Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Wyspa Przetrwania" [DEDYK 24/7] [W-L] [Typ "Kwadratowa Masakra sezon 2"] [✯ELITARNY✯] [Mala Wyspa "Slumsy"]]

pompek121

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

-(Nick lub imię) Major_Rabarbar

-Wiek 13

-Forma komunikacji (Skype itp; może być na priv) Skype podam jak przyjmiecie

-Kilka słów o sobie; Lubie pomagac

-Czy jestem Osobą ogarniętą i dlaczego? Bo nie grifuje

Opublikowano

-(Nick lub imię): Imię - Wojtek Nick - Grobi22

-Forma komunikacji (Skype itp; może być na priv): Skype - grobi22, GG - 2549308, TS3, VT, Mumble :D Jeśli coś jeszcze będzie potrzebne - pobiorę :D

-Kilka słów o sobie; Jestem Wojtek, jak już wcześniej mówiłem :P Mam 14 lat. Interesuje się piłką nożną, komputerami (informatyka) :) Chętnie pomagam innym. Jestem miły i przyjacielski. Lubię grać w minecrafta, często gram z kolegami :D Chciałbym pomóc w rozwoju servera :D Może nawet powstanie jakaś seria na YT ^^

-Czy jestem Osobą ogarniętą i dlaczego?: TAK! Nie cheatuje, nie griefuje (nie wiem, czy dobrze napisałem xD), nie odkurzam jak gram ^^ Mam dobry mikrofon, myślę, że od mojego głosu słuchawki/głośniki wam nie pękną ^.^ Piszę poprawną polszczyzną^^ A przynajmniej staram się :D

Opublikowano

wzór;

-(Nick lub imię): Nick: TheRadekXD Imię: Radek

-Wiek: To tylko liczba.. :) ale jak kogoś ciekawi to w czerwcu w 2013 będe miał 13 :)

-Forma komunikacji (Skype itp; może być na priv): theradekxd

-Kilka słów o sobie; Jestem Radek mieszkam w małej wsi w województwoe Zachodnio-Pomorskim chodzę do 6 klasy sz. podstawowej do każdej osoby jestem nastawiony pokojowo. Jestem także przyjacielski i towarzyski. W mc gram od wersji 1.8.1 umiem budować oraz byłem administratorem na wielu serwerach

oraz za jakiś czas znowu będe adminem na nowym serwerze ale to inna historia...

-Czy jestem Osobą ogarniętą i dlaczego? Oczywiście że ogarniam nie grifuje nie wyzywam nawet podczas "prowokacji" mam dobry poziom ort. itd.

Opublikowano

Nick: NTSW

Forma komunikacji: skype , GG , TS

Kilka słów o sobie: Uczeszczam do gimnazjum jestem noLife'm ;) gralem kiedys na takim serwie i fajnie bylo

Czy jestem osobą ogarniętą i dlaczego: .tak jestem potrafie utrzymac ortografie nie zachowuje sie samolubnie i lubie pomagac innym gracza .

Opublikowano

- Nick: White_NyGGer imię: Mikołaj

-Forma komunikacji: Posiadam skype, ale też chorobę gardła i nie mogę korzystać z niego xD

-Kilka słów o sobie: no to lubię grać w kosza, noge. Nie nawidze Niemieckiego ...

-Czy jestem Osobą ogarniętą i dlaczego? Jestem ogarnięty, a do tego czemu? Bo jestem jedyny w swoim rodzaju xD.

Opublikowano

Nick: MortalCombat

Forma komunikacji: GG, skype, ts

Kilka słów o sobie: Jestem Adam, jestem zajebisty, lubię nakurwiać w minecrafta i uwielbiam Kompa ;3

Czy jestem Osobą ogarniętą i dlaczego?: Nie będę griefował, już grałem na podobnych serverach myślę że trochę mam doświadczenia ;)

Opublikowano

-(Nick lub imię) TytharTyran/Krzysztof

-Wiek 16

-Forma

komunikacji (Skype itp; może być na priv) Skype Ts3

-Kilka słów o sobie; Mam na imię Krzysztof.Lubie Grać z osobami ogarniętymi nie takimi ( kidami -13 co drą mordę ) Uwielbiam Gry Komputerowe i Gotowanie.

-Czy jestem Osobą ogarniętą i dlaczego? Sami to Ocenicie a dlaczego ja nigdy nie gralem na typu takiego serwera i chcialbym czegos nowego a w survivalu jestem Mistrzem.

:)

Opublikowano

Nick:

Katahin

15 lat ;d

Forma komunikacji :

Skype wojtek.witkowski84

Kilka słów o sobie :

No a wieć tak nazywam sie Wojtek i już od bardzo dawna szukam takiego typu serwera ponieważ inne już mi się znudziły.Jestem miły i pomocny , spełniam wszystkie warunki żeby grać na tym serwie ;p

Czy jestem Osobą ogarniętą i dlaczego? :

Raczej jestem ogarnięty i pomocny , można się ze mną pośmiać ;d

Opublikowano

- PumaX / Jakub

- Wiek 14

- Skype kuba.jakub79

- Mam na imię Kuba. Mam 14 lat. Lubię grać w różnego rodzaju gry ( przede wszystkim Minecraft ). No i chyba tyle co mogę o sobie powiedzieć :)

- Moim zdaniem jestem ogarnięty a dlaczego to nie wiem jak zagracie ze mną to sami się przekonacie :)

Opublikowano

NICK:MrLolek Imie:Paweł

Posiadam Skype i gg :)

Numery:

Skype-mrlolekgaming

GG-338783372

Kilka słow o sobie...

Jestem normalny aktualnie studiuje :)

i jak dodacie mnie na serwa

nie będę wszystkich zbaijać :D

Czy jestem osobą ogarniętą i dlaczego ?:Tak jestem ogarniety nie bede jechac jak podnie albo inaczej

Opublikowano

Nick:Jok3rStarss

Forma Komunikacji:(TS3, Skype, Tel.) ( Skype:marcinjakimow)

Kilka Slow o Sobie. Hmm . Ciekawy swiata. Lubie grac w cs. Minecraft itp. Poza domem. Znajomi i dziewczyna. Zycie jakos leci :P

Czy Jestem Osoba Ogarnieta i dlaczego?. OK powiem tak. 17 lat to wiek taki w ktorym czlowiek jest ogarniety. a jesli chodzi o Minecrafta to tak jestem ogarniety. :) Pozdrowionka.

Opublikowano

-(Nick lub imię):LaaW

-Forma komunikacji (Skype itp; może być na priv):ts3

-Kilka słów o sobie;Gram w mc o alpha,premium

-Czy jestem Osobą ogarniętą i dlaczego?:Jestem ogarniety,nie sprawiam żadnych problemów,lubię pomagać innym.Nie griefuje ;P.

Opublikowano

-(Nick lub imię) Moofie29 // Adam

-Wiek 13 ( Full ogar do sprawdzenia )

-Forma komunikacji (Skype itp; może być na priv) Skype ( adam.szymanski661 ) Mogę też TeamSpeak

-Kilka słów o sobie; Lubię serwery typu LifeMC, ponieważ można na takich serwerach poznać wielu świetnych ludzi jak i tych gorszych co tworzy

nie powtarzalną atmosferę. Mam nadzieję, ( jeżeli się dostane ) o tym serwerze powiem to samo ! :) Jestem osobą godną zaufania. Lubię uprawiać różne sporty strzelecko militarne jeżeli można to tak nazwać : Paintball oraz ASG.

Gram również w Cs'a ( ESL )

-Czy jestem Osobą ogarniętą i dlaczego? Tak jestem, ponieważ nie raz adminowałem na serwerach Minecraft jak i Counter Strike.

Mam premium :)

Proszę o dokładne rozpatrzenie podania.

W Minecraft'a gram gdzieś tak 2 lata by nie zkłamać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...