Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gorgony [Dedyk]

AnichilatoRR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

JA CHCIALEM TYLKO PRZYPOMNIEC BYSCIE DODALI DLONIE KRYTYKA I DLON PRZEBICIA PONIEWAZ NA SSIE JEST A NA SERVERZE TEGO NIE WIDAC:] TYM SIE KIEROWALEM PRZY DOBORZE POSTACI A WIEC PROSZE BYSCIE TO DODALI OGOLEM SERVEM ZAJEEBISTY;]

Opublikowano

Czy ja dobrze widzę? [HA]Toruniak ([HA]Sceptyk)? Administrator wygasłego już serwera Galvanize? Ten który rozdawał itemy z navi swoim kolegom? Ten który wypierał się wszystkiego, nawet gdy dowody w postaci ss były niepodważalne, i nawet gdy osoba która miała navi, nie kryła się z tym? Na pierwszym miejscu stawiał kolegów, gracze byli dla niego postaciami drugorzędnymi. Ludzie męczyli się wtedy miesiąc, bo obiecywał złote góry, po czym z dnia na dzień zamknął serwer, zmienił nick i postawił Gorgony? Wstydź się. Pamiętasz, drogi Michałku może graczy, Rojdzonson, Balian3D? Tak, to my odważyliśmy się w końcu wstawić te ss od Baraddura. Stanowczo NIE POLECAMY.

Opublikowano

Czy ja dobrze widzę? [HA]Toruniak ([HA]Sceptyk)? Administrator wygasłego już serwera Galvanize? Ten który rozdawał itemy z navi swoim kolegom? Ten który wypierał się wszystkiego, nawet gdy dowody w postaci ss były niepodważalne, i nawet gdy osoba która miała navi, nie kryła się z tym? Na pierwszym miejscu stawiał kolegów, gracze byli dla niego postaciami drugorzędnymi. Ludzie męczyli się wtedy miesiąc, bo obiecywał złote góry, po czym z dnia na dzień zamknął serwer, zmienił nick i postawił Gorgony? Wstydź się. Pamiętasz, drogi Michałku może graczy, Rojdzonson, Balian3D? Tak, to my odważyliśmy się w końcu wstawić te ss od Baraddura. Stanowczo NIE POLECAMY.

ale to nie znaczy że teraz tak jest może zmądrzał po upadku 2 servów !!

Opublikowano

Grałem i musze powiedzieć że serwer dla osób , które spędzają po 10 godzin dziennie na dropie yang .

Exp na mapach 115/130 jest śmieszny , wczoraj były bugi z metkami jak na S1 i ludzie powbijali 145+ lvle , GM nie reaguje na PW o Waithackach a banuje ludzi z wulgi :f

Co do tych yang to drop od 90+ na mapach gdzie sie expi jest śmieszny , 200kk na kilkanaście leveli :<

bony zniechecaja bardzo wiec podziekowalem sobie

Tu masz racje , bony są dość dziwne

Opublikowano

Serwer spoko nie wiem czemu na kase sie żalicie 30 mion w v2 i masz 600kk ;p albo w metinland na truty i tyle ...

Tutaj chodzi o to że kasa gównianie leci gdy sie expi , zrobić dropa to nie problem ale nie każdy ma na to czas, a expiąć swoją głowną postać nic nie zarobi :c

Opublikowano

Widzę bardzo wysoko rozbudowany serwer, kiedyś na nim grałem.

Mam nadzieję, że ilość graczy online zwiększy się do tego 700+, bo 300+ to trochę mało.

82398773732626369279.png

i haters

Opublikowano

Serwer ZENADA, wczoraj DJ DexteR dal nam channel adminow na kazdym kanale i zmienilismy nazwy na "NA GORGONACH JEST NAVIA" na nastepny dzien slyszelismy cos w stylu "bylo wlamanie do bazy danych TS". Widze ze ZERO ogaru ze strony administracji. Licznik widze ze podkrecany, 350 osob to troche duzo jak na 3 w nocy.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

Serwer ZENADA, wczoraj DJ DexteR dal nam channel adminow na kazdym kanale i zmienilismy nazwy na "NA GORGONACH JEST NAVIA" na nastepny dzien slyszelismy cos w stylu "bylo wlamanie do bazy danych TS". Widze ze ZERO ogaru ze strony administracji. Licznik widze ze podkrecany, 350 osob to troche duzo jak na 3 w nocy.

Jaką 3 w nocy? Jest 12:13.

Bijacz.

82398773732626369279.png

i haters

Opublikowano

Chodzi mi o dzisiejsza noc. CO ZA TYP HAHAHAHAHHAHAHA.

Ile masz lat?

I czemu niby licznik podkręcony? Gdyby był taki to teraz by było około 1000 online.

82398773732626369279.png

i haters

Opublikowano

Za dużo bonów, po co komu te 6,7,8,k hp ? albo 6,7,8% na kryta, szycie ? Dobrze, że przynajmniej abs są tylko po 15, bo to już by była masakra . Zostaw bony tylko na fulkach, lub max 2 . np 7 i 10k hp, 5 i 10 % kryta itp . Bo takie bony to zniechęcają ..

Opublikowano

Ile masz lat?

I czemu niby licznik podkręcony? Gdyby był taki to teraz by było około 1000 online.

17, nie wiem czy powinno cie to obchodzic.

Jakims dziwnym cudem licznik ciagle sie utrzymuje na 300 osobach+. Co najciekawsze w dzien jest mniej osob niz w nocy... Jak chcesz dalej dyskutowac to zapraszam na PW po TS3.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

Serwer nie polecam nikomu Bug na Bugu ..!!!

Administracja Chamska w stosunku do graczy !! Często Coffki !!!

Serwer nie polecam nikomu Bug na Bugu ..!!!

Administracja Chamska w stosunku do graczy !! Często Coffki !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...