Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gorgony [Dedyk]

AnichilatoRR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oplaca sie tu grac? da sie bez is czegos dorobic?

Opłaca się. I na każdym serwerze bez is'a sobie poradzi człowiek, wystarczy potrafić i mieć chęci!

82398773732626369279.png

i haters

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakis zwalony ten client non stop wywala bledy albo c albo jakies pytajniki

asdasdasdasdasd.jpg
Opublikowano

lipny serv zbugowane metki itd... dali wczoraj 1000% tylko na ch2 a inne ch to co? (żenada) i to jeszcze w niektórych miejscach exp zbugowany był, GM jakiś nieogarnięty dał exp 1000% wczoraj i 3 soby wbiły 170lv+ i dostały bana...

Opublikowano

Hostel :175lvl zostałem zbanowany za wbicie lvl'a bo GM jest jebnięty i nie potrafi expić dał 1000% expa nabiłem 175 lvl i chu ban za czity jakieś niby bo gm jest ciotą nie polecam serva starszne bugi przyczynie sie do tego by padł i nigdy nie powstał i nie będzie tankowania w is bo jest bug na zrobienie wszystkiego za darmo

powodzenia życzę z servem

Hostel :175lvl zostałem zbanowany za wbicie lvl'a bo GM jest jebnięty i nie potrafi expić dał 1000% expa nabiłem 175 lvl i chu ban za czity jakieś niby bo gm jest ciotą nie polecam serva starszne bugi przyczynie sie do tego by padł i nigdy nie powstał i nie będzie tankowania w is bo jest bug na zrobienie wszystkiego za darmo

zostałem zbanowany za wbicie lvl

zostałem zbanowany za wbicie lvl

Opublikowano

co to grac sie meczyc jak zaraz skasuja wszystkim postacie i od nowa wrzucajcie nam pieniazki do kieszonki na pd rekawice i ulepszacze

Jesli gdzies jest raban to o kazdej porze wezwij Zdzisia będzie jeszcze gorzej

Opublikowano

server typowo do naczepania kasy na start reszta jest nie wazna administracja udaje ze cos robi a tak naprawde to sa zmiany małego kalibru czyt. gówno robią

Opublikowano

Gritex co ty kurwa gadasz na metin land dropu nie ma hahaha nie chcesz nie graj po prostu masz życiowego pecha i się wyżywasz na forum heh

Opublikowano

server jest zjebany nie polecam nikomu same bugi bug na bugu a Gm banuje ludzi za wbijanie lvl bo chce żeby tylko tankowali w iS

Opublikowano

Miałem zagrać, ale jak widzę takie opinie to mi się natychmiast odechciało...

A myślałem że coś z tego będzie. ;/

PRZESTAŁEŚ GRAĆ W CABALA NA SERWERZE MERCURY I NIE MASZ CO ZROBIĆ Z KONTEM?

ZAMIEŃ JE NA PRO KONTO METIN2 SERWER SOLAR O ŁĄCZNEJ WARTOŚCI 450ZŁ!

LUB ZAMIEŃ ZA 3KKK ALZ NA MERCURY!

Opublikowano

nie polecam gralem kilka dni obiecywali duzo nic nie zrobili, ogolem nie oganiety serv zamiast ogarnac drop yang to wola zeby ludzie robili sobie wpizdu nowych poztaci z dropami bo po 80 kasa prawie nic nie leci

Opublikowano

Jest mała modernizacja serwera, polepszamy zabezpieczenia i pliki . Serwer offline do maksymalnie godziny 14 .

W dupie mam to co Ty myślisz , rozumiemy się ? Mnie obchodzi to co ja myślę. 
A Twoje zdanie mnie tak je...ie że zaraz dojdę . 
PEACE \m/

Opublikowano

Możecie mi powiedzieć jaka jest sytuacja serwera? Pada ciągle czy stoi twardo? Bo zagrałbym.

sytuacja servera nie jest za dobra nie będzie więcej niż 400 osób na servie 350 to max i to w weekendy straszne bugi nie polecam Gm banuje za wbijanie lvl'a chce żebyście tylko tankowali w is bo padły mu 3 servy i ten tak samo się zapowiada

Opublikowano

Nie polecam serwera raz jeszcze ? powód Bugów w Chu** . Serwer do napchania sobie kabzy chyba że ktos lubi dropić yang w v2/red lesie . wszystkie negatywne opinnie są prawdziwe . Nie wierzysz wejdzi na serwer ale później nie miej pretensji że straciłęs swoj czas na to jedne wielkie Gówno . pozdro

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

serwer fajny tylko ze troche jest bogow ale to malych te opnoki i ze kasa od 100 nie leci fajnie ale to robisz ze dropka kupujesz pierscien anty expa i jedziesz w 1h masz 2kkk tak to fajny serw

52324509.jpg
Opublikowano

ehh, serwer fajny ale co ciągle co jakies 5-10minut loga i trzeba od nowa sie logować, wydaje sie to małą przeszkodą ale wkurza mnie ciągłe rozzsawianie sklepiku.....

i mogło by wiecej ludzi grac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...