Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwszy gameplay... czy wyszedł aż tak źle ?

PanOwoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez obrazy ale jeżeli ty jesteś ten Ace to nie powinieneś się narazie tym zajmować pierw przejdź mutacje bo w aktualnym momencie ludzie cisną po osobach bez mutacji .A jeżeli naprawde ci zależy to kup dobry mikrofon i wtedy twój głos będzie brzmiał 100x

Opublikowano

Kurwa, jak ja kocham takie intra a'la rock. Zlepek scen z trailerów. Pół youtuba już to ma.

Co do gameplaya to według mnie za głośno była gra, a do końca nie obejrzałem, ale nie zauważyłem jakiś problemów z jąkaniem się, itd.

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

Najprawdopodobnie mam teraz mutację i akurat jak to nakręcałem głos nie był jak należy : / Oprócz tej mutacji to coś innego przeszkadza ?

Opublikowano

Zmień intro, bo tylko się nim błaznisz. Intro powinno być kreatywne i dobrze wykonane.

Nie zlepek trailerów słabej jakości. Napis pozniej jest w miare ok. (Cinema 4d)

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

Najlepiej praca z użyciem modeli 3d + do tego, pewnie jakiś ładny template z adobe after effect's(chyba, że masz na tyle umiejętności, aby zrobić to samemu)

Polecam obejrzeć kilka filmów T3C, tam jest kreatywność na maksa(Ale nie we wszystkich filmach). Rockowe intra walą po oczach na prawie całym yt, ale nic dziwnego jak ogląda go połowa gimbaziarni.

Osobiście nie kręcą mnie takie filmy, ale jeśli to lubisz, to czemu nie. Ja lubię edytować, mimo że mam 5 widzów.

Najpierw nie patrz się na naszą opinie, tylko na swoje chęci.

No i oczywiście mikrofon, bo z jakością obrazu było nawet spoko. Tylko przed renderowanie wyłączcie resampling i dodajcie Motion Blur.

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

Motion Blur - Rozmycie, które doda twojemu nagraniu większą płynność.

Polecam plug-in RSMB. Download bardzo łatwo znalezć.

Resampling - Ogólnie początującym polecam się zapoznać z tym poradnikiem. Wszystko jest tam ładnie wyjaśnione.

50a8d03627325.png

| Edytor |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...