z mapy na 130 lvl daja o wiele mniej expa niz potwory ktore mozna bic od 115 GDZIE JEST LOGIKA

YANGI LECA jak syf wbilem 130 lvl a nawet mnie dobrze nie stać żeby zrobić cokolwiek z eq na epika ba ! nawet na +9 jest problem bo perly kosztuja tyle że mozna zajoba dostac a nie zarobic na nie

i nie mam zamiaru bawic sie w dropy bo tu nie o to chodzi w grze

a co do naprawienia tak tak.....caly czas tylko zostanie naprawione...pracujemy nad tym a tak naprawde nic nie robia nie widac efektow

Opublikowano

@up do tego kolesia co mówił o bransie.

Bransa nie jest z navi, bo pż mógł zrobić w bransie na 54 (1-5bon). Bon 6/7 także wchodzi nawet taki sam bon jak jest już wcześniej lub jeśli bransa ma wbudowany. A ten 1 bon co jest na samej górze u tej bransy, to jest chyba wbudowany.

Ps. ciekawi mnie to skąd on tam wziął prędkość ruchu. Czyżby "nowe bony"

Wiecie, ja na miejscu adm bym tych "hejterów" olał, bo wiem, że za pewne jest to konkurencja, a gdy zobaczyła taki serwer to się pewnie już boi i musi dać złą opinię, by ich śmieszne/pro serwery mogły nadal zarabiać.

Opublikowano

JEZELI WCHODZI DO BON NA SZYBKOSC PORUSZANIA SIE TO NIE MA NAVI NA TYM SERVIE TE BONY SA REALNE NORMALNIE WIEC PROSZE NIE WYPOWIADAC SIE NA TEN TEMAT BO NIE WIECIE NA CZYM POLEGA "NAVI"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...