Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

== 1 W POLSCE SERWER PARKOUR [NoPremium][Dedyk][24/7][WL:ON] ===

Mrostry0407

Minecraft Parkour  

170 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba si? zapowied? ?

2. 2. Zagrasz na serwerze?

3. 3. Który item jest najpotrzebniejszy?

• Pochodnia
    • Ukrywacz graczy
    • Pióro teleportacyjne
    • Ksi??ka, której nikt nie czyta :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a. wiek 12

b. staż w MC długo od jakiegos roku?

c. dlaczego chcesz dołączyć do testów?Bo lubie testy :DA na serio chce pomoc wykryć błędy

d. dlaczego chcesz zagrać na serwerze?Bo lubie parkour

e. nick w grze Connor

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ladnie kurwa ładnie, kolejny parkour. Head admin tego serva, widać że jest dzieckiem bez kreatywności. i plugin z czasem jako lvl, ładnie. Wiesz co to kurwa plagiat? ..

Wykorzystałeś kogoś plugin. Nie ładnie. Jak ktoś wchodzi w internet niech zapozna się z polskim prawem zanim coś tu zrobi..

............

Opublikowano

Nie zgodze sie z tym ze to 1 no-premium !

Grałem już na serwerze no-premium parkour !

(20slot) .

Ale bylo z 25 mapek . A codziennie 1/2 nowe !

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

a.wiek: 13lat

b.staż w mc: od 1.7.3

c.dlaczego chcesz dolaczyc do testow: lubie swieze serwki

d.dlaczego chcez zagrac na serwerze: lubie parkour, nie mam premium i serwer jest swiezy

Opublikowano

ladnie kurwa ładnie, kolejny parkour. Head admin tego serva, widać że jest dzieckiem bez kreatywności. i plugin z czasem jako lvl, ładnie. Wiesz co to kurwa plagiat? ..

Wykorzystałeś kogoś plugin. Nie ładnie. Jak ktoś wchodzi w internet niech zapozna się z polskim prawem zanim coś tu zrobi..

Jak czytam takie komentarze jak ten to twierdzę, że otaczają mnie debile i tracę nerwy.

Powiedz mi dziecko hejterze, jak miałem niby ukraść ten plugin od skkf?

Nie będę nic więcej pisał, bo wiem że to bez sensu...

Opublikowano

a. wiek:15.

b. staż w MC:Czasu nie licze, ale gram od wersji 1.1.2 Alpha.

c. dlaczego chcesz dołączyć do testów?: Chciałbym pomóc wykryć błędy i zaproponować małe poprawki.

d. dlaczego chcesz zagrać na serwerze?: Chciałbym zagrać na serwerze, ponieważ jest on NoN-Premium, a ja nietety nie mam oryginalnego minecraft`a

e. nick w grze: Monte

Dzięki. Myślę, że Admin/Mod Rozpatrzy to pozytywnie.

Opublikowano

Ja pierd... Ogarnijcie się dzieci....

Jeżeli to jest plagiat to:

-Każdy serwer jest plagiatem, bo wykorzystuje cudze plugny

Po za tym czytajcie całe prezentacje.... Autor serwera pisze :

PIERWSZY SERWER PARKOUR NON PREMIUM W POLSCE

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

START SERWERA PRZEWIDUJEMY NA 21 grudnia 2012r. !!!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

a. wiek-14lat

b. staż w MC-3lata

c. dlaczego chcesz dołączyć do testów?-Bo zawsze czekalem na taki serwer non-premium

d. dlaczego chcesz zagrać na serwerze?-Dlatego ,ze lubi parkury zawsze mi sie podobaly i dlatego ze jest non-premium

e.nick w grze- Ziomekkz0321

a.Wiek-14lata

b.Staż w MC-3lata

c. dlaczego chcesz dołączyć do testów?-Bo zawsze czekałem na taki serwer non-premium

d. dlaczego chcesz zagrać na serwerze?-Bo napewno Bendzie WszeZajebistrzy

e.Nick- Ziomekkz0321

Opublikowano

a. wiek 12

b. staż w MC od 1.8.1

c. dlaczego chcesz dołączyć do testów? ponieważ chce się sprawdzić na co mnie stać w parkourach i jeszcze nigdy nie grałem na takim serwie więc jestem ciekawy jak będzie

d. dlaczego chcesz zagrać na serwerze? bo lubie parkour więc to serwer dla mnie

e. nick w grze xXKrynojPLXx

Opublikowano

Bardzo dziękuję za zainteresowanie serwerem oraz projektem.

Jeśli macie jakieś propozycje co do nowości na serwerze - proszę pisać,

być może to właśnie TWÓJ pomysł zostanie wprowadzony !

Opublikowano

wiek 16

staż w MC od 1.0.0 Beta

dlaczego chcesz dołączyć do testów? poniewaz mam doświadczenie (grałem na różnych serwerach a nawet byłem modem i współwłaścicielem)i chcę się z wami podzielić moimi pomysłami,myślę że się przydam.

dlaczego chcesz zagrać na serwerze? ponieważ nie grałem jeszcze na takim serwerze, szukam nowych wyzwan w mc.

nick micz

Opublikowano

a. wiek : 16

b. staż w MC : 1.5 roku

c. dlaczego chcesz dołączyć do testów? - Chcę wyłapać błędy na waszym serwerze ;]

d. dlaczego chcesz zagrać na serwerze? - Chcę sprawdzić swoje umiejętności ;]

e.nick w grze - 2Pac

Opublikowano

a. wiek = 14 lat

b. staż w MC = od Alphy 1.2.6 chyba?

c. dlaczego chcesz dołączyć do testów? = ponieważ kocham parkour w minecraftcie

d. dlaczego chcesz zagrać na serwerze? = jak wyżej

e. nick w grze = DeskayPL

Opublikowano

a. wiek 12 lat

b. staż w MC : Rok

c. dlaczego chcesz dołączyć do testów? Chciałbym pomóc w wyszukaniu wszelkich błędów.

d. dlaczego chcesz zagrać na serwerze? Lubię Parkour i chciałbym poćwiczyć. Nie mam premium to chciałbym zagrać.

e.nick w grze Grzesior667

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

a. wiek: 15

b. staż w MC: Gram od Alpha 1.0.14

c. dlaczego chcesz dołączyć do testów?: Chciał bym zagrać ponieważ nie grałem na tego typu serwie ;>

d. dlaczego chcesz zagrać na serwerze?: jak powiedziałem w c Chciał bym zagrać ponieważ nie grałem na takim serwie i też chciał bym sie sprawdzić

e. Nick: TheAriooPL

Opublikowano

Myślę, że wystartujemy o godzinie 18:00, lecz jak widzę, będzie ciężko z nową wersją minecrafta...

Na chwilę obecną jest bardzo wczesna wersja DEV. (może być niestabilna, zbugowana)

Opublikowano

Jeśli chodzi o to czy masz wystawić serwer na 1.4.5 czy 1.4.6 Mówię z góry lepiej by było na starym dobrze się sprawdzającym niż na czymś co może psuć całą rozgrywkę Czyli wybieram 1.4.5

Jeśli chodzi o reklamy to do kiedy można przesyłać ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...