Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tabaka

jackraymund

Wąchasz tabake?  

126 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wciagasz tabake?

• Tak! Na?ogowo
      15
    • Nie! Nigdy!
      36
    • A co to jest?
      16
    • Tak! Ale tylko okazyjnie:)
      47
    • Nie! nie próbowa?em ale chce
      15

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Admin Cienia
Opublikowano

Okazyjnie i tylko czarna. Z 50% osób pewnie nawet nie wie co to jest. :P

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
Okazyjnie i tylko czarna. Z 50% osób pewnie nawet nie wie co to jest. :P

W tym ja :P

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

to jest coś co wciągasz nosem i daje Ci kopa ; p (podobno ; p tak i brat tłumaczył)

PS. i jak daje kopa? coś jak kawa? nie chce Ci się spać?

Być zajebistym...

Opublikowano

Dla tych co niewiedza co to jest

http://pl.wikipedia.org/wiki/Tabaka

hehehe

http://images.google.pl/url?source=imgres&...mgnKSKBJG8VdNfg

nie niedaje to kopa jeżeli weźmiesz troszkę więcej to głowa cie rozboli lub dostaniesz bani chwilowej do 3min ja już tego nie mam:(

PS/ DO adminów próbowałem wstawić obrazek a tu

WYSTĄPIŁ NASTAĘPUJĄCY(E) BŁĄD/BŁĘDY

Przepraszamy, ale dynamiczne strony w tagach nie są dopuszczalne

Opublikowano

Dobra jest ta biała "winogronowa", albo wiśniowa. Klasyka raczej mi się już znudziła.

Jak wódka nie chce wchodzić to tabaka bardzo fajnie odblokowuje ^^

Czy ja wiem czy daje kopa ? Dla mnie to taka "guma do żucia" do nosa. Odświerza. Żadnych lotów po tym nie miałem :)

Jeżeli ktoś zna inne sposoby na pozbycie się tego świństwa z gardła i nosa inne niż smarkanie i melanie brązowymi kluskami to prosze o rady ^^

Pozdrowienia dla wszyskich niuchaczy !

f.png

Opublikowano

red bull xD

najmocniejsza ..:)

i tez niekiedy biała z slide;)

wkoncu 3 dni w tygodniu jade;] bo praktyki na kopalni węgla kamiennego na poziomi 700 . a tam palić nie można;)

Opublikowano

@up

Raczej nieradze brac Acodin'a moj kolega wziął 30 i potem miesiąc w szpitalu spędził a co do tabaki to nie biore i niechce brac xP

Opublikowano

Tabaka nie daje ci kopa lol wogule Tabaka kiedys to nalogowo ale po co ? moj tato do bral bo byl gornikiem zeby wysmarkac caly pyl a jak cos to wole SNUFF

Opublikowano
@up

Raczej nieradze brac Acodin'a moj kolega wziął 30 i potem miesiąc w szpitalu spędził a co do tabaki to nie biore i niechce brac xP

Pewnie miał upośledzony układ D czy C cośtam. C135? W każdym bądź razie, wziął za dużo. Ja biorę po 25-40, ale odjazd jest fajny. Tak z 2 razy na miesiąc.

Google it pl0x.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

tabaka jest do wciągania przez nos.. pomaga przy katarze ( jest lecznicza) .. najlepsza wiśniowa dla mnie :D i oczywiście czarna. :)

Raz paliłem tabakę to po joincie z tego dość długo mnie bania trzymała.. nie che jeszcze raz :D

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano
Dobra jest ta biała "winogronowa", albo wiśniowa. Klasyka raczej mi się już znudziła.

Jak wódka nie chce wchodzić to tabaka bardzo fajnie odblokowuje ^^

Czy ja wiem czy daje kopa ? Dla mnie to taka "guma do żucia" do nosa. Odświerza. Żadnych lotów po tym nie miałem :)

Jeżeli ktoś zna inne sposoby na pozbycie się tego świństwa z gardła i nosa inne niż smarkanie i melanie brązowymi kluskami to prosze o rady ^^

Pozdrowienia dla wszyskich niuchaczy !

Ja NIENAWIDZĘ "tabaki winogronowej" zobacz se z tylu jaki skład jest ten tabaki(cukier winogronowy+menthol)zapycha nos i potem taki poklejony jesteś:D

jak nie miałem kiedyś tabaki to se z kumplami kwasek cytrynowy wciągaliśmy(nie radze) :D

snuff=wciaganie :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...