Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Wyspa Przetrwania" [DEDYK 24/7] [W-L] [Typ "Kwadratowa Masakra sezon 2"] [✯ELITARNY✯] [Mala Wyspa "Slumsy"]]

pompek121

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

-(Nick lub imię) MrTabaluga

-Wiek 13

-podam skype

-Kilka słów o sobie; mam na imię Kuba i lubie maniaczyć w minecrafta;) i grać w noge

-Jestem ogarnienty nie grifuj a jeśli to naprawiam

Opublikowano

-(Nick lub imię) spokim

-Forma komunikacji (Skype itp; może być na priv) skype

-Kilka słów o sobie; Lubie Placki :D, Lubie grać w piłke

-Czy jestem Osobą ogarniętą i dlaczego? tak jestem ogarniętą osobą i lubie serwery tekiego typu

Opublikowano

wzór;

-(Nick lub imię) Sain

-Wiek 15

-Forma komunikacji (Skype itp; może być na priv) gg. 18510061 skype. jozson2

-Kilka słów o sobie; Jestem Paweł. Lubie pykać w gry Minecraft, Metin2.

-Czy jestem Osobą ogarniętą i dlaczego? Hmm.. Chyba ta. Dlaczego? Dlatego że pykam w Minecrafta od bety 1.7.1. ale i znam wszystkie przepisy na przedmioty.

To tyle ;D

Opublikowano

Nick LanuxPL

imię Darek

-Wiek 13

-Forma komunikacji skype darek.piczura

-Kilka słów o sobie;jestem miły,mieszkam w Małopolsce,lubie grać w Minecrafta

-Czy jestem Osobą ogarniętą.tak jestem ogarnięty.nie griefuję ,nie przeklinam ,zachowuje się poważnie

Opublikowano

(Nick lub imię) - TwistedPL ( Jacob )

Wiek - 15

Forma komunikacji (Skype itp może być na priv) - Skype : tictasq + ts3

Kilka słów o sobie: Lubie grać i gadać na skype i wgl ... ;D

Czy jestem Osobą ogarniętą i dlaczego? - Myślę że tak... ale sami możecie ocenić ;D

Opublikowano

-(Nick lub imię) matibart1

-Wiek 14

-Forma komunikacji (Skype itp; może być na priv) skype

-Kilka słów o sobie;Lubię grać w MC.

-Czy jestem Osobą ogarniętą i dlaczego? Tak jestem ogarnieta osoba gdyz nie grifuje i nie wyzywam.

Opublikowano

Nick:Wiz3ard

Forma Komunikacji:(TS3, Skype, Tel.) Skype: Wiz3ard

Kilka Slow o Sobie: Lubię grać w siatkówkę, noga też ujdzie. Programuje pluginy w javie, piszę skrypty w php, ogólnie interesuje się programowaniem, bardziej traktuje to jak hobby, niż plany na przyszłość.

Czy Jestem Osoba Ogarnięta i dlaczego?: Myślę, że jestem ogarnięty, umie co nieco budować i co najważniejsze dogadać się z innymi.

//gif w sygnie

Opublikowano

-(Nick lub imię): Pumax

-Forma komunikacji: Skype

-Kilka słów o sobie: w minecrafta gram od wersji 1.2.5 lubie serwery tego typu i mysle, ze ten serwer bedzie dla mnie odpowiedni. Lubie sie czasem posmiac, znam umiar w zartach, zawsze staram sie pomagac innym.

-Czy jestem Osobą ogarniętą i dlaczego: Wydaje mi sie ze jestem osoba normalna nie grifuje, nie spamie, nie zabijam bez powodu znam ortografie i nie dre sie do mikrofonu jak idiota. Wydaje mi sie ze pomimo mlodego wieku da sie ze mna pograc.

Opublikowano

Nick: kogut34

Forma komunikacji: skype/ts (podam na priv jak dodacie)

Kilka słów o sobie: Szukam serwera na którym będę mógł się rozerwać po ciężkim dniu, z ludźmi którzy potrafią się bawić.

Czy jestem osobą ogarniętą i dlaczego: Jestem ogarnięty bo nie przeszkadzam innym, zależy mi na czystej grze, z ludźmi na poziomie.

Opublikowano

PODANIE;

- Kamil (Fish3r)

- 17

- Skype Lipton_tea6 bądź TS3

-Kilka słów o sobie; Gram w minecrafta dla odprężenia i dla zabawy

-Czy jestem Osobą ogarniętą i dlaczego? chyba jestem ogarnięty ; D może czasem troche trolluje.. ale ogarnięty jestem : ) i nie grifuje, nie kradne.

KONIEC :D

Opublikowano

]-(Nick lub imię) Moofie29 // Adam[/

-Forma komunikacji (Skype itp; może być na priv) Skype /TS

-Kilka słów o sobie; Lubię serwery typu LifeMC, ponieważ można na takich serwerach poznać wielu świetnych ludzi jak i tych gorszych co tworzy

nie powtarzalną atmosferę. Mam nadzieję, ( jeżeli się dostane ) o tym serwerze powiem to samo ! :) Jestem osobą godną zaufania. Lubię uprawiać różne sporty strzelecko militarne jeżeli można to tak nazwać : Paintball oraz ASG.

Gram również w Cs'a ( ESL )

-Czy jestem Osobą ogarniętą i dlaczego? Tak jestem, ponieważ nie raz adminowałem na serwerach Minecraft jak i Counter Strike. Znam zasady ortografii. Gram w Mc od 1.2_0.2 Beta.

Mam premium :)

Proszę o dokładne rozpatrzenie podania.

W Minecraft'a gram gdzieś tak 2 lata by nie zkłamać.

Minecrafta znam od podstaw tak więc chcę na tym serwerze zakończyć przygodę z MINECRAFT.

Opublikowano

Podanie:

Nick: Alerias

Imię: Patryk

Forma Komunikacji: Myślę że Skype lub Gadu-Gadu

Coś o sobie: Jestem Inteligentnym , asertywnym , kreatywnym i wyrozumiałym młodym człowiekiem który potrafi postawić na swoje.

Czy jesteś osobą ogarniętą?: Myślę że chyba raczej tak.

Dlaczego?: Ponieważ jak już wspomniałem potrafie postawić na swoję , ale bez przesady :).Jak widać znam zasady pisowni języka Polskiego i wiem co to znaczy ortografia.A poza tym mam wieloletnie doświadczenie z Minecraft'em (Gram od wersji Classic 0.30).

''Gdy pisk opon słychać z dala, to ktoś bokiem zapier***a''

Cześć, jestem znany pod pseudo Proceente(Procent).

Macie problem z grafiką bądź z Pluginem/Luncherem do gry minecraft? Pisz do mnie na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...