Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwszy gameplay... czy wyszedł aż tak źle ?

PanOwoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Głos to podstawa mój drogi. Rzekłbym, że w takiej formie wideo, głos i aparycja nagrywającego jest ważniejsza od jakości filmu - przecież komentarz jest najważniejszy. Jeżeli masz 13 lat, to na jakich widzów liczysz? Starsi raczej tego oglądać nie będą, ale szacunek za próby.

Mimo wszystko zająłbym się na twoim miejscu pisaniem o grach (na razie, póki nie przejdziesz mutacji), oraz kupił nowy mikrofon (pojemnościowy).

W dodatku ten dubstep w intrze :D

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Najprawdopodobnie mam teraz mutację i akurat jak to nakręcałem głos nie był jak należy : / Oprócz tej mutacji to coś innego przeszkadza ?

Jak bd. nagrywać to będą cię hejtować, po prostu tacy są ludzie...

Chodzi głównie o głos, nie przeszedłeś mutacji, intro 9/10 ;f

Opublikowano

Właśnie problem jest w tym, że masz zły głos. I to będzie przeszkadzało tym, którzy ukończyli 13 lat albo tym, którzy nie chcą słuchać piszczenia.

Trolling is a art.

Opublikowano

Dzieci przed mutacja powinny miec zakaz robienia filmow na YT, nic do Ciebie nie mam, ale po prostu cos chce mnie trafic jak slysze glos takiego dziecka przed mutacja:D

Poczekaj kilka lat i dopiero wez sie za nagrywanie, w innym wypadku na pewno bedziesz mial straszny hejt non stop.

Opublikowano

Wszystko ok, ale głos gry was zagłusza... więc ścisz troszkę dźwięki gry, a będzie ok. UP, taki koleś przed mutacją czasem jest lepszym zagrajmerem, od takiego po mutacji :)

Pomogłem? Kliknij beztytuuubs.png

Opublikowano

UP

Ja nie mowie, ze wartosc merytoryczna jest zla... glos takiego zagrajmera odrzuca przez co nie da sie posluchac czy material ma jakas wartosc merytoryczna : )

Opublikowano

@Insignis

+1.

Nie wiem, czemu nagle, praktycznie z dnia na dzień zrobiła się taka moda na nagrywanie.

2 zjebów zaczęło nagrywać gameplay'e pod dzieciarnię i teraz ta myśli, że się wybije.

Ty się nie wybijesz i tak bo jesteś jednym z wielu i to, co nagrałeś tak naprawdę nic ciekawego nie pokazuje. Dodatkowo już na samym wejściu próbujecie być fajni (może i jesteście- w Waszym otoczeniu) przez sztuczny akcent etc.

Odpuść sobie na kilka lat, zmieni Ci się światopogląd co poniekąd wpłynie na zmianę poczucia humoru i ogólne rozumowanie tego, co się dzieje dookoła Ciebie bo atm to jesteś 13 latkiem nagrywającym dla 10 latków.

Trolling is a art.

Opublikowano

• Zainwestuj z program do zmieniania głosu, bo mój kot uciekł z pokoju jak się odezwałeś.
  • Intro nie powala, gdyby jeszcze te sklejki byly dobrej jakości ok, ale to wygląda jak pokaz slajdów.
  • Nagrywaj ciekawsze momenty, rób przejścia itp.

Opublikowano

Ogólnie rzecz biorąc, to mało kto traktuje młodszych od siebie jako autorytety. Nagrywając Game Playe, czy chcesz czy nie właśnie utożsamiasz się z kimś takim. Mi się to nie podoba, nie wiem jak pozostałym widzom.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Po pierwsze zacznijcie ze sobą więcej grac, w ogóle nie ma współpracy między Tobą a tym drugim, jeden mówi uważaj uważaj a drugi kręci się w kółko i nie wie nic... taka grą nikogo nie zachęcicie do oglądania filmów

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Ogólnie jak na pierwszą twoją prace to jest całkiem dobrze, jest kilka niedociągnięć w gp ale przejdzie.

Po za tym osoby które piszą ' przejdź mutacje ' zapewne rok temu sami piszczeli ;) każdy ma swoje pasje i trzeba je realizować a nie czekać aż głos się unormuje.

Opublikowano

Ogólnie jak na pierwszą twoją prace to jest całkiem dobrze, jest kilka niedociągnięć w gp ale przejdzie.

Po za tym osoby które piszą ' przejdź mutacje ' zapewne rok temu sami piszczeli ;) każdy ma swoje pasje i trzeba je realizować a nie czekać aż głos się unormuje.

no, bierz przykład z klocucha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...